title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین تلگراف، طبق گزارش روز پنجشنبه رسانه محلی کانو فوکوس (Kano Focus)، مدیر آکادمی علوم نوین آکسفورد در کانو، شهری در حومه چیرانچی، به دانشآموزان این امکان را میدهد تا هزینههای تحصیلی خود را با استفاده از ارز دیجیتال پرداخت کنند.
صابی موسی هارونا، که در سال ۲۰۱۷ کار خود را در این مدرسه آغاز کرده است، از دولت نیجریه خواست که ارزهای دیجیتال را پذیرفته و آن را قانونی کنند، اما به نظر میرسد که او تا قانونی شدن ارزهای دیجیتال در این کشور صبر نخواهد کرد.
هارونا گفته است:
«ما تصمیم گرفتهایم ارزهای دیجیتال را به عنوان [روشی برای پراخت] شهریه مدرسه بپذیریم، زیرا جهان امروز به سمت این سیستم متمایل شده است. ما معتقدیم که یک روز پول دیجیتال بیشتر از پول کاغذی پذیرفته خواهد شد.»
هارونا، کشورهایی مانند السالوادور و تانزانیا را مثال زد که در حال گسترش امکانات پرداختی مبتنی بر ارز دیجیتال خود هستند.
دولت السالوادور در آمریکای لاتین، پس از تصویب لایحه حمایتی خود از ارزهای دیجیتال، از ۷ سپتامبر (۱۶ شهریور) بیت کوین را به عنوان ارزی قانونی در سراسر این کشور میپذیرد. بانک مرکزی تانزانیا نیز روز جمعه اعلام کرد که کار بر روی بخشنامههای دولتی را آغاز کرده است که در نهایت میتواند ممنوعیت ارزهای دیجیتال در این کشور را لغو کند.
مدیر این مدرسه به صراحت نگفته است که کدام ارزها برای پرداخت شهریهها پذیرفته میشوند. با این حال، علاقه عمومی به بیت کوین در نیجریه بیشتر از سایر کشورها بوده است. بر اساس دادههای گوگل ترندز (Google Trends)، این کشور آفریقایی رتبه اول را در مقایسه با دیگر کشورها در تعداد جستجو کلمه «بیت کوین» دارد، اتریش، ترکیه و سوئیس در یک تقابل نزدیک در ردههای بعدی قرار میگیرند.
در ماه فوریه (بهمن)، بانک مرکزی نیجریه در بخشنامهای اعلام کرد که موسسات مالی مجاز کشور را از ارائه خدمات به صرافیهای ارز دیجیتال منع میکند. سیاستهای جدید بانک مرکزی نیجریه موسسات مالی و بانکها را تحدید کرده بود که اگر ارائه خدمات به صرافیها را متوقف نکنند آنها را تحریم خواهد کرد، با این وجود فرماندار گادوین امفیله (Godwin Emefiele)، رئیس بانک مرکزی نیجریه، در ماه مارس (فروردین) اعلام کرد که هدف از این ممنوعیتها «منع معاملات ارزهای دیجیتال در بخش بانکی» است نه اینکه مردم را از معاملات داراییهای دیجیتال خود منع کند.
بسیاری از قانونگذاران و افراد مرتبط با بانک مرکزی نیجریه در ماههای پس از اعلام این ممنوعیت طی پیامهایی علاقهمندی خود را به ارزهای دیجیتال ابراز کردند. امفیله در ماه مه (اردیبهشت) اظهار داشت كه «ارز دیجیتال حتی در نیجریه هم طرفدار پیدا کرده است»، در حالی كه بعداً بانك مركزی این کشور اعلام كرد قصد دارد ارز دیجیتال ملی خود (CBDC) را تا سال ۲۰۲۲ راه اندازی كند.
لینک کوتاه: b2n.ir/q79638