صندوق بین‌المللی پول: سیستم‌های مالیاتی جهانی باید برای گنجاندن دارایی‌های دیجیتال مدرن‌سازی شوند

صندوق بین‌المللی پول (IMF) می‌گوید که سیستم‌های مالیاتی جهانی باید برای گنجاندن دارایی‌های دیجیتال مدرن‌سازی شوند تا بتوان مالیات را از آن‌ها دریافت کرد.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

صندوق بین‌المللی پول,IMF,مالیات

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «dailyhodl»، صندوق بین‌المللی پول (IMF) می‌گوید که سیستم‌های مالیاتی جهانی باید برای گنجاندن دارایی‌های دیجیتال مدرن‌سازی شوند تا بتوان مالیات را از آن‌ها دریافت کرد.

صندوق بین‌المللی پول در یک پست وبلاگ جدید می‌گوید که سیستم مالیاتی باید برای مقابله با دارایی‌های دیجیتال که ناشناس بودن و ماهیت غیرمتمرکز آن چالش‌هایی را برای دولت‌ها ایجاد می‌کند، به‌روزرسانی شود.

این بانک می‌گوید اگر ارز دیجیتال به طور گسترده به عنوان ارز برای تراکنش‌ها استفاده شود، فرارهای مالیاتی می‌تواند مشکل مهمی ایجاد کند پس دولت‌ها باید آمادگی آن را داشته باشند.

صندوق بین‌المللی پول گفت:

«تراکنش‌های ارز دیجیتالی شباهت‌هایی با معاملات نقدی دارند، زیرا پتانسیل آن‌ها برای پنهان شدن از ادارات مالیاتی است. امروزه، سهم خریدهای انجام شده با ارز دیجیتال هنوز اندک است. اما اگر سیستم‌های مالیاتی آماده نباشد، روزی می‌تواند به معنای فرار گسترده مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر فروش باشد که منجر به کاهش مادی درآمد دولت‌ها می‌شود. این ممکن است بزرگ‌ترین تهدید ارزهای دیجیتال باشد.»

صندوق بین‌المللی پول می‌گوید اگر بیشتر فعالیت‌های ارزهای دیجیتال از طریق صرافی‌های متمرکز انجام می‌شود، بسیاری از تهدیدات فرار مالیاتی قابل مدیریت هستند، اما صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) مشکل دیگری را برای مقامات ایجاد می‌کنند.

این صندوق در ادامه می‌گوید:

«زمانی که افراد از طریق صرافی‌های متمرکز مبادلات تجاری انجام می‌دهند، مشکل قابل حل است، زیرا می‌توان آن‌ها را مشمول قوانین ردیابی استاندارد «مشتری خود بشناسید» و احتمالاً کسر مالیات قرار داد. بسیاری از کشورها با این انتظار که رعایت مالیات بهبود یابد، چنین قوانینی را وضع می‌کنند

یک احتمال نگران‌کننده‌تر این است که قوانین گزارش‌دهی (و شکست‌های برخی از واسطه‌های ارزهای دیجیتال) می‌تواند افراد را وادار کند که به طور فزاینده‌ای از طریق مبادلات غیرمتمرکز یا مستقیماً از طریق معاملات همتا به همتا که در آن هیچ نهاد حاکم مرکزی بر این تراکنش‌ها نظارت ندارد، تراکنش انجام دهند.»

لینک کوتاه: b2n.ir/k71885 

سقف کارت به کارت حساب‌های شخصی در هر ماه به ۱ میلیارد تومان رسید
اسپانیا به دنبال قانونی برای ضبط ارزهای دیجیتال بدهکاران مالیاتی است
ماجرای مصوبه جدید مجلس برای اخذ مالیات از حساب‌های شخصی و غیر تجاری چیست؟
طرح مالیات بر عایدی سرمایه مجدداً در مجلس بررسی می‌شود
ترکیه، مقررات حوزه ارزهای دیجیتال خود‌ را در سال ۲۰۲۴ نهایی می‌کند

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

اسپانیا,ارزهای دیجیتال,مالیات,وزارت امور مالی اسپانیا,فرار مالیاتی

اسپانیا به دنبال قانونی برای ضبط ارزهای دیجیتال بدهکاران مالیاتی است

وزارت امور مالی اسپانیا در حال اصلاح مقررات مالیاتی این کشور است و قصد دارد این اجازه را به سازمان مالیات بدهد تا ارزهای دیجیتال بدهکاران مالیاتی را شناسایی و برای تسویه بدهی‌ها توقیف کند. این اقدام بخشی از تلاش‌های دولت اسپانیا برای مقابله با فرار مالیاتی در این کشور است.

خبر - ۳ ماه پیش
مالیات,مجلس,حساب‌های شخصی,مصوبه

ماجرای مصوبه جدید مجلس برای اخذ مالیات از حساب‌های شخصی و غیر تجاری چیست؟

اخیرا اخباری در شبکه‌های اجتماعی پخش شده است که ادعا می‌کنند حساب‌های شخصی از سال بعد باید مالیات بدهند. با این حال، بررسی‌های موجود نشان می‌دهد این مسئله صحت ندارد و مصوبه مجلس برای حساب‌های شخصی مردم عادی وضع نشده است.

