title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از بلاکورکز، ارزهای دیجیتال برتر بازار در روز سهشنبه روند نزولی خود را ادامه دادند. در این بین، قیمت بیت کوین با ۵.۲۵ درصد کاهش به ۱۹,۴۸۴ دلار رسیده، در حالی که قیمت اتر با کاهش ۸.۵۴ درصد به ۱,۰۵۶ دلار ریزش داشته است.
هرچند کریگ ارلام (Craig Erlam) تحلیلگر ارشد بازار «Oanda» معتقد است که کاهش قیمت بیت کوین به کمتر از ۲۰,۰۰۰ دلار به اندازه ماه گذشته مهم نبوده است، اما همچنان کاهش مکرر قیمت این ارز دیجیتال به کمتر از سطح ۲۰,۰۰۰ دلار، نکته قابل توجهی محسوب میشود.
ارلام روز سهشنبه در این خصوص گفته است:
«کاهش قیمت بیت کوین به کمتر از سطح حمایتی ۱۷,۵۰۰ الی ۱۸,۵۰۰ دلار میتواند به فروش عمده و ریزش بیشتر منجر شود، در حالی که تثبیت قیمت پایینتر از سطح قیمت ۱۹,۵۰۰ دلار نیز بیانگر آن است که روند نزولی بیشتری در پیش است.»
ارزهای دیجیتال برتر دیفای نیز در روز سهشنبه روند نزولی روز قبل خود را ادامه دادند، به طوری که توکن آوه (AAVE) با کاهش قیمت ۷.۴۲ درصد به ۶۸.۵ دلار و قیمت توکن میکر (MKR) با ۸.۴ درصد کاهش قیمت به ۸۳۷.۲۳ دلار رسیدهاند.
هرچند روند نزولی بازار برای بعضی از سرمایهگذاران اهمیت چندانی نداشته است. در این بین، مالتیکوین کپیتال (Multicoin Capital) صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر ۴۳۰ میلیون دلاری را معرفی کرده است. پروتاگونیست (Protagonist) که توسط یان (Ian) و دیلن ماچالیناو (Dylan Macalinao) توسعهدهندگان سولانا ایجاد شده است نیز اولین صندوق ۱۰۰ میلیون دلاری خود برای تمرکز بر شرکتهای ارز دیجیتالی که در مراحل اولیه توسعه قرار دارند، عرضه کرده است.
بازارهای جهانی در انتظار انتشار دادههای CPI
در این بین، سرمایهگذاران به دقت، گزارش ماه ژوئن شاخص قیمت مصرفکننده آمریکا که امروز حوالی ساعت ۵ عصر به وقت تهران منتشر میشود را تحت نظر دارند. انتظار میرود نرخ تورم ماه به ماه برابر ۱.۱ درصد و نرخ تورم سال به سال برابر ۸.۸ درصد اعلام شود. در صورت انتشار اعدادی بالاتر از این میزان میتوانیم منتظر ریزش بازارهای پرریسک مثل بورس و ارزها دیجیتال باشیم. شاخص CPI یکی از مهمترین عوامل برای تغییرات نرخ بهره از سمت فدرال رزرو است.
بازار بورس آمریکا دیروز شاهد کاهش ارزش خود بوده است. شاخص S&P 500 با ۰.۹۲ درصد کاهش به ۳۸۱۹ رسیده است. شاخصهای DJIA و نزدک نیز به ترتیب ۰.۶۱ و ۱.۸۱ درصد کاهش داشتهاند.
پس از مدتها انتظار، ارزش یورو به طور موقت با دلار آمریکا برابر شد، اما بعد از ظهر روز سهشنبه توانست به یک سِنت بیشتر از یک دلار برگردد. بازار کالاها نیز همانند سایر بازارها با کاهش مواجه شده است. در این خصوص، قیمت نفت بیش از سایر کالاها کاهش داشته است. نفت خام برنت به دلیل نگرانیها درباره شیوع مجدد ویروس کرونا در کشور چین، با ۷.۱ درصد کاهش قیمت به ۹۹.۰۴ دلار در هر بشکه رسیده است. گزارش ماهانه اوپک که امروز منتشر شده است، کاهش تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۳ را پیشبینی کرده است.
بانک آلمانی «Commerzbank» در تاریخ ۱۲ جولای (۲۱ تیر) گفته است:
«ما معتقدیم که دلار آمریکا، که ارزش آن با یورو برابر شده است، بر قیمتها تاثیرگذار است. افزایش قیمت انرژی و افزایش نرخ بهره، نگرانیها درباره وقوع رکود را افزایش میدهد. این موضوع بر تقاضا برای نفت تاثیر بسزایی دارد.»
در هفته جاری، شرکتهای به انتشار گزارش نهایی سه ماهه دوم خود پرداختهاند. پلتفرم قراردادهای هوشمند لایه اول آوالانچ گزارش داده است که مجموع سرمایه قفلشده این پلتفرم در سه ماهه دوم نسبت به سه ماهه قبل، کاهش ۷۵ درصد داشته است. در عین حال، طبق گزارش تحلیلگران مساری، تعداد توکنهای AVAX که در حوزه دیفای قفل شده، افزایش یافته است.
لینک کوتاه: b2n.ir/b31750