سند مبارزه با فساد آمریکا منتشر شد؛ ارزهای دیجیتال نیز از تیررس جو بایدن خارج نشد

دولت ایالات متحده آمریکا اخیرا برای مق‍ابله با فساد، یک سند استراتژی منتشر کرده است که در آن، بخشی از صنعت ارزهای دیجیتال را هدف قرار می‌دهد.

مبارزه با فساد,آمریکا,جو بایدن,ارزهای دیجیتال

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از میهن بلاکچین، دولت بایدن با انتشار سند مبارزه با فساد، که به‌نوبه خود شکل جدیدی از چنین اسنادی است، سیاست‌های ضد فساد دولت را ترسیم می‌کند. در این سند رویکرد مقابله دولت با فساد در پنج حوزه بیان شده است. حوزه سوم آن درباره شناسایی بازیگران و فعالان فاسد است. این بخش با هدف فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، کارگروه جدیدی در وزارت دادگستری (Department of Justice | DOJ) ایجاد می‌کند.

در این سند آمده است:

«وزارت دادگستری از یک کارگروه جدید به‌نام «تیم ملی اقدام ارزدیجیتال» برای تمرکز ویژه بر تحقیقات پیچیده و پیگردهای قانونی در زمینه سوءاستفاده از ارزهای دیجیتال، استفاده خواهد کرد.»

این کارگروه روی جرایم ارتکابی به‌وسیله مبادلات ارز مجازی، خدمات میکسینگ (Mixing) و ایجاد زیرساخت پولشویی، تمرکز خواهد کرد. با انتشار این سند، گمانه‌زنی‌هایی که در طول سال ۲۰۲۱ می‌شد، تا حدودی مهر تایید می‌خورند. حدس‌وگمان‌ها در این باره بودند که دولت بایدن در مورد صنعت کریپتو بسیار جدی است و برای مبارزه با خطرات آن، یک تیم سفارشی به‌کار گرفته است.

رابطه دولت بایدن و صنعت ارزهای دیجیتال

دولت بایدن مدت‌هاست که بخش تاریک و غیرشفاف صنعت ارزدیجیتال را هدف گرفته است. در تابستان کارگروه ارزهای دیجیتال دولت پس از یک جلسه توجیهی مجازی با کنگره که در ماه ژوئن برگزار شد، به تیتر اخبار تبدیل شد. در آن زمان ان‌نوبرجت (Anne Neuberget)، معاون مشاور امنیت ملی این موضوع را بیان کرد که دولت در حال تلاش برای جلوگیری از استفاده از ارزهای دیجیتال در فعالیت‌های مالی غیرقانونی است.

بخشی از دلیل نگرانی‌های دولت آمریکا درباره ارزهای دیجیتال، استفاده آن‌ها و کشیده شدن پایشان به برخی از حملات باج‌افزاری در سالی که گذشت، است. پس از حملات باج‌افزاری JBS و Colonial Pipeline، وزارت دادگستری اعلام کرد که باج‌افزار را به سطح اولویت مشابه با تروریسم ارتقاء خواهد داد.

با این حال، تنها مساله باج‌افزارها نیستند. ارزهای دیجیتال با ایجاد راه‌های فرار، کارایی تحریم‌های ایالات متحده را کاهش می‌دهند. آمریکا با اعمال بیش از ۹ هزار تحریم بر کشورهایی مانند کره شمالی، ایران و غیره تحریم‌ها را به‌ یک ابزار اصلی در سیاست خارجی خود تبدیل کرده است. براساس گزارش پیشین میهن بلاکچین، وزارت خزانه‌داری آمریکا ارزهای دیجیتال را راهی برای دور زدن تحریم‌ها دانسته است.

لینک کوتاه: b2n.ir/u11125 

 

کوین‌بیس ۳.۶ میلیون پوند به برینک کمک می‌کند
وب‌سایت گروه باج افزار لاک‌بیت در عملیاتی بین‌المللی از دسترس خارج شد
بریتانیا به‌دنبال وضع مقررات برای استیبل کوین‌ها در ۶ ماه آینده است
پیتر شیف,طلا,بیت‌کوین,نرخ تورم,آمریکا
داد‌ه‌های شخصی بیش از ۵۰ هزار مشتری بانک آمریکا لو رفت

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

لاک‌بیت,باج افزار,آژانس ملی جرائم بریتانیا,NCA,اف‌بی‌آی آمریکا

وب‌سایت گروه باج افزار لاک‌بیت در عملیاتی بین‌المللی از دسترس خارج شد

وب‌سایت اپراتور اصلی باج افزار (Ransomware) ارزهای دیجیتال لاک‌بیت (LockBit) در عملیاتی بین‌المللی از دسترس خارج شده است. این عملیات با مشارکت آژانس ملی جرائم بریتانیا (NCA) و اف‌بی‌آی آمریکا (FBI)، یوروپل (Europol) انجام شده است و ضمن از دسترس خارج کردن وب‌سایت لاک‌بیت، در صفحه اصلی آن بیانیه مبنی بر تحت کنترل قرار گرفتن آن توسط مجریان قانون منتشر شده است.

