پکسوس مجوز صدور استیبل کوین USDP در شبکه سولانا را دریافت کرد

شرکت پکسوس (Paxos) قصد دارد استیبل کوین خود را در شبکه سولانا عرضه کند و مجوزهای مورد نیاز برای صدور آن را از اداره خدمات مالی نیویورک (DFS) دریافت کرده است.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

پکسوس,USDP,سولانا,استیبل کوین,مجوز,Paxos

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از میهن بلاچین، طبق گزارش‌های وب سایت فورچون (Fortune) در ۲۲ دسامبر (۱ دی)، شرکت پکسوس که یکی از بازیگران اصلی بازار استیبل کوین‌ها محسوب می‌شود، اعلام کرد به زودی استیبل کوین خود را در بلاک‌چین سولانا عرضه خواهد کرد. این مسئله از اهمیت بالایی برخوردار است؛ چرا که پکسوس در گذشته تنها اجازه داشت استیبل کوین خود یعنی دلار پکس (USDP) را در شبکه اتریوم منتشر کند.

ورود USDP به شبکه سولانا

فناوری بلاک‌چین سولانا مزایای قابل‌توجهی نسبت به اتریوم دارد. این شبکه بلاک‌چین به خاطر توان عملیاتی بالای خود معروف است و می‌تواند حدود ۵۰٬۰۰۰ تا ۶۵٬۰۰۰ تراکنش را در هر ثانیه (TPS) پردازش کند. این مقدار TPS بسیار بیشتر از ظرفیت اتریوم و TPS حدودا ۳۰ تراکنشی آن است. این قابلیت می‌تواند کارایی بیشتری را برای شرکا و مشتریان پکسوس به ارمغان آورده و در کاهش هزینه‌های آن‌ها هم موثر باشد.

ورود استیبل کوین پکسوس به شبکه سولانا در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۴ (۲۷ دی) انجام خواهد شد. گفتنی است DFS بعد از بررسی‌های گسترده و با توجه به چارچوب ریسک داخلی سولانا مجوزهای لازم را به پکسوس داده است. والتر هسرت (Walter Hessert)، رییس استراتژی پکسوس، اعلام کرده است:

«این اتفاق با توجه به سهولت و اکوسیستمِ مقرون‌به‌صرفه سولانا، به استیبل کوین‌ها کمک می‌کند تا در تراکنش‌های روزمره مصرف‌کنندگان به کار روند.»

هسرت تاکید کرد شبکه سولانا می‌تواند برای شرکتی مثل پی‌پل (PayPal) و استیبل کوین آن یعنی PayPal USD هم تاثیرگذار باشد.

مشارکت پکسوس با قانون‌گذاران

یکی از جنبه‌های کلیدی استراتژی پکسوس تمرکز آن بر قوانین و مقررات است. این شرکت همیشه طرفدار چارچوب‌های نظارتی بوده و تلاش‌هایش برای کسب مجوز از DFS نیویورک هم در همین راستا انجام شده است. همین مسئله باعث می‌شود دلار پکسوس از بقیه استیبل کوین‌ها از جمله تتر و یواس‌دی کوین متمایز شود. هسرت هم بر این مسئله تاکید کرد و گفت:

ما تنها شرکتی هستیم که یک استیبل کوین قانونی دارد و آن را در مقیاس بزرگ منتشر می‌کند.

سرمایه‌گذاری پکسوس در بلاکچین سولانا نشان می‌دهد، این شرکت استراتژی گسترده‌تری برای دریافت مجوز جهت صدور استیبل کوین در سایر شبکه‌های بلاک‌چین‌ها دارد. پکسوس مدت‌ها است که می‌خواهد در عرصه بین‌المللی حضور داشته باشد. برای مثال می‌توان به دریافت مجوزهای اولیه این شرکت برای راه‌اندازی یک استیبل کوین جدید با پشتوانه دلار آمریکا از دولت سنگاپور اشاره کرد. علاوه بر این، پکسوس در کشور امارات نیز برای صدور استیبل کوین و ارائه خدمات مربوط به دارایی‌های دیجیتال مجوزهای لازم را کسب کرده است.

لینک کوتاه: B2n.ir/q34992 

بریتانیا به‌دنبال وضع مقررات برای استیبل کوین‌ها در ۶ ماه آینده است
بیش از ۱۰۰هزار پیش‌فروش برای دومین گوشی هوشمند سولانا
صرافی کراکن مجوز فعالیت در هلند را دریافت کرد
تتر در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۳ سود خالص ۲.۸۵ میلیارد دلاری کسب کرده است
ازدست‌رفتن نرخ برابری دلاری ترو یواس‌دی در ۲۴ ساعت گذشته

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

سولانا,گوشی هوشمند,ساگا,بلاک‌چین

بیش از ۱۰۰هزار پیش‌فروش برای دومین گوشی هوشمند سولانا

سولانا روز دوشنبه اعلام کرد که پیش‌فروش دومین گوشی هوشمندش از ۱۰۰٬۰۰۰ عدد فراتر رفته است. قیمت پیش‌سفارش این تلفن‌های همراه ۴۵۰ دلار است که تاکنون بیش از ۴۵میلیون دلار سرمایه برای این شرکت به همراه داشته است. تلفن ساگا بخشی از برنامه جاه‌طلبانه سولانا برای گسترش اکوسیستم خود و فراهم‌کردن دسترسی بیشتر بخش دیفای و سایر خدمات بلاک‌چین است. البته، شبکه سولانا اغلب به‌دلیل قطعی‌های مکرر مورد انتقاد قرار می‌گیرد که آخرین آن در هفته و پس از حدود یک سال رخ داد.

