به گفته کارشناسان حقوقی هند برای ممنوع کردن ارزهای دیجیتال خیلی دیر شده است

کارشناسان حقوقی هندی می‌گویند علیرغم درخواست برای ممنوعیت کامل ارزهای دیجیتال توسط بانک مرکزی هند (RBI)، برای ممنوعیت این ارزها خیلی دیر شده است. به‌تازگی مجلس این کشور قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار ممنوعیت کامل ارزهای دیجیتال شد. در همین حال، دولت هند باوجود فشارهای بانک مرکز و مجلس ملی این کشور، در حال بررسی مجدد لایحه ارز دیجیتال، قبل از ارائه مجدد آن به پارلمان است.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

هند,قانون‌گذاری,ارز دیجیتال بانک مرکزی,ممنوعیت

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «news.bitcoin»، دولت هند از سوی بانک مرکزی این کشور و سوادشی جاگران منچ (SJM) برای ممنوعیت کامل ارزهای دیجیتال تحت فشار است.

بانک مرکزی هند (RBI) در نشست اخیر خود در هیئت مدیره مرکزی اعلام کرد که ارزهای دیجیتال باید به طور کامل ممنوع شوند و ممنوعیت جزئی کارساز نخواهد بود. سوادشی جاگران منچ (SJM)، وابسته به ناسیونالیست «Rashtriya Swayamsevak Sangh» نیز قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار ممنوعیت ارزهای دیجیتال شد.

در حالی که دولت اعلامیه رسمی مبنی بر ممنوعیت یا تنظیم ارزهای دیجیتال را اعلام نکرده است، کارشناسان حقوقی گفته‌اند که برای ممنوع کردن ارزهای دیجیتال خیلی دیر شده است.

آنها توضیح دادند که قانون ارزهای دیجیتال دولت باید متعادل باشد. این نه تنها تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران متضرر نمی‌شوند، بلکه از رشد غیرقابل کنترل ارزهای دیجیتال نیز جلوگیری می‌کند، که می‌تواند ذخایر ارز خارجی هند را تهدید کند و اقتصاد آن را مختل کند.

ال بدری نارایانان (L.Badri Narayanan) ، عضو هیئت رئیسه «Lakshmikumaran& Sridharan Attorneys» گفت:

« دولت به ارزهای دیجیتال به عنوان ابزار سرمایه‌گذاری نگاه می‌کند و قصد دارد آنها را تنظیم کند. بر اساس قوانین مالیات بر درآمد، ارزهای دیجیتال احتمالاً به عنوان دارایی تلقی می‌شوند و سود سرمایه را جذب می‌کنند. GST و TDS حوزه‌های دیگری هستند که جایگاه قانون در آنها مشخص نیست. »

طبق گزارش‌ها، کارشناسان حقوقی اضافه کردند که به مقررات جامع نیاز است. آنها همچنین خاطرنشان کردند که رویکرد ارز دیجیتال هند به دلیل تفاوت در مقررات ارز خارجی نباید با کشورهای توسعه یافته مقایسه شود.

نارایانان همچنین توضیح داد که برای تنظیم کننده‌ها چالش برانگیز است که هندی‌ها را از ارسال پرداخت‌های ارزهای دیجیتال به خارج از کشور متوقف کنند و توضیح داد:

« شما نمی‌توانید بدون اجازه پول را از هند خارج کنید. ما بازاری هستیم که تحت نظارت ارز است و این بدان معناست که نمی‌توانیم مانند کشورهای توسعه‌یافته که بازار آزاد دارند، تصمیم‌گیری کنیم. »

طبق گزارش این نشریه، براساس FEMA (قانون مدیریت مبادلات خارجی)، جابجایی کالاها و خدمات فرامرزی به عنوان واردات/صادرات طبقه‌بندی می‌شود.

