شرکت فیدلیتی انتظار دارد که کشورهای بیشتری به پذیرش بیت کوین روی آورند

شرکت سرمایه گذاری فیدلیتی (Fidelity Digital Assets)، یک شرکت خدمات مالی آمریکایی چندملیتی که در زمینه ارائه خدمات مدیریت سرمایه‌گذاری، مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، مدیریت ثروت و خدمات بیمه عمر فعالیت می‌نماید، در اوایل این ماه گزارشی در مورد جریان ارزهای دیجیتال و تأثیر احتمالی آن‌ها در آینده منتشر کرده است. از جمله روندهای مورد بحث در این گزارش، پذیرش ارزهای دیجیتال توسط کشورهای مستقل است.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

شرکت فیدلیتی,پذیرش بیت کوین,بیت کوین,قانون گذاری,السالوادور

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از « news.bitcoin»، شرکت سرمایه گذاری فیدلیتی (FidelityDigitalAssets)، یک شرکت خدمات مالی آمریکایی چندملیتی  که در زمینه ارائه خدمات مدیریت سرمایه‌گذاری، مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، مدیریت ثروت و خدمات بیمه عمر فعالیت می‌نماید، در اوایل این ماه گزارشی در مورد جریان ارزهای دیجیتال و تأثیر احتمالی آن‌ها در آینده منتشر کرده است.  فیدلیتی توضیح داد:

 «در سال گذشته شاهد برخی حرکت‌های بزرگ از سوی دولت‌های جهان در رابطه با دارایی‌های دیجیتال بودیم. در این گزارش کشورهایی مانند چین که ارزهای دیجیتال را ممنوع کرده‌اند و کشورهایی مانند السالوادور که رویکردی مخالف را در پیش گرفتند و بیت کوین را به عنوان ارز قانونی معرفی کردند، مورد بحث قرار می‌گیرد.ما فکر می‌کنیم که دو تحولی که در سال جاری مشاهده شد، نمی‌توانست بیش از این مخالف همدیگر باشد. زمان مشخص خواهد کرد که کدام مسیر موفق‌تر است.»

 با این حال آنها خاطرنشان کردند:

« یک ممنوعیت مطلق در بهترین حالت به سختی به دست می‌آید و در صورت موفقیت آمیز بودن منجر به از دست دادن قابل توجه ثروت و فرصت خواهد شد.»

این شرکت درادامه توضیح داد:

«ما همچنین فکر می‌کنیم که نظریه بازی با ریسک‌های بسیار بالا در اینجا وجود دارد که به موجب آن، اگر پذیرش بیت‌کوین افزایش یابد، کشورهایی که امروزه مقداری بیت‌کوین را ذخیره می‌کنند، از نظر رقابتی بهتر از همتایان خود خواهند بود. بنابراین، حتی اگر کشورهای دیگر به سرمایه گذاری یا پذیرش بیت کوین اعتقادی نداشته باشند، مجبور خواهند شد مقداری از آن را به عنوان نوعی بیمه خریداری کنند.»

فیدلیتی تصریح کرد:

«به عبارت دیگر، امروز می‌توان هزینه کمی را در مقایسه با هزینه‌های بالقوه بسیار بزرگ‌تر در آینده به عنوان یک پوشش پرداخت کرد. بنابراین ما تعجب نخواهیم کرد که ببینیم سایر کشورهای مستقل نیز در سال جاری بیت کوین را خریداری کنند و شاید حتی شاهد خرید توسط یک بانک مرکزی نیز باشیم.»

نجیب ابوکیله، رئیس‌جمهور السالوادور، هفته گذشته نیز پیش‌بینی کرد که دو کشور مستقل دیگر بیت‌کوین را در سال جاری به‌عنوان ارز قانونی استفاده خواهند کرد. مدیرعامل گروه «Devere»، نایجل گرین، اما خوشبین‌تر است. او انتظار دارد امسال سه کشور دیگر بیت کوین را به عنوان ارز قانونی تصویب کنند.

لینک کوتاه: b2n.ir/p75512 

 

بریتانیا به‌دنبال وضع مقررات برای استیبل کوین‌ها در ۶ ماه آینده است
نتایج اولیه نشان می‌دهد که نایب بوکله در انتخابات السالوادور پیروز است
مردم السالوادور علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال ندارند
رئیس‌جمهور السالوادور از سمت خود استعفا داد
ولادیمیر پوتین لایحه روبل دیجیتال روسیه را امضا کرد

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

نایب بوکله,السالوادور,انتخابات

نتایج اولیه نشان می‌دهد که نایب بوکله در انتخابات السالوادور پیروز است

انتشار نتایج رسمی اولیه از سوی دادگاه مرجع انتخابات در السالوادور نشان می‌دهد که پس از شمارش ۳۱.۵درصد آرا، حزب پوپولیست نایب بوکله با بیش از ۱.۱میلیون رأی پیشتاز است. باتوجه به اینکه حزب بوکله تاکنون ۸۷درصد آرا را به دست آورده است، انتظار می‌رود که این طرفدار بیت کوین بار دیگر پیروز انتخابات شود.

