پیتر شیف: اقدامات فدرال رزرو می‌تواند منجر به سقوط بازار، بحران مالی عظیم و رکود شدید شود

پیتر شیف، اقتصاددان و از طرفداران طلا می‌گوید که اقدامات فدرال رزرو در مورد اقتصاد ایالات متحده با دو پیامد احتمالی همراه خواهد بود. پیامد اول، سقوط بازار سهام، اوراق قرضه و املاک است که منجر به بحران مالی عظیم و رکود شدید خواهد شد. او درباره پیامد دوم نیز توضیح داد که به‌دنبال افزایش تورم، برخلاف آنچه در بحران مالی ۲۰۰۸ تجربه کردیم، جهان از دلار فرار خواهد کرد.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

پیتر شیف,فدرال رزرو,سقوط بازار,بحران مالی,رکود

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «news.bitcoin»، پیتر شیف، اقتصاددان و از طرفداران طلا، همچنان دیدگاه خود را در مورد اقتصاد ایالات متحده و تلاش های فدرال رزرو برای کاهش تورم در این هفته به اشتراک می­گذارد. او روز شنبه با اشاره به اینکه اقتصاد ایالات متحده به کجا می رود، در توییتی نوشت:

«دو پیامد وجود دارد». وی در تشریح یکی از پیامدها، توضیح داد:

«فدرال رزرو موفق می­شود تورم را به زیر ۲ درصد برگرداند. سهام، اوراق قرضه و املاک همگی سقوط خواهند کرد و یک بحران مالی عظیم و رکود شدیدی را به همراه خواهند داشت.»

او در ادامه بحث در مورد پیامد دوم نوشت:

«اگر فدرال رزرو برای جلوگیری از یک بحران مالی یا در واکنش به یک بحران اقتصادی حرکت کند، تورم افزایش خواهد یافت، [در نتیجه] برخلاف آنچه پس از بحران مالی ۲۰۰۸ تجربه شد، این بار دنیا به جای دویدن به سمت دلار، از دلار فرار خواهد کرد.»

شیف همچنین جمعه در توییتی نوشت:

 «همه از [تجربه] تورم بالای دهه ۱۹۷۰ می‌دانند که تا زمانی که ولکر (محدودیت‌های معاملاتی و مجموعه قوانینی که از طرف دولت‌ها و نهادهای نظارتی آن ها، بر روی مؤسسات مالی و بانکی، اعمال می‌گردد) در اوایل دهه ۱۹۸۰ جدی شد، به پایان نرسید. اما در طول ده سال ۱۹۸۲ الی۱۹۹۲، متوسط افزایش سالانه شاخص بهای مصرف کننده (CPI)۴.۴۳ درصد بوده است. فدرال رزرو تا پس از بحران مالی ۲۰۰۸ تورم را به ۲ درصد کاهش نداد.»

او مرتباً در مورد وضعیت اقتصاد ایالات متحده در رسانه های اجتماعی اظهار نظر می­کند. در ماه سپتامبر (شهریور ماه)، او هشدار داد:

«تورم اینجا باقی مانده است، و با وجود افزایش نرخ ­ها، به دلیل بیش از یک دهه سیاست­ های پولی و مالی تورمی، بسیار بدتر خواهد شد. این برای دلار بسیار نزولی و برای طلا صعودی است.»

 شیف خاطرنشان کرد:

«روزهای تورم زیر ۲ درصد گذشته است.»

علاوه بر این، او در ماه اوت تاکید کرد که ایالات متحده با یک «بحران مالی عظیم» مواجه است که «با شروع نکول ها، بحران بسیار بزرگتری خواهد بود.» در ماه می، او در مورد رکود اقتصادی در ایالات متحده هشدار داد که «بسیار بدتر از رکود بزرگ خواهد بود.»

شیف اخیراً با تنظیم کننده مالی پورتوریکو توافق کرد و موافقت کرد که بانک یورو پاسیفیک خود را بدون اعتراف به تخلف قانونی منحل کند.

لینک کوتاه:

پیتر شیف,طلا,بیت‌کوین,نرخ تورم,آمریکا
طبق گزارش اخیر، رئیس بانک مرکزی آمریکا به‌دنبال چارچوب قانونی استیبل‌کوین‌ها است
رئیس فدرال رزرو: دولت ایالات متحده در مسیر مالی ناپایداری قرار دارد
بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را بدون تغییر اعلام کرد
بانک مرکزی آمریکا افزایش نرخ بهره را متوقف کرد

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

بانک مرکزی آمریکا,آمریکا,جروم پاول,فدرال رزرو,مجلس نمایندگان

طبق گزارش اخیر، رئیس بانک مرکزی آمریکا به‌دنبال چارچوب قانونی استیبل‌کوین‌ها است

به گزارش پولیتیکو، جروم پاول، رئیس فدرال رزرو به دموکرات‌های مجلس نمایندگان گفت که ایالات متحده به یک چارچوب قانونی برای استیبل کوین‌ها نیاز دارد.