اخیراً، گیتا گوپینات، اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول (IMF) گفت که ممنوعیت ارزهای دیجیتال با توجه به ماهیت غیرمتمرکز آن‌ها، چالش‌های عملی ایجاد می‌کند. او بر نیاز به یک سیاست جهانی در مورد ارزهای دیجیتال تاکید کرد.

لایحه ارزهای دیجیتال هند که برای بررسی در جلسه زمستانی پارلمان فهرست شده بود مورد بررسی قرار نگرفت و طبق گزارش‌ها، دولت در حال بررسی مجدد این لایحه است.

لینک کوتاه: b2n.ir/j99115 

 

کوین‌بیس ۳.۶ میلیون پوند به برینک کمک می‌کند
مدیرعامل نوبیتکس: به یک فرانهاد برای تنظیم‌گری فین‌تک نیاز داریم
دولت روسیه قصد دارد قوانینی ویژه «صادرات» ارزهای دیجیتال وضع کند
قزاقستان موفقیت برنامه آزمایشی ارز دیجیتال بانک مرکزی خود را اعلام کرد

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

نوبیتکس,فین‌تک,بانک مرکزی,داخلی,قانون‌گذاری

مدیرعامل نوبیتکس: به یک فرانهاد برای تنظیم‌گری فین‌تک نیاز داریم

مدیرعامل نوبیتکس با بیان اینکه بانک مرکزی نمی تواند رگولاتور خوبی برای تنظیم‌گری فین‌تک باشد، گفت: «نوآوری بدون ریسک غیرممکن است، از این رو باید در ساختار تنظیم‌گری بانک مرکزی بازنگری کرد و یک فرانهاد تنظیم‌گر در تمام حوزه‌های فین‌تک تشکیل داد.»

خبر - ۲ ماه پیش
نیجریه,ممنوعیت,ارزهای دیجیتال,بانک مرکزی نیجریه

بانک مرکزی نیجریه ممنوعیت تعامل با ارزهای دیجیتال برای بانک‌ها را لغو کرد

بانک مرکزی نیجریه که در سال ۲۰۲۱ تعامل با ارزهای دیجیتال را برای بانک‌ها این کشور منع کرده بود، به‌تازگی اعلام کرد که این محدودیت‌ها را لغو کرده است. بخشنامه جدید بانک مرکزی نیجریه در رابطه با ارزهای دیجیتال حاوی دستورالعمل‌هایی جهت تعیین حداقل استانداردها و الزامات راه‌اندازی حساب و ارتباط با مؤسسات بانکی برای ارائه‌دهندگان خدمات مرتبط با دارایی‌های مجازی است.

خبر - ۳ ماه پیش
روسیه,صادرات,ارزهای دیجیتال,قانون‌گذاری,ایوان چبسکوف

دولت روسیه قصد دارد قوانینی ویژه «صادرات» ارزهای دیجیتال وضع کند

دولت روسیه قصد دارد مقرراتی برای فروش ارزهای دیجیتال وضع کند که به ماینرها اجازه می‌دهد دارایی‌های خود را مثل صادرات کالاهایی نظیر گاز به فروش برسانند. ایوان چبسکوف، معاون وزیر دارایی روسیه گفت است این گزینه به‌عنوان بخش از لاحیه قانون‌کردن استخراج ارزهای دیجیتال در این کشور در سال ۲۰۲۲ ارائه شده است.

خبر - ۳ ماه پیش
قزاقستان,ارز دیجیتال بانک مرکزی,CBDC

قزاقستان موفقیت برنامه آزمایشی ارز دیجیتال بانک مرکزی خود را اعلام کرد

ارز دیجیتال بانک مرکزی قزاقستان (CBDC) پس از یک پروژه آزمایشی یک ماهه به موفقیت دست یافته است. به گفته بانک مرکزی پیشرفت‌های مختلف تجاری، نظارتی و فنی برای ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی می‌شود. در مرحله آزمایشی، این ارز دیجیتال با تسهیل تراکنش‌هایی مانند ارائه ناهار رایگان به دانش‌آموزان مدرسه از طریق کارت محلی «Onay» ، کاربرد خود را نشان داد.

