بانک مرکزی گرجستان بازار ارزهای دیجیتال را قانون‌گذاری می‌کند

مقامات مالی گرجستان به‌دنبال قانون‌گذاری بازار ارزهای دیجیتال خود هستند. رئیس بانک ملی این کشور، روز دوشنبه از تهیه پیش‌نویس قوانین نظارتی مطابق با الزامات آژانس‌های بین‌المللی خبر داد. به گفته او، ابعاد و حجم بازار ارزهای دیجیتال در گرجستان به‌دلیل نبود قوانین نظارتی شفاف، نامشخص است. با این حال، مانی‌وال (Moneyval)، نهاد نظارت بر پول‌شویی شورای اروپا، حجم تراکنش ماهانه گرجستان را از سپتامبر ۲۰۲۰ (شهریور ۱۳۹۹) بین ۱.۰۹ تا ۱.۶۴ میلیون دلار در ماه اعلام کرده است.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

بانک مرکزی گرجستان,گرجستان,قانون‌گذاری,صندوق بین المللی پول

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین‌دسک، بر اساس گزارشی از فایننشال و به نقل از رئیس بانک مرکزی گرجستان، این کشور اروپای شرقی در حال برنامه‌ریزی برای تنظیم بازار ارزهای دیجیتال این کشور است.

رئیس بانک مرکزی، کوبا گونتادزه (Koba Gvenetadze)، گفت که بازارهای ارزهای دیجیتال کشور دارای تراکنش ماهانه تا ۵ میلیون لاری (۱.۶ میلیون دلار) هستند. گونتادزه گفت که این پیش نویس قانون شامل قوانینی برای ثبت ارائه دهندگان خدمات دارایی مجازی، آزمایش روش‌های انطباق و توقف پولشویی خواهد بود.

این پیش‌نویس از دستورالعمل‌های تنظیم‌کننده استاندارد ضد پول کثیف، گروه ویژه اقدام مالی و همچنین توصیه‌های فنی صندوق بین المللی پول پیروی می‌کند. بانک مرکزی قبلاً مؤسسات مالی متعارف مانند بانک‌ها را از ارائه خدمات مبادله ارز دیجیتالی منع کرده است و آن‌ها را از انجام تجارت با شرکت‌های ارز دیجیتالی منع نموده است.

 لینک کوتاه:b2n.ir/u78495 

 

 

کوین‌بیس ۳.۶ میلیون پوند به برینک کمک می‌کند
مدیرعامل نوبیتکس: به یک فرانهاد برای تنظیم‌گری فین‌تک نیاز داریم
دولت روسیه قصد دارد قوانینی ویژه «صادرات» ارزهای دیجیتال وضع کند
توانگر: بانک مرکزی فقط تنظیم‌گر رمزپول‌ها و ابزارهای پرداخت است
«رمزپول» در قانون بانک مرکزی کشور تعریف شد؛ تنظیم‌گری و نظارت بر مبادلات وظیفه بانک مرکزی

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

نوبیتکس,فین‌تک,بانک مرکزی,داخلی,قانون‌گذاری

مدیرعامل نوبیتکس: به یک فرانهاد برای تنظیم‌گری فین‌تک نیاز داریم

مدیرعامل نوبیتکس با بیان اینکه بانک مرکزی نمی تواند رگولاتور خوبی برای تنظیم‌گری فین‌تک باشد، گفت: «نوآوری بدون ریسک غیرممکن است، از این رو باید در ساختار تنظیم‌گری بانک مرکزی بازنگری کرد و یک فرانهاد تنظیم‌گر در تمام حوزه‌های فین‌تک تشکیل داد.»

خبر - ۳ ماه پیش
روسیه,صادرات,ارزهای دیجیتال,قانون‌گذاری,ایوان چبسکوف

دولت روسیه قصد دارد قوانینی ویژه «صادرات» ارزهای دیجیتال وضع کند

دولت روسیه قصد دارد مقرراتی برای فروش ارزهای دیجیتال وضع کند که به ماینرها اجازه می‌دهد دارایی‌های خود را مثل صادرات کالاهایی نظیر گاز به فروش برسانند. ایوان چبسکوف، معاون وزیر دارایی روسیه گفت است این گزینه به‌عنوان بخش از لاحیه قانون‌کردن استخراج ارزهای دیجیتال در این کشور در سال ۲۰۲۲ ارائه شده است.

خبر - ۴ ماه پیش
توانگر,بانک مرکزی,ابراهیم رییسی,انجمن فین‌تک,رمزپول,قانون‌گذاری

توانگر: بانک مرکزی فقط تنظیم‌گر رمزپول‌ها و ابزارهای پرداخت است

به دنبال ابلاغ قانون جدید بانک مرکزی ایران در تاریخ ۱۱ آذر توسط ابراهیم رییسی، انجمن فین‌تک ابهامات قانون جدید در رابطه با تعریف رمزپول و نقش بانک مرکزی در قانون‌گذاری این دارایی‌ها را با مجتبی توانگر، رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس در میان گذاشت. حالا توانگر در نامه‌ای خطاب به محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، سعی کرده است این ابهامات را برطرف نماید.

