title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «cryptoslate»، این جلسه تعیین خواهد کرد که آیا این کشور ارزهای دیجیتال را ممنوع خواهد کرد یا در نهایت فرآیند ایجاد یک چارچوب نظارتی در مورد داراییهای مجازی را آغاز خواهد کرد که تاکنون در یک منطقه خاکستری قانونی قرار دارند.
صنعت ارزهای دیجیتال محلی در نقطه عطف قرار دارد و این حکم تعیین خواهد کرد که آیا رشد ادامه خواهد داشت یا خیر. پاکستان در حال حاضر با بیش از نه میلیون کاربر، که تقریباً 4.1درصد از جمعیت این کشور را تشکیل میدهد، رتبه سوم را در پذیرش ارزهای دیجیتال در سراسر جهان دارد. در میان تورم بالا، مردم در سراسر جهان به ارزهای دیجیتال روی میآورند و این کشور آسیای جنوبی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
با این حال، این صنعت با محدودیتهای گیج کننده و قوانین تصادفی دست و پنجه نرم میکند. به طور رسمی، بانک مرکزی بانکها و موسسات مالی محلی را از پردازش تراکنشهای مرتبط با فعالیتهای ارز دیجیتال محدود کرده است. از سوی دیگر، بایننس بازار همتا به همتا پررونقی در کشور دارد و تبدیل ارز دیجیتال به روپیه محلی به ندرت مشکل ساز است.
پذیرش در پاکستان همچنان در حال افزایش است و نهادهای مختلف در این صنعت از دادگاهها و دولت درخواست کردهاند تا یک محیط نظارتی برای داراییهای دیجیتال و یک محیط بازتر برای ارزهای دیجیتال ایجاد کنند.
این جلسه اخیر مربوط به دادخواستی است که در سال ۲۰۱۹ (۱۳۹۸) ارائه شده است که به دنبال رد دستورالعمل محدودکننده فوق الذکر بانک مرکزی به بانکهای محلی است. یکی از حامیان صنعت ارزهای دیجیتال، یک سلبریتی و تأثیرگذار محلی است که چندین سال است درباره مزایای ارزهای دیجیتال صحبت میکند و از موضع دولت انتقاد میکند.
این کمیته، متشکل از مقامات وزارت قانون و دارایی و به رهبری معاون رئیس بانک مرکزی پاکستان، که توصیههای نهایی را در مورد ارز دیجیتال به دادگاه عالی ارائه خواهد کرد، قبلاً ممنوعیت کلی همه فعالیتهای ارزهای دیجیتال را توصیه کرده بود.
این کمیته استدلال میکرد که فعالیت ارز دیجیتال باعث میشود مردم به خارج از کشور پول بفرستند، که وضعیت اقتصادی محلی را تحت فشار قرار میدهد. در سندی که در ژانویه (دی) به دادگاه ارائه شد، گفت: «بانک دولتی پاکستان نگرانیهایی در مورد تجارت ارزهای دیجیتال توسط افراد و نهادها دارد، زیرا منجر به خروج ارز از کشور میشود.»
علیرغم روند پذیرش سریع، بانک مرکزی دیدگاه مطلوبی نسبت به ارزهای دیجیتال ندارد. همچنین در این سند آمده است: «پس از تجزیه و تحلیل دقیق ریسک و فایده، مشخص شد که خطرات ارز دیجیتال بسیار بیشتر از مزایای آن برای پاکستان است.»
با این حال، اوایل ماه آوریل (فروردین)، رسانههای محلی گزارش دادند که بانک مرکزی به دنبال انتشار ارز دیجیتال خود است، که میتواند به این معنی باشد که نسبت به ایده داراییهای دیجیتال بازتر شده است. در همین حال، دو متحد نزدیک پاکستان، عربستان سعودی و چین، نیز از ارزهای دیجیتال بیزار هستند، به طوری که اولی موضعی مشابه با پاکستان دارد و دومی ممنوعیت کامل همه فعالیتهای ارزهای دیجیتال را صادر کرده است.
لینک کوتاه:b2n.ir/z42753