خبر - ۲ ماه پیش
صرافی,کراکن,مجوز,هلند,DNB,VASP

صرافی کراکن مجوز فعالیت در هلند را دریافت کرد

در یک پیشرفت قابل توجه برای صنعت ارزهای دیجیتال، کراکن، یک صرافی معروف ارزهای دیجیتال، توسط بانک مرکزی هلند (DNB) مجوز ارائه دهنده خدمات دارایی مجازی (VASP) را دریافت کرد.

خبر - ۲ ماه پیش
تتر,USDT,استیبل کوین,بیت کوین

تتر در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۳ سود خالص ۲.۸۵ میلیارد دلاری کسب کرده است

تتر (USDT)، بزرگترین شرکت استیبل کوین جهان، رکورد سود خالص ۲.۸۵ میلیارد دلاری را برای سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۳ گزارش کرد. آخرین حسابرسی شرکت نشان می‌دهد که تتر در پایان سال ۲۰۲۳ بیش از ۵.۴ میلیارد دلار ذخایر دارد.

خبر - ۲ ماه پیش
ترو یواس‌دی,استیبل کوین,تتر,دلار

ازدست‌رفتن نرخ برابری دلاری ترو یواس‌دی در ۲۴ ساعت گذشته

قیمت استیبل کوین ترو یواس‌دی در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی مبادله صدها میلیون دلار از آن در ازای تتر و وجود مشکلاتی در ارائه گزارش لحظه‌ای از ذخایرش به کمتر از یک دلار کاهش یافت. ارزش این استیبل کوین در روز گذشته تا ۰.۹۸۴ دلار سقوط کرد و اکنون در محدوده ۰.۹۸۹ دلاری در نوسان است.

خبر - ۳ ماه پیش
سولانا,گوشی هوشمند

سولانا موبایل به‌دنبال عرضه دومین گوشی هوشمند در بازار است

طبق گزارش‌ها، سولانا موبایل پس از موفقیت غیرمنتظره اولین گوشی هوشمند خود، اکنون قصد دارد تا دومین گوشی هوشمندش را روانه بازار کند. درحال‌حاضر، قیمت یک دستگاه از آن در وب‌سایت ای‌بی حدود ۳٬۲۰۰ دلار است.

خبر - ۳ ماه پیش
سولانا,بی‌ان‌بی,بیت کوین,اتریوم

رالی توقف‌ناپذیر سولانا؛ ارزش بازار سولانا از بی‌ان‌بی عبور کرد

در روزهای اخیر، حجم معاملات سولانا از دو ارز دیجیتال برتر از نظر ارزش بازار، یعنی بیت کوین و اتریوم، پیشی گرفته است. فراتر رفتن حجم معاملات سولانا از بیت‌ کوین و اتریوم در صرافی‌های متمرکز اصلی، نشان می‌دهد که علاقه معامله‌گران به این ارز دیجیتال در آخر هفته همچنان بالا بوده است.

خبر - ۴ ماه پیش
سولانا,تلفن هوشمند,ساگا,Saga,ACS,اکسس پروتکل

ایردراپی دیگر برای دارندگان تلفن هوشمند سولانا؛ توزیع ۱۰۰٬۰۰۰ توکن ACS رایگان

ایردراپ دارندگان تلفن‌های ساگا (Saga) ادامه دارد و این افراد در روز گذشته ۲۵۰ دلار توکن ACS را دریافت کردند. ACS توکن بومی پلتفرم اکسس پروتکل (Access Protocol) است و تلفن ساگا هم گوشی‌ هوشمند کریپتویی است که توسط توسعه‌دهندگان شبکه سولانا راه‌اندازی شده است.

خبر - ۴ ماه پیش
بونک,توکن بونک,سولانا,ایالات متحده,سولانا لبز,ساگا

جهش قیمت توکن بونک باعث فروش تمام تلفن‌های همراه سولانا در ایالات متحده شده است

درست ۱۰ روز پیش بود که آناتولی یاکوونکو، یکی از بنیان‌گذاران سولانا لبز، از فروش‌نرفتن تلفن‌های همراه ساگا این شرکت ابراز تأسف کرد. بااین‌حال، حساب رسمی این شرکت امروز اعلام کرد که تمام تلفن‌های همراه ساگا در ایالات متحده فروش رفته و تنها چند عدد در اروپا باقی مانده است.

خبر - ۴ ماه پیش
تتر,USDT,استیبل کوین

تتر ۴۱ آدرس مرتبط با تحریم‌های ایالات متحده را مسدود کرد

شرکت تتر، عرضه‌کننده استیبل کوین USDT، اخیراً ۴۱ آدرس مرتبط با اشخاص تحت‌تحریم دفتر کنترل سرمایه‌های خارجی آمریکا (OFAC) را فریز کرده است. تتر این مسدود‌سازی را اقدامی پیش‌گیرانه تلقی کرده است.

خبر - ۴ ماه پیش