خبر - ۲ ماه پیش
فدرال رزرو,ایالات متحده,جروم پاول

رئیس فدرال رزرو: دولت ایالات متحده در مسیر مالی ناپایداری قرار دارد

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بدهی کنونی خطری برای اقتصاد ایالات متحده است، گفت: «دولت فدرال ایالات متحده در بلندمدت در مسیر مالی ناپایداری قرار دارد». وی خاطرنشان کرد که این به معنای رشد سریع‌تر بدهی از اقتصاد خواهد بود. با‌این‌حال، پاول افزود: «فکر نمی‌کنم این مسئله‌ای اصلاً عجیب باشد. فکر می‌کنم می‌دانیم که باید به یک مسیر مالی پایدار برگردیم».

خبر - ۲ ماه پیش
بانک مرکزی آمریکا,نرخ بهره,فدرال رزرو,آمریکا

بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را بدون تغییر اعلام کرد

بانک مرکزی ایالات متحده (فدرال رزرو) در روز چهارشنبه، همانطور که انتظار می‌رفت، سیاست خود را ثابت نگه داشت و محدوده نرخ وجوه بانک مرکزی خود را بدون تغییر در ۵.۲۵٪ -۵.۵۰٪ باقی گذاشت و همچنین امیدهای بازار برای کاهش نرخ در نشست بعدی خود در ماه مارس را کاهش داد.

خبر - ۳ ماه پیش
بانک مرکزی آمریکا,نرخ بهره,فدرال رزرو,آمریکا

بانک مرکزی آمریکا افزایش نرخ بهره را متوقف کرد

بانک مرکزی آمریکا افزایش نرخ بهره خود را متوقف کرد و همچنان نرخ بهره را در بالاترین حد در ۲۲ سال گذشته نگه داشت. بانک مرکزی در هفته‌های اخیر اعلام کرده بود که قصد دارد منتظر اطلاعات بیشتر باشد تا بفهمد افزایش نرخ بهره قبلی چگونه بر اقتصاد ایالات متحده تأثیر می‌گذارد. با این وجود عدم تغییر نرخ بهره بسیار مورد انتظار فعالان بازار بود. در حال حاضر نرخ بهره آمریکا همان ۵.۲۵، ۵.۵۰ درصد باقی مانده است.

خبر - ۷ ماه پیش
پیش‌بینی,بانک آمریکا,آمریکا,رکود,نرخ بهره,فدرال رزرو

پیش‌بینی رکود توسط مدیرعامل بانک آمریکا پس از افزایش نرخ بهره فدرال رزرو

به گفته برایان موینیهان، رئیس و مدیر عامل بانک آمریکا، ایالات متحده به احتمال زیاد در اوایل سال آینده وارد یک رکود خفیف خواهد شد. موینیهان در یک مصاحبه جدید با فاکس بیزینس می‌گوید که شروع دیرهنگام فدرال رزرو برای مبارزه با تورم و افزایش شدید متعاقب آن نرخ بهره احتمالاً باعث رکود اقتصادی در سه ماهه اول سال آینده خواهد شد. به محض اینکه رکود به رسمیت شناخته شود، فدرال رزرو در نهایت ممکن است تا اواسط سال ۲۰۲۴ نرخ بهره را کاهش دهد.

خبر - ۹ ماه پیش
بانک مرکزی آمریکا,نرخ بهره,فدرال رزرو,آمریکا

بانک مرکزی آمریکا رسماً افزایش نرخ بهره را‌ متوقف کرد

بانک مرکزی آمریکا پس از ۱۰ دوره افزایش متوالی نرخ بهره بانکی از مارس ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰)، سرانجام امروز به‌طور رسمی روند افزایش نرخ بهره را متوقف کرد. با این حساب، نرخ بهره بانکی در این کشور، تا تصمیم‌گیری بعدی مدیران فدرال رزرو بین ۵ تا ۵.۲۵درصد باقی خواهد ماند.

خبر - ۱۰ ماه پیش
بحران مالی,آمریکا,نظرسنجی,تورم

افزایش نگرانی‌ها از بحران مالی در آمریکا

بر اساس نظرسنجی اخیر موسسه گالوپ (Gallup)، حدود نیمی از مردم آمریکا نگران امنیت پول‌های سپرده خود در بانک‌ها هستند. صنعت بانکداری آمریکا در حال جنگ با تورم است و چندین نهاد و مؤسسه مالی معتبر در ماه‌های گذشته ورشکست شده‌اند.

خبر - ۱۲ ماه پیش
بانک مرکزی ایالات‌متحده,نرخ بهره,فدرال رزرو,بیت کوین

بانک مرکزی ایالات‌متحده نرخ بهره را ۲۵ واحد پایه افزایش داد

بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا (فدرال رزرو) با انتشار بیانیه‌ای نرخ بهره را ۲۵ واحد پایه افزایش داد و به محدوده ۵% تا ۵.۲۵٪ درصد رساند. تصمیم افزایش نرخ بهره تا حد زیادی مورد انتظار بود و معامله گران قیمت‌ها را زودتر از موعد افزایش دادند.

خبر - خیلی وقت پیش
رابرت کیوساکی,بیت کوین,بحران مالی,استیبل‌کوین,ورشکستگی

تاکید مجدد رابرت کیوساکی برای خرید بیت کوین

رابرت کیوساکی، سرمایه‌گذار برجسته‌ای که در حوزه املاک و مستغلات ثروت زیادی به دست آورد و پس از انتشار کتاب محبوب «پدر پولدار، پدر فقیر» به آموزش مردم در حوزه مالی روی آورد، در توییتی نوشت که معتقد است بحران مالی جهانی رو به افزایش است...

خبر - خیلی وقت پیش