ارز دیجیتال بانک مرکزی با نام «رمز ریال» به صورت آزمایشی عرضه می‌شود

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: به‌ زودی شاهد اجرایی شدن فاز آزمایشی رمز پول بانک مرکزی جمهوری اسلامی به عنوان «رمز ریال» خواهیم بود.

ارز دیجیتال بانک مرکزی,رمز ریال,ایران,داخلی,بانک مرکزی,تورم,دلار,برجام,بیت کوین,ارز دیجیتال,رمز ارز

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از میهن بلاک چین، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در حاشیه هفتمین همایش مالی اسلامی درباره استفاده از ارزهای دیجیتال در واردات کشور گفت:

«از رمزارز تجارت و به خصوص در واردات مصوبه مهرماه سال گذشته هیات وزیران است که آیین‌نامه‌های اجرایی آن در حال تدوین است که به‌زودی اجرایی خواهد شد.»

وی افزود:

«خوشبختانه با همکاری خوب بانک مرکزی و وزارت صمت جزئیات این موضوع در حال شکل‌گیری است. هدف این است که فعالان تجاری کشور که می‌خواهند برای واردات از رمزارزهای استخراج شده در داخل کشور استفاده کنند، با کمترین مانع مواجه باشد. این موضوع در کارگروه‌ها در حال بررسی است و بنابراین هنوز زمان اجرای آن مشخص نیست.»

محرمیان تصریح کرد:

«رمزارز پدیده‌ای است که مرز شناس نیست اما فرض بر این است که کسی که در خارج از کشور می‌خواهد برای واردات از رمزارزهای استخراج شده داخل کشور استفاده کند منعی ندارد و مصوبه هیات وزیران را هم دارد.»

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی ادامه داد:

«بانک‌های مرکزی برای حل تناقض بین تمرکز زدایی که در ذات رمزارزهاست و از طرف دیگر بحث حاکمیت پولی کشورها، راهکار رمز پول ملی کشورهای مختلف را مطرح کردند که بیشتر بانک‌های مرکزی دنیا در حال بررسی این موضوع هستند.»

وی افزود:

«در بانک مرکزی ایران نیز این‌موضوع از چندسال پیش مد نظر قرارگرفته و امور فنی آن هم انجام شده و خوشبختانه مقررات آن در شورای پول و اعتبار هم به تصویب رسیده است. در نتیجه به‌ زودی شاهد اجرایی شدن فاز آزمایشی رمز پول بانک مرکزی جمهوری اسلامی به عنوان «رمز ریال» خواهیم بود.»

محرمیان ادامه داد استفاده رمز ریال برای عموم مردم خواهد بود و کارکرد آن مانند اسکناس است؛ اما در فضای دیجیتال منتشر خواهد شد.

مجید عشقی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران نیز در این همایش با اشاره به نقش سازمان صنعت، معدن و تجارت در صدور مجوز و راه‌اندازی مراکز استخراج ارز دیجیتال اظهار داشت باید حوزه ارزهای دیجیتال توسط یک نهاد رسمی مورد بررسی قرار گیرد. وی افزود در آینده نه چندان دور، مجبور هستیم از این فناوری‌ها استفاده کنیم.

لینک کوتاه: b2n.ir/u60984 

 

سقف کارت به کارت حساب‌های شخصی در هر ماه به ۱ میلیارد تومان رسید
مدیرعامل نوبیتکس: به یک فرانهاد برای تنظیم‌گری فین‌تک نیاز داریم
قزاقستان موفقیت برنامه آزمایشی ارز دیجیتال بانک مرکزی خود را اعلام کرد
انتقاد انجمن بلاکچین از پیش‌نویس طرح «ساماندهی و توسعه رمز دارایی‌ها» از سوی مجلس
طبق اعلام معاون فرماندار تایوان، آن‌ها جدی‌تر از گذشته به‌دنبال استفاده از ارز دیجیتال بانک مرکزی هستند

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

نوبیتکس,فین‌تک,بانک مرکزی,داخلی,قانون‌گذاری

مدیرعامل نوبیتکس: به یک فرانهاد برای تنظیم‌گری فین‌تک نیاز داریم

مدیرعامل نوبیتکس با بیان اینکه بانک مرکزی نمی تواند رگولاتور خوبی برای تنظیم‌گری فین‌تک باشد، گفت: «نوآوری بدون ریسک غیرممکن است، از این رو باید در ساختار تنظیم‌گری بانک مرکزی بازنگری کرد و یک فرانهاد تنظیم‌گر در تمام حوزه‌های فین‌تک تشکیل داد.»

خبر - ۱۰ ماه پیش
قزاقستان,ارز دیجیتال بانک مرکزی,CBDC

قزاقستان موفقیت برنامه آزمایشی ارز دیجیتال بانک مرکزی خود را اعلام کرد

ارز دیجیتال بانک مرکزی قزاقستان (CBDC) پس از یک پروژه آزمایشی یک ماهه به موفقیت دست یافته است. به گفته بانک مرکزی پیشرفت‌های مختلف تجاری، نظارتی و فنی برای ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی می‌شود. در مرحله آزمایشی، این ارز دیجیتال با تسهیل تراکنش‌هایی مانند ارائه ناهار رایگان به دانش‌آموزان مدرسه از طریق کارت محلی «Onay» ، کاربرد خود را نشان داد.