خبر - ۳ ماه پیش
تایوان,بانک مرکزی,CBDC,ارز دیجیتال بانک مرکزی عمده فروشی

طبق اعلام معاون فرماندار تایوان، آن‌ها جدی‌تر از گذشته به‌دنبال استفاده از ارز دیجیتال بانک مرکزی هستند

بانک مرکزی تایوان اخیراً یک مطالعه امکان سنجی در مورد معرفی ارز دیجیتال بانک مرکزی عمده فروشی (CBDC) را تکمیل کرده است و اکنون به طور فعال در حال بررسی اجرای آن است.

خبر - ۳ ماه پیش
توانگر,بانک مرکزی,ابراهیم رییسی,انجمن فین‌تک,رمزپول,قانون‌گذاری

توانگر: بانک مرکزی فقط تنظیم‌گر رمزپول‌ها و ابزارهای پرداخت است

به دنبال ابلاغ قانون جدید بانک مرکزی ایران در تاریخ ۱۱ آذر توسط ابراهیم رییسی، انجمن فین‌تک ابهامات قانون جدید در رابطه با تعریف رمزپول و نقش بانک مرکزی در قانون‌گذاری این دارایی‌ها را با مجتبی توانگر، رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس در میان گذاشت. حالا توانگر در نامه‌ای خطاب به محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، سعی کرده است این ابهامات را برطرف نماید.

خبر - ۳ ماه پیش
رمزپول,بانک مرکزی,داخلی,بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران,قانون‌گذاری

«رمزپول» در قانون بانک مرکزی کشور تعریف شد؛ تنظیم‌گری و نظارت بر مبادلات وظیفه بانک مرکزی

قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که در جلسه علنی ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در تاریخ ۱۷ آبان ماه مورد موافقت مجلس تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت، در تاریخ ۱۱ آذر ماه در نامه شماره ۱۶۳۸۸۰ توسط رییس جمهور ابلاغ شد. برای اولین بار در این قانون ارزهای دیجیتال تحت واژه «رمزپول» به صورت قانونی تعریف شده‌اند و مسئولیت قانون‌گذاری و نظارت بر مبادلات این دارایی‌ها بر عهده بانک مرکزی گذاشته شده است.

خبر - ۳ ماه پیش
نماینده مجلس,بانک مرکزی,رمزارز,قانون‌گذاری,حسین نوش‌آبادی

نماینده مجلس: بانک مرکزی نمی‌تواند در زمینه مسائل قانونی رمزارزها ورود کند

حسین نوش‌آبادی نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به عواقب و آسیب‌های اقتصادی، اجتماعی و امنیتی نگاه محدودیت‌زا در زمینه رمزارزها اظهار داشت که بانک مرکزی نمی‌تواند به مسائل قانونی این حوزه ورود کند.

خبر - ۴ ماه پیش
ترکیه,قانون‌گذاری,ارزهای دیجیتال,مالیات

ترکیه، مقررات حوزه ارزهای دیجیتال خود‌ را در سال ۲۰۲۴ نهایی می‌کند

پس از انتشار برنامه سالانه ریاست‌جمهوری ترکیه در ۲۵ اکتبر (۳ آبان)، به نظر می‌رسد که نهاییکردن مقررات ارزهای دیجیتال در این کشور یکی از اهداف تعیین‌شده برای سال ۲۰۲۴ باشد. ماده ۴۰۰.۵ این سند حدوداُ ۵۰۰ صفحه‌ای، مطالعات برنامه‌ریزی‌شده‌ای را برای تعریف ارزهای دیجیتال نشان می‌دهد که ممکن است بعداً مشمول مالیات شوند. ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های دیجیتال، مانند صرافی‌های ارز دیجیتال نیز به‌شکل قانونی تعریف خواهند شد.

خبر - ۵ ماه پیش