title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوینگپ، مدیران فعلی صرافی FTX در تلاش هستند دوباره این پلتفرم مشهور را احیا کنند. آخرین گزارشهای موجود هم نشان میدهد که تام فارلی (Tom Farley) رییس سابق بورس نزدک آمریکا، علاقه زیادی به خرید FTX و احیای آن دارد.
گری گنسلر در هفته فینتک DC و در واکنش به این خبر اعلام کرد که با بازگشایی مجدد FTX موافق است، اما روند آن باید مطابق با قوانین آمریکا انجام شود. فارلی در ماه مه (اردیبهشت) صرافی داراییهای دیجیتال خود به اسم بولیش (Bullish) را راهاندازی کرده بود و در حراجی FTX هم حضور داشت. گنسلر هنگام صحبت با شبکه CNBC اعلام کرد:
اگر تام یا هر کس دیگری بخواهد در راهاندازی مجدد FTX مشارکت کند، باید این کار را در چارچوب قوانین و مقررات انجام دهد. آنها باید اعتماد سرمایهگذاران را جلب کنند و اطلاعات مورد نیاز را به اشتراک بگذارند. علاوه بر این باید همه کارهای مورد نیاز را به درستی و به طور مستقل انجام دهند. آنها نباید به ضرر مشتریانشان کاری کنند و هرگز نباید از داراییهای دیجیتال برای رسیدن به اهداف شخصی خود استفاده کنند.
صرافی FTX و شرکت آلامدا ریسرچ (Alameda Research) در ابتدا به گونهای طراحی شده بودند که جدا از هم باشند، اما اسناد و مدارک موجود نشان میدهد که ارتباط تنگانگ و پیچیدهای داشتند. به نظر میرسد که سم بنکمن فرید (Sam Bankman Fried) هر دوی این شرکتها را به طور همزمان مدیریت میکرده و به همین خاطر با انتقادات و سوالات زیادی در مورد تضاد منافع احتمالی و درهمتنیدگی عملیات آنها مواجه شده است. طبق گزارشهای موجود، هر دوی این پلتفرمها میلیونها دلار دارایی را بین خود جابهجا میکردند تا بدهیهایشان را پرداخت کنند.
گنسلر در صحبتهای خود باز هم تاکید کرد که قوانین اوراق بهادار آمریکا برای بازار ارزهای دیجیتال کامل و کافی است و فقط باید به طور کامل اجرا شود. او خاطرنشان کرد:
«هیچ تضاد ذاتی بین قوانین ارزهای دیجیتال و اوراق بهادار وجود ندارد. چالش بازار ارزهای دیجیتال در این واقعیت نهفته است که بسیاری از شرکتهای فعال در آن، در حال حاضر بدون رعایت این مقرراتِ تثبیتشده فعالیت میکنند. فقط کافی است به این فکر کنید که چه تعداد از شرکتهای فعال در این بخش در حال حاضر از تحریمهای بینالمللی و قوانین پولشویی تبعیت نکرده و از ارزهای دیجیتال برای اقدامات شرورانه خود استفاده میکنند.»
گنسلر خاطرنشان کرد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار در ۶ سال گذشته از ۱۵۰ شرکت ارز دیجیتالی شکایت کرده است. یکی از مهمترین این شرکتها صرافی آمریکایی کوین بیس است که سهام آن در بورس آمریکا عرضه شده است و یک شرکت سهامی عام محسوب میشود. این صرافی به خاطر چالشهای قانونی آمریکا (از جمله شکایت SEC) اعلام کرده است که تمایل دارد از این کشور خارج شود. گنسلر علاوه بر این روی اهمیت شرکتهای تابع از قوانین و مقررات تاکید کرد، اما از هیچ شرکت خاصی نام نبرد.
لینک کوتاه: B2n.ir/y68931