خبر - ۱۱ ماه پیش
انجمن بلاکچین ایران,داخلی,وزارت نفت,تخلف,ماینر,ساماندهی و توسعه رمز دارایی‌ها

انتقاد انجمن بلاکچین از پیش‌نویس طرح «ساماندهی و توسعه رمز دارایی‌ها» از سوی مجلس

کمیسیون اقتصادی مجلس در روزهای گذشته پیش‌نویس طرح «ساماندهی و توسعه رمز دارایی‌ها» را تدوین کرده و آن را در اختیار نهادهایی مثل وزارت اطلاعات، بانک مرکزی، مرکز ملی فضای مجازی و نصر کشور، وزارت ارتباطات و قوه قضاییه قرار داده است. این پیش‌نویس هنوز نهایی نشده و در انتظار نظرات این نهادها برای بررسی جهت تصویب است. اما مُهر آنی که در این طرح به چشم می‌خورد، متخصصین بازار رمزارزها را نگران کرده است که بدون بررسی‌های دقیق به تصویب برسد.

خبر - ۱۱ ماه پیش
تایوان,بانک مرکزی,CBDC,ارز دیجیتال بانک مرکزی عمده فروشی

طبق اعلام معاون فرماندار تایوان، آن‌ها جدی‌تر از گذشته به‌دنبال استفاده از ارز دیجیتال بانک مرکزی هستند

بانک مرکزی تایوان اخیراً یک مطالعه امکان سنجی در مورد معرفی ارز دیجیتال بانک مرکزی عمده فروشی (CBDC) را تکمیل کرده است و اکنون به طور فعال در حال بررسی اجرای آن است.

خبر - ۱۱ ماه پیش
کامبیز میرکریمی,روبل روسی,رمزارز,اتاق بازرگانی ایران

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه: برخی شرکت‌های ایرانی با رمزارز تجارت می‌کنند

کامبیز میرکریمی، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه، به‌تازگی در مصاحبه‌ای گفته است «برخی از شرکت‌های ایرانی با روبل روسی با این کشور معامله می‌کنند، اما ارزهایی همچون درهم، دلار و یورو هم در معاملات برقرار هستند. شماری از شرکت‌ها هم با رمزارز تجارت می‌کنند، با این حال فرهنگ تجارت با رمزارز هنوز جا نیفتاده و البته رمزارزها هم نوسان زیادی دارند و این موضوع ریسک معاملات را بالا می‌برد». او می‌گوید تعداد شرکت‌هایی که با استفاده از ارزهای دیجیتال معاملات خود را پیش می‌برند کم است و این معاملات صورت رسمی ندارد.

خبر - ۱۱ ماه پیش
رمزپول,بانک مرکزی,داخلی,بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران,قانون‌گذاری

«رمزپول» در قانون بانک مرکزی کشور تعریف شد؛ تنظیم‌گری و نظارت بر مبادلات وظیفه بانک مرکزی

قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که در جلسه علنی ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در تاریخ ۱۷ آبان ماه مورد موافقت مجلس تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت، در تاریخ ۱۱ آذر ماه در نامه شماره ۱۶۳۸۸۰ توسط رییس جمهور ابلاغ شد. برای اولین بار در این قانون ارزهای دیجیتال تحت واژه «رمزپول» به صورت قانونی تعریف شده‌اند و مسئولیت قانون‌گذاری و نظارت بر مبادلات این دارایی‌ها بر عهده بانک مرکزی گذاشته شده است.

خبر - ۱۱ ماه پیش
مجلس,رمزارز,هشدار,داخلی

هشدار نمایندگان مجلس: نگاه محدودیت‌زا به رمزارزها، ظرفیت‌ها را نابود می‌کند

تعداد‌ی از نمایندگان مجلس نسبت به ایجاد محدودیت‌های غیرکارشناسی علیه کاربران و کسب و کارهای فعال رمزارزها در کشور انتقاد کردند و نسب به عواقب تصمیمات غیر اصولی در این زمینه هشدار دادند.

خبر - خیلی وقت پیش
مصوبه,مصوبه ماینینگ,ماینینگ ارزهای دیجیتال

مصوبه ماینینگ اصلاح شد؛ مشغله توانیر، ماینرها را بدهکار کرد

فعالان ماینینگ از اصلاح مصوبه مربوط به فعالیت خود خبر می‌دهند. به گفته آن‌ها اصلاح مصوبه ماینینگ شامل دو تغییر مهم است. حذف عوارض و مالیات بر ارزش افزوده و تغییر مبنای محاسبه نرخ ارز از سامانه نیما به سامانه طلا و ارز، این دو تغییر هستند. این دو تغییر به نسبت آخرین افزایش تعرفه انرژی ماینینگ، اثر مهمی بر قیمت تمام شده انرژی نخواهد داشت؛ اما اختلاف نظر بر سر افزایشی که در ابتدای سال جاری انجام شد، همچنان ادامه دارد.

خبر - خیلی وقت پیش
استخراج انفرادی,بیت کوین,استخراج بیت کوین,ماینر,لبنان,ایران

نتایج یک مطالعه: آسیا، سودآورترین منطقه برای استخراج انفرادی بیت کوین

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسیا، علی‌رغم تغییرات قابل‌توجه در هزینه برق میان کشورهای مختلف آن، به‌طور کلی کمترین هزینه متوسط استخراج بیت کوین برای ماینرهای انفرادی را دارد. طبق داده‌های این گزارش، میانگین هزینه برق خانگی مورد نیاز برای استخراج یک بیت کوین در جهان ۴۶٬۲۹۱.۲۴ دلار است، درحالی‌که در آسیا به‌طور متوسط ۲۰٬۶۳۵.۶۲ دلار هزینه دارد. ایران نیز با ۵۳۲.۰۴ دلار هزینه برق خانگی برای استخراج یک بیت کوین پس از لبنان در جایگاه دوم سودآورترین کشورها قرار دارد.

خبر - خیلی وقت پیش