خبر - ۳ ماه پیش
مالیات,مالیات بر عایدی سرمایه,محمدرضا پورابراهیمی,کمیسیون اقتصادی مجلس

طرح مالیات بر عایدی سرمایه مجدداً در مجلس بررسی می‌شود

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، گفته گزارش این کمیسیون جهت رفع ایرادات شورای نگهبان از طرح مالیات بر عایدی سرمایه آماده است و پس از بررسی برنامه هفتم توسعه، در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد. او گفته است: «بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی در زمینه رفع ایرادات شورای نگهبان درباره طرح مالیات بر عایدی سرمایه در نوبت نخست قرار دارد و امیدواریم در صورت تأیید نهایی شورای نگهبان، قانون مالیات بر عایدی سرمایه در آذرماه ابلاغ شود.»

خبر - ۵ ماه پیش
ترکیه,قانون‌گذاری,ارزهای دیجیتال,مالیات

ترکیه، مقررات حوزه ارزهای دیجیتال خود‌ را در سال ۲۰۲۴ نهایی می‌کند

پس از انتشار برنامه سالانه ریاست‌جمهوری ترکیه در ۲۵ اکتبر (۳ آبان)، به نظر می‌رسد که نهاییکردن مقررات ارزهای دیجیتال در این کشور یکی از اهداف تعیین‌شده برای سال ۲۰۲۴ باشد. ماده ۴۰۰.۵ این سند حدوداُ ۵۰۰ صفحه‌ای، مطالعات برنامه‌ریزی‌شده‌ای را برای تعریف ارزهای دیجیتال نشان می‌دهد که ممکن است بعداً مشمول مالیات شوند. ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های دیجیتال، مانند صرافی‌های ارز دیجیتال نیز به‌شکل قانونی تعریف خواهند شد.

خبر - ۶ ماه پیش
بانک مرکزی برزیل,قانون‌گذاری,مقررات,کامپوس نتو,فرار مالیاتی

رئیس بانک مرکزی برزیل خواستار قوانین سخت‌گیرانه‌تری علیه ارزهای دیجیتال شد

روبرتو کامپوس نتو، رئیس بانک مرکزی برزیل، خواستار مقررات سختگیرانه‌تر دارایی‌های دیجیتال به دلیل افزایش استفاده از ارزهای دیجیتال شده است. کامپوس نتو هنگام سخنرانی در کمیسیون مالی و مالیات پارلمانی برزیل، نگرانی‌های خود را در مورد فسادهای ارز دیجیتال که کشور را آزار داده است، از جمله فرار مالیاتی و فعالیت‌های غیرقانونی، مطرح کرد.

خبر - ۷ ماه پیش
صندوق بین‌المللی پول,IMF,هیئت ثبات مالی,FSB,گروه ۲۰,اقتصاد کلان

گزارش جدید صندوق بین‌المللی پول درباره مقابله با خطرات ارزهای دیجیتال منتشر شد

صندوق بین المللی پول (IMF) و هیئت ثبات مالی (FSB) به درخواست هند، رهبر کنونی گروه ۲۰، گزارشی را دربارۀ استانداردهای یکپارچه برای محدودکردن خطرات ارزهای دیجیتال منتشر کرده‌اند. این گزارش در هسته خود خاطرنشان می‌کند که ارزهای دیجیتال می‌تواند به ثبات مالی یک کشور آسیب برسانند و خطراتی را برای حوزه اقتصاد کلان به همراه داشته باشند.

خبر - ۸ ماه پیش
مصوبه,مصوبه ماینینگ,ماینینگ ارزهای دیجیتال

مصوبه ماینینگ اصلاح شد؛ مشغله توانیر، ماینرها را بدهکار کرد

فعالان ماینینگ از اصلاح مصوبه مربوط به فعالیت خود خبر می‌دهند. به گفته آن‌ها اصلاح مصوبه ماینینگ شامل دو تغییر مهم است. حذف عوارض و مالیات بر ارزش افزوده و تغییر مبنای محاسبه نرخ ارز از سامانه نیما به سامانه طلا و ارز، این دو تغییر هستند. این دو تغییر به نسبت آخرین افزایش تعرفه انرژی ماینینگ، اثر مهمی بر قیمت تمام شده انرژی نخواهد داشت؛ اما اختلاف نظر بر سر افزایشی که در ابتدای سال جاری انجام شد، همچنان ادامه دارد.

خبر - ۸ ماه پیش
مالیات,نظارت,ارزهای دیجیتال,مهران محرمیان,اتحادیه اروپا,CBDC,ارز دیجیتال ملی بانک مرکزی

افزایش مالیات و نظارت بر ارزهای دیجیتال در ایران

مهران محرمیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در همایش «فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال» اعلام کرد که بانک مرکزی قصد دارد در برخی از حوزه‌های پرریسک مانند ارزهای دیجیتال نظارت خود را افزایش دهد و تصمیماتی شبیه به قوانین نظارتی اتحادیه اروپا را وضع کند و ممکن است مالیات‌های سنگین‌تری در این حوزه وضع شود.

خبر - ۹ ماه پیش
صرافی,کراکن,دادگاه فدرال,آمریکا,سازمان مالیاتی

صرافی کراکن زیر تیغ قانون‌گذاران؛ اطلاعات کاربران باید به مقامات تحویل داده شوند

یک دادگاه فدرال آمریکا به صرافی کراکن دستور داده است تا اطلاعات حساب‌ها و تراکنش‌های خود را به سازمان مالیاتی این کشور تحویل دهد. این اداره ادعا کرده که با بررسی این اطلاعات می‌خواهد ببیند آیا کاربران کراکن مالیات خود را به‌درستی گزارش داده‌اند یا خیر.

خبر - ۱۰ ماه پیش