title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین تلگراف، بلومبرگ گزارش داد که سازمان اوراق بهادار و کالاهای امارات متحده عربی در مراحل نهایی نهایی کردن قانونی است که به شرکتهای داراییهای ارزهای دیجیتال اجازه میدهد در این کشور مستقر شوند. یک قانون ملی صدور مجوز ارزهای دیجیتال به امارات متحده عربی کمک میکند تا به یک حوزه قضایی پیشرو دوستدار ارز دیجیتال تبدیل شود.
گزارشها حاکی از آن است که رگولاتورها دستورالعملهای گروه ویژه اقدام مالی مستقر در پاریس و سیاستهای ارزهای دیجیتال در حال انجام در ایالات متحده، بریتانیا و سنگاپور را برای چارچوببندی قوانین مجوز ارزهای دیجیتال در نظر گرفتند. طبق گزارشات، مجوز جدید ارزهای دیجیتال یک رویکرد ترکیبی دارد که در آن نهاد نظارتی اصلی مقررات را با مشورت بانک مرکزی انجام میدهد، در حالی که موسسات مالی محلی میتوانند دستورالعملهای مجوز بومی خود را توسعه دهند.
به غیر از مجوز ارزهای دیجیتال، دولت امارات همچنین در حال برنامهریزی برای ایجاد و تنظیم صنعت استخراج ارزهای دیجیتال است. تنظیم کنندههای ارزهای دیجیتال امارات متحده عربی در حال تدوین قوانینی هستند که راه را برای پذیرش ارزهای دیجیتال و بلاک چین هموار میکند. قانون صدور مجوز و استخراج ارزهای دیجیتال که به تازگی گزارش شده است میتواند یک قدم به آن نزدیکتر باشد. پیش از این، در دسامبر ۲۰۲۱ (آذر ۱۴۰۰)، دولت مرکز تجارت جهانی دبی (DWTC) را به عنوان یک منطقه جامع و تنظیم کننده ارزهای دیجیتال اعلام کرد.
بایننس، بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال جهان، به بازار امارات متحده عربی چشم دوخته است، زیرا در ماه دسامبر (آذر) یک تفاهم نامه انحصاری با دولت مرکز تجارت جهانی دبی امضا کرد. این مشارکت بایننس کمک میکند تا مرکز تجارت جهانی دبی را به یک مرکز ارزهای دیجیتال در منطقه تبدیل کند و همچنین به صرافیهای ارز دیجیتال و ارائهدهندگان خدمات کمک میکند تا به بازارهای امارات متحده عربی دسترسی داشته باشند.
بایننس در توئیتر اعلام کرد: «مرکز تجارت جهانی دبی تبدیل به منطقه جامع و تنظیم کننده داراییهای مجازی و ارزهای دیجیتال میشود.»
در حالی که انتظار میرود چارچوب قانونی مجوز ارزهای دیجیتال تا پایان سه ماهه اول معرفی شود، امارات متحده عربی مناطق آزاد متعددی با مالیات و رژیمهای نظارتی آسان دارد. این مناطق آزاد جزو اولین مناطقی بودند که مقررات امنیتی توکن شده و مقررات دارایی دیجیتال را معرفی کردند. بازار جهانی ابوظبی، که توسط سازمان تنظیم مقررات خدمات مالی تنظیم میشود، اولین شرکتی بود که مقررات دارایی دیجیتال را در سال ۲۰۱۸ (۱۳۹۷) معرفی کرد.
لینک کوتاه:b2n.ir/k49713