title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از میهن بلاکچین، بزرگترین ارز دیجیتال بازار روز گذشته را در حوالی ۲۱٬۸۰۰ دلار به سر برد. قیمت بیت کوین ساعت ۵:۳۰ صبح روز یکشنبه از مرز ۲۲٬۰۰۰ دلار فراتر رفت اما نتوانست این سطح را حفظ کند. قیمت بیت لحظهای بیت کوین در زمان نگارش خبر ۲۱٬۷۲۰ دلار است.
بیت کوین روز جمعه در میان خوشبینی مبنی بر اینکه با کاهش قیمتها و کنترل نسبی تورم، بانک مرکزی آمریکا بالاخره سیاستهای انقباضی و افزایش نرخ بهره را متوقف کرد، بیش از ۱۰ درصد رشد کرد و از ۲۱٬۰۰۰ دلار فراتر رفت.
جو دی پاسکوال (Joe DiPasquale)، مدیرعامل شرکت مدیریت دارایی بیت بول کپیتال ضمن اشاره به رشد سریع قیمت بیتکوین پس از رسیدن به ۱۸٬۵۰۰ دلار، خاطرنشان کرد چنین جهشهایی برای ارزهای دیجیتال در بازار نزولی غیرعادی نیستند. وی در این رابطه گفت:
«در حالی که گاوها از این جهش استقبال خواهند کرد، باید به این نکته توجه کنیم که چگونه پرایس اکشن نزولی مداوم میتواند به افزایشهای قیمت مقطعی منجر شود، به ویژه زمانی که معاملهگران با پوزیشنهای فروش استقراضی (شورت) از آن سود میبرند.»
در ۲۴ ساعت گذشته، اتریوم حدود ۱ درصد کاهش یافت اما همچنان بالاتر از ۱۷۰۰ دلار معامله میشود. در حال حاضر، سرمایهگذاران بدون شک منتظر مرج شبکه اتریوم هستند. مرج بهروزرسانی است که طی آن، الگوریتم اجماع شبکه از اثبات کار به اثبات سهام تبدیل خواهد شد و میزان انرژی مصرفی شبکه را بسیار کاهش خواهد داد و انتظار میرود طی ۹ روز آینده تکمیل شود.
همزمان با بیت کوین و اتریوم، اکثر ۲۰ ارز برتر بازار روز گذشته را با ضرر جزئی سپری کردند. در این بازه یونی سواپ بیش از ۳ درصد ریزش داشت و دوج کوین و شیبا اینو، دو میم کوین بزرگ بازار هر یک بیش از ۲ درصد کاهش یافتند.
جهش اخیر در بازار ارز دیجیتال در حالی اتفاق میافتد که بازار سهام آمریکا، روز جمعه بالاخره همزمان با خوشبینی بازار به کاهش احتمالی تورم، به روند نزولی سه هفتهای خود پایان داد و هر کدام از شاخصهای نزدک، S&P 500 و داو جونز به ترتیب ۲.۱ درصد، ۱.۵ درصد و ۱.۲ درصد رشد کردند. به نظر میرسد همبستگی میان بیت کوین و بازار سهام، به ویژه سهام شرکتهای حوزه فناوری دوباره شروع به افزایش کرده است.
اداره آمار وزارت کار آمریکا قرار است روز سهشنبه، شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) ماه گذشته را منتشر کند و کارشناسان انتظار دارند با توجه به افت قیمت انرژی در روزهای اخیر، تورم کمی کاهش یابد. قیمت نفت خام برنت، شاخصی که به طور گسترده در بازارهای انرژی دنبال میشود با ۲۵ درصد کاهش نسبت به اوج ۱۲۳ دلاری ماه ژوئن (خرداد)، اکنون در حوالی ۹۰ دلار معامله میشود. شاخص قیمت مصرفکننده ماه جولای (تیر)، ۸.۵ درصد اعلام شد و نسبت به ماه پیشین خود