خبر - ۲ ماه پیش
بریتانیا,قانون گذاری,ارزهای دیجیتال,استیبل کوین‌

بریتانیا به‌دنبال وضع مقررات برای استیبل کوین‌ها در ۶ ماه آینده است

دولت بریتانیا در نظر دارد تا قانون‌گذاران را مجاب کند تا تصویب قوانین جدیدی برای استیبل کوین‌ها و استکینگ (Staking) مصوب کنند. به گزارش بلومبرگ، بیم افولامی، مسئول اقتصادی خزانه‌داری بریتانیا بر تعهد دولت به فشار جدی برای تسریع قانون‌گذاری در مورد استیبل کوین‌ها و سهام‌گذاری دارایی‌های ارزهای دیجیتال تأکید کرد. افولامی ضمن تأکید بر فوریت این موضوع، اظهار داشت که موضع دولت در این زمینه، حرکت به سمت وضع مقررات در ۶ ماه آینده است.

خبر - ۲ ماه پیش
پیتر شیف,طلا,بیت‌کوین,نرخ تورم,آمریکا

پیتر شیف می‌گوید طلا قطعا صعودی است و ETFهای بیت‌کوین نیز با وضعیت کنونی برای برخی جذاب شده‌اند

پیتر شیف، تحلیلگر مالی مشهور و منتقد سرسخت سیاست‌های اقتصادی، در صحبت‌های اخیر خود به بازار طلا و ETF‌های بیت‌کوین پرداخت.شیف نسبت به نرخ تورم آمریکا که فراتر از حد انتظار بوده است، ابراز نگرانی شدید کرد و برخلاف تصور امیدوارکننده مبنی بر اینکه تورم به هدف ۲ درصدی فدرال رزرو کاهش می‌یابد، استدلال می‌کند که شاخص‌های واقعی اقتصادی به افزایش مجدد فشارهای تورمی تاکید دارد...

خبر - ۳ ماه پیش
نسیم طالب,اقتصاد,آمریکا

نسیم طالب می‌گوید اقتصاد آمریکا نیازمند یک معجزه است

به گزارش بلومبرگ نسیم طالب در یک رویداد سرمایه‌گذاری گفته که کنگره از رسیدگی به کسری فزاینده مالی اجتناب می‌کند زیرا از عواقب آن می‌ترسد. نسیم طالب، نویسنده کتاب قو سیاه می‌گوید در این مرحله، برای جلوگیری از افتادن در مارپیچ بدهی مرگبار، برای دولت ایالات متحده یک معجزه لازم است.

خبر - ۳ ماه پیش
دفتر بودجه کنگره,CBO,پیش‌بینی,بدهی ملی,ایالات متحده,کنگره آمریکا

دفتر بودجه کنگره می‌گوید تا ۱۰ سال آینده بدهی آمریکا ۲۰ تریلیون بیشتر می‌شود

دفتر بودجه کنگره (CBO) پیش‌بینی می‌کند که بدهی ملی ایالات متحده در دهه آینده مرز ۵۰ تریلیون دلاری را خواهد شکست. در گزارشی جدید، آژانسی که داده‌های مالی و اقتصادی را به کنگره آمریکا ارائه می‌کند، می‌گوید که انتظار دارد بدهی ملی این کشور تا پایان سال ۲۰۳۴ به ۵۴.۴ تریلیون دلار برسد.

خبر - ۳ ماه پیش
آمریکا,استرالیا,استخراج,اداره اطلاعات انرژی

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا در سال ۲۰۲۳ صنعت استخراج ارزهای دیجیتال جهانی به اندازه کل مصرف استرالیا برق مصرف کرده است

گزارش اخیر اداره اطلاعات انرژی (EIA) نشان داد که در سال ۲۰۲۳، صنعت استخراج ارزهای دیجیتال جهانی مقداری برق مصرف کرده است که با کل مصرف استرالیا قابل مقایسه است. این گزارش همچنین بر رشد قابل توجه این صنعت در ایالات متحده تاکید کرد و دولت را بر آن داشت تا مصرف انرژی خود را از نزدیک بررسی کند. انرژی مصرف شده توسط استخراج ارزهای دیجیتال در سطح جهان ۰.۲ درصد تا ۰.۹ درصد از تقاضای برق جهان را تشکیل می‌دهد. در ایالات متحده، این رقم از ۰.۶ درصد تا ۲.۳ درصد از تقاضای برق کشور، معادل استفاده از ایالتی مانند یوتا یا ویرجینیای غربی است.

خبر - ۳ ماه پیش