title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «bitcoin.com»، این خبر در بحبوحه کمبود برق و افزایش مالیاتهای آتی منتشر میشود که استخراج کنندگان را از کشور آسیای مرکزی دور میکند. شرکتهایی که به طور قانونی تأسیسات استخراج را در قزاقستان کار میکنند، در حال حاضر حدود ۳۰درصد از تجهیزات استخراج خود را به جاهای دیگر منتقل کرده اند. رئیس انجمن ملی صنعت بلاک چین و مرکز داده قزاقستان، آلن دورجییف در مورد مهاجرت به فورکلاگ گفته است.
این مدیر اجرایی خاطرنشان کرد که استخراج کنندگان تحت تأثیر تداوم مسائل مربوط به تامین انرژی و افزایش مالیات مورد انتظار قرار گرفتهاند. سازمان او نماینده شرکتهای بزرگی است که در استخراج ارزهای دیجیتال فعال هستند و ۷۰درصد از بخش ماینینگ ارزهای دیجیتال قزاقستان را تشکیل میدهند. این گزارش به نقل از اسناد قانونی اشاره میکند که نشان میدهد پارلمان قزاقستان آماده است تا مالیاتی معادل ۱۰ تنگه (تقریبا ۰.۰۲ دلار) برای هر کیلووات ساعت برق تولید شده از منابع انرژی داخلی و ۵ تنگه در هر کیلووات ساعت برای انرژی الکتریکی وارداتی برای استخراج کنندگان وضع کند.
در صورت تصویب تغییرات پیشنهادی، مالیات برق تولیدی از گاز طبیعی و منابع تجدیدپذیر، به استثنای انرژی آبی، ۳ تنگه در هر کیلووات ساعت خواهد بود. در سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰)، مقامات نورسلطان به ازای هر کیلووات ساعت برقی که برای ضرب ارزهای دیجیتال استفاده میشود، ۱ تنگه (۰.۰۰۲۳ دلار در آن زمان) اضافههزینه تعیین کردند.
قزاقستان به دنبال تصمیم چین برای راهاندازی یک سرکوب سراسری این صنعت در ماه مه (اردیبهشت) و عمدتاً به دلیل محدودیت نرخ برق آن، به یک نقطه داغ استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل شد. این کشور ابتدا از شرکتهای استخراج کننده استقبال کرد، اما از آن زمان به بعد، فعالیتهای انرژی بر آنها به دلیل کسری فزاینده انرژی مقصر شناخته شدند. برای مقابله با کمبود، دولت واردات برق از فدراسیون روسیه را افزایش داد و مزارع استخراج قانونی را در میان خاموشیهای زمستانی تعطیل کرد. به دستور رئیس جمهور قاسم جومارت توکایف، وزارت انرژی، آژانس نظارت مالی و مجریان قانون نیز استخراج کنندگان غیرقانونی را تعقیب کردهاند.
دورجیف در ادامه اظهار داشت که این کشور به تدریج در حال تبدیل شدن به یک حوزه قضایی نامطلوب برای کسب و کار استخراج ارزهای دیجیتال است. او همچنین هشدار داد که قزاقستان موقعیت پیشرو خود را از نظر میزان قدرت محاسباتی که در شبکه بیت کوین کنترل میکند، از دست خواهد داد. تا آگوست ۲۰۲۱ (مرداد ۱۴۰۰)، سهم این کشور در هش ریت جهانی به ۱۸درصد رسیده بود، که پس از ایالات متحده در رتبه دوم قرار داشت.
دولت توکایف برای سرکوب اعتراضات به افزایش قیمت سوخت در اوایل ژانویه (دی)، بانکها را به طور موقت تعطیل کرد و دسترسی به اینترنت را محدود کرد. این اقدامات بر بخش استخراج ارزهای دیجیتال نیز تأثیر گذاشت. ناآرامیهای سیاسی و قطعی برق، برخی از شرکتهای استخراج کننده را مجبور به نقل مکان به کشورهای دیگر مانند ایالات متحده کرده است.
لینک کوتاه:b2n.ir/m91760