title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین تلگراف، قیمت بیت کوین (BTC) در ۷ آگوست (۱۶ مرداد) به ۴۴,۶۰۰ دلار رسید که بالاترین سطح از قبل از سقوط در تاریخ ۱۹ می (۲۹ اردیبهشت) بود. در همین حال، گمانه زنیهای بسیاری وجود دارد که بیت کوین میتواند شاهد روند صعودی مشابهی باشد که در اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) آغاز شد.
بر طبق دو شاخص انتظار میرود بیت کوین روند صعودی گستردهای را دنبال کند. اولین مورد، نسبت سود به زیان خالص مشخص نشده (NUPL) گلسنود (Glassnode) بود که به سرمایهگذاران در تعیین اینکه آیا شبکه بیت کوین به طور کلی در حال حاضر در وضعیت سود یا زیان قرار دارد، کمک میکند.
شاخص سود به زیان خالص مشخص نشده بالای صفر نشان میدهد که شبکه در حالت سود خالص قرار دارد، در حالی که مقادیر زیر صفر نشاندهنده حالت زیان است. هرچه مقادیر سود به زیان خالص مشخص نشده بیشتر از صفر باشد، بیشتر به سرمایهگذاران کمک میکند تا صعودهای بازار را تشخیص دهند.
آنها میزان انحراف از صفر را از طریق یک نقشه حرارتی تشخیص میدهند. به عنوان مثال، در طول روند صعودی، قرمز نشان دهنده تسلیم شدن، نارنجی به معنی امید، رنگ زرد نشان دهنده خوش بینی، اشاره سبز به اعتقاد، و آبی بر سرخوشی تأکید میکند. در اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹)، این شاخص برای بیت کوین به صفر صعود کرد، زیرا نقشه حرارتی آن پس از خروج موفقیت آمیز از منطقه قرمز در مارس (اسفند) همان سال، از زرد به سبز تغییر رنگ داد که بعداً، قیمت بیت کوین از تقریباً ۱۰,۰۰۰ دلار به حدود ۶۵,۰۰۰ دلار افزایش یافت.
بیت کوین بعداً به زیر ۳۰,۰۰۰ دلار کاهش یافت، دورهای که طبق این شاخص، از حرص و طمع به انکار و بعداً به اضطراب تبدیل شد. اما احساس خرید قوی در سطح ۳۰,۰۰۰ دلار به حفظ احساس صعودی بیت کوین کمک کرد و اضطراب را با خوش بینی جبران کرد. اما درست همانطور که بیت کوین ۴۰,۰۰۰ دلار را پس گرفت و از حرکت صعودی خود فراتر رفت، احساسات برای اولین بار از اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) به شاخص اعتقاد بازگشت. لکس موسکوسکی (Lex Moskovski)، مدیر سرمایهگذاری در موسکوسکی کپیتال (Moskovski Capital)، همچنین در توییتی چشم اندازهای صعودی بیت کوین را پس از ارتقاء این شاخص نشان داد و گفت ما وارد فاز اعتقاد شدهایم.
به دنبال همین جریان، شاخص ترس و طمع نیز ۶۹ را لمس کرد، نمرهای که نشاندهنده احساس طمع است، که بازار نیز از ماه می (اردیبهشت) آن را مشاهده نکرده است.
شاخص بعدی را در یک یادداشت مشابه، ویل کلمنته (Will Clemente) تحلیلگر بازار نشانداد که بر طبق آن ممکن است روند صعودی اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) را تکرار کند. فراکتال به پویایی بین دارندگان کوتاه مدت و بلند مدت بیت کوین مربوط گفته میشود.
کلمنته خاطرنشان کرد: دارندگان کوتاه مدت دارایی بیت کوین خود را به دارندگان بلندمدت فروختند، که مقدار این سرمایه اولیه و میزان عرضه بیت کوین در آگوست ۲۰۲۱ (مرداد ۱۴۰۰)، همانند مقدار عرضه بیت کوین در اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) بوده است.
این تحلیلگر مینویسد: سرمایهگذاران بلند مدت اکنون بیش از ۶۶درصد مقدار عرضه را تحت سلطه خود دارند، اما مقدار عرضه سرمایهگذاران کوتاه مدت در حال حاضر به نزدیک ۲۰درصد رسیده است.
این مسئله نشان میدهد که جدیدترین قیمت بیت کوین به دلیل تقاضای سرمایهگذاران است که قصد فروش فوری بیت کوین را ندارند. بیت کوین روز شنبه به بالاترین سطح روزانه ۴۴,۶۰۰ دلار رسید.
لینک کوتاه: b2n.ir/m66345