خبر - ۴ ماه پیش
رمزپول,بانک مرکزی,داخلی,بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران,قانون‌گذاری

«رمزپول» در قانون بانک مرکزی کشور تعریف شد؛ تنظیم‌گری و نظارت بر مبادلات وظیفه بانک مرکزی

قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که در جلسه علنی ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در تاریخ ۱۷ آبان ماه مورد موافقت مجلس تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت، در تاریخ ۱۱ آذر ماه در نامه شماره ۱۶۳۸۸۰ توسط رییس جمهور ابلاغ شد. برای اولین بار در این قانون ارزهای دیجیتال تحت واژه «رمزپول» به صورت قانونی تعریف شده‌اند و مسئولیت قانون‌گذاری و نظارت بر مبادلات این دارایی‌ها بر عهده بانک مرکزی گذاشته شده است.

خبر - ۵ ماه پیش
نماینده مجلس,بانک مرکزی,رمزارز,قانون‌گذاری,حسین نوش‌آبادی

نماینده مجلس: بانک مرکزی نمی‌تواند در زمینه مسائل قانونی رمزارزها ورود کند

حسین نوش‌آبادی نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به عواقب و آسیب‌های اقتصادی، اجتماعی و امنیتی نگاه محدودیت‌زا در زمینه رمزارزها اظهار داشت که بانک مرکزی نمی‌تواند به مسائل قانونی این حوزه ورود کند.

خبر - ۵ ماه پیش
ترکیه,قانون‌گذاری,ارزهای دیجیتال,مالیات

ترکیه، مقررات حوزه ارزهای دیجیتال خود‌ را در سال ۲۰۲۴ نهایی می‌کند

پس از انتشار برنامه سالانه ریاست‌جمهوری ترکیه در ۲۵ اکتبر (۳ آبان)، به نظر می‌رسد که نهاییکردن مقررات ارزهای دیجیتال در این کشور یکی از اهداف تعیین‌شده برای سال ۲۰۲۴ باشد. ماده ۴۰۰.۵ این سند حدوداُ ۵۰۰ صفحه‌ای، مطالعات برنامه‌ریزی‌شده‌ای را برای تعریف ارزهای دیجیتال نشان می‌دهد که ممکن است بعداً مشمول مالیات شوند. ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های دیجیتال، مانند صرافی‌های ارز دیجیتال نیز به‌شکل قانونی تعریف خواهند شد.

خبر - ۶ ماه پیش
یورو دیجیتال,اتحادیه اروپا,قانون‌گذاری

قانون‌گذاران اروپایی خواستار ناشناس‌ماندن تراکنش‌های کوچک یورو دیجیتال هستند

رگولاتورهای حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا، بیانیه مشترکی را برای ارتقای استانداردهای حفاظت از داده‌های شخصی کاربران یورو دیجیتال منتشر کردند. این نهادهای عنوان کردند که طرح پیشنهادی برای راستی‌آزمایی حداکثر مقدار مجاز یورو دیجیتال برای یک حساب شخصی شفاف‌سازی شود. پیش‌نویس کنونی به بانک مرکزی اروپا و بانک‌های مرکزی کشورهای این حوزه اجازه می‌دهد تا یک نقطه دسترسی واحد به داده‌های کاربران ایجاد کنند، اما تأکید می‌کند که این شناسه‌ها به‌شکل غیرمتمرکز ذخیره شوند.

خبر - ۶ ماه پیش
قمار,شرط‌بندی,ارزهای دیجیتال,بخت‌آزمایی,قانون‌گذاری

قانون مربوط به جرائم قمار و شرط‌بندی اصلاح شد؛ تشدید مجازات در صورت استفاده از ارزهای دیجیتال!

در جلسه اخیر کارگروه تعیین محتوای مجرمانه با ریاست حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور و با حضور تمامی اعضا، به به‌روزرسانی فهرست مصادیق محتوای مجرمانه مرتبط با جرائم قمار، شرط‌بندی و بخت‌آزمایی در فضای مجازی پرداخته شد.

خبر - ۶ ماه پیش
ایالات متحده,نظارت,قانون‌گذاری,ارزهای دیجیتال, کمیسیون معاملات آتی کالا,CFTC

لایحه جدید ایالات متحده نظارت بیشتر بر تراکنش‌های ارزهای دیجیتال را پیشنهاد می‌کند

نمایندگان آمریکا پیشنهادهای تازه‌ای ارائه کردند که به‌دنبال افزایش نظارت و شفافیت در صنعت ارزهای دیجیتال است. این پیشنهاد که با عنوان «قانون گزارش تراکنش‌های کالاهای دیجیتال خارج از زنجیره» رونمایی شده است، ارائه دهندگان خدمات ارزهای دیجیتال را موظف می‌کند همه تراکنش‌های بلاک‌چین را به یک منبع تعیین شده توسط دولت در کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) گزارش کنند.

خبر - ۷ ماه پیش