خبر - ۳ ماه پیش
السالوادور,سرمایه‌گذاری,بیت‌کوین,ارزهای دیجیتال

مردم السالوادور علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال ندارند

السالوادور، کشور پیشگامی که با استفاده از ارز دیجیتال به عنوان ارز قانونی تاریخ ساز شد، با یک چالش شگفت‌انگیز مواجه است: عدم پذیرش گسترده ارز دیجیتال در میان جمعیت محلی خود که علیرغم تلاش‌های مستمر دولت برای ترویج ارزهای دیجیتال، گزارش اخیر نشان می‌دهد که کمتر از ۲ درصد از جمعیت کشور دارای دارایی‌های دیجیتال دارند.

خبر - ۴ ماه پیش
السالوادور,بیت کوین,پول قانونی,قانون گذاری,استعفا

رئیس‌جمهور السالوادور از سمت خود استعفا داد

نایب بوکله، رئیس‌جمهور السالوادور و شخصی که بیت‌کوین را به عنوان ارز قانونی کشورش شناخت، از سمت خود استعفا داد تا روی کمپین انتخاب مجدد خود در سال ۲۰۲۴ تمرکز کند. او هدف این کار را آماده‌سازی برنامه‌های بهتر برای انتخابات ریاست‌جمهوری جدید و مدیریت کمپین‌های تبلیغاتی خود اعلام کرد.

خبر - ۵ ماه پیش
ولادیمیر پوتین,روسیه

ولادیمیر پوتین لایحه روبل دیجیتال روسیه را امضا کرد

بر اساس اعلامیه رسمی دولت، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، لایحه تبدیل روبل دیجیتال به قانون را امروز امضا کرد و پروژه ارز دیجیتال بانک مرکزی روسیه (CBDC) را پیش برد. پس از امضای رئیس جمهور، قانون روبل دیجیتال اکنون به طور رسمی از تاریخ ۱۰ مردادماه اجرایی می‌شود. طبق این قانون استفاده از روبل دیجیتال یک انتخاب اختیاری برای شهروندان روسیه خواهد بود.

خبر - ۹ ماه پیش
کمیسیون بورس آمریکا,ETF,قانون گذاری,بلک‌راک,فیدلیتی,آرک اینوست

کمیسیون بورس آمریکا: درخواست‌های اخیر برای راه‌اندازی ETF نقدی بیت کوین به اندازه کافی شفاف نیست

طبق گزارش نشریه وال‌استریت ژورنال، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده به‌تازگی در رابطه با درخواست‌های اخیر برخی شرکت‌های آمریکایی از جمله بلک‌راک، فیدلیتی و آرک اینوست برای راه‌اندازی ETF نقدی بیت کوین، به مجموعه نزدک و بورس اختیار معامله شیکاگو گفته است که این درخواست‌ها به اندازه کافی شفاف و جامع نیستند.

خبر - ۱۰ ماه پیش
بانک مرکزی اروپا,ارزدیجیتال بانک مرکزی,قانون گذاری,پول قابل‌برنامه‌ریزی,ECB,فابیو پانتا

عضو هیئت اجرایی بانک مرکزی اروپا: ارزهای دیجیتال نوعی قمار است و هیچ سودی به جامعه نمی‌رساند

یکی از مدیران بانک مرکزی اروپا (ECB) با انتقاد از دارایی‌های دیجیتال می‌گوید که این طبقه دارایی‌ خطرناک است و هیچ سودی برای جامعه ندارد.

خبر - ۱۰ ماه پیش
توانیر,قانون گذاری,داخلی,استخراج ارزهای دیجیتال

شرکت توانیر ساعات خاموشی مزارع استخراج رمزارز در تابستان را اعلام کرد

شرکت توانیر امروز در ابلاغیه‌ای ساعت‌های خاموشی مراکز استخراج رمزارز (در فصل گرما) را تا تاریخ ۱۵ شهریور اعلام کرد.

خبر - ۱۱ ماه پیش
رمزارز,قانون گذاری,ارز دیجیتال,ایران,داخلی,ACU,اتحادیه پایاپای آسیا

آغاز به کار اتحادیه پایاپای آسیا در تهران؛ استفاده از رمزارز بانک‌های مرکزی در دستور کار

پنجاه و یکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیا (ACU) به میزبانی بانک مرکزی ایران با حضور اعضای اتحادیه در بانک مرکزی آغاز به کار کرد.

خبر - ۱۱ ماه پیش
جو بایدن,ارزهای دیجیتال,قانون گذاری,ایالات متحده,سقف بدهی,آمریکا

بایدن: من قراردادی را امضا نمی‌کنم که باعث سودآوری معامله‌گران ارزهای دیجیتال شود

جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده گفته است که مایل به امضای قرارداد سقف بدهی نیست که به سود معامله‌گران ارزهای دیجیتال باشد. در آخرین روز مذاکرات گروه ۷ در ژاپن، بایدن به مذاکرات بودجه پرداخت و مدعی شد که شرایط پیشنهادی رهبران جمهوری خواه «غیرقابل قبول» است. رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: «من با قراردادی موافقت نمی‌کنم که از تقلب‌های مالیات بر ثروت و معامله‌گران ارزهای دیجیتال محافظت می‌کند و در عین حال کمک‌های غذایی را برای نزدیک به یک میلیون آمریکایی به خطر می‌اندازد.»

خبر - ۱۱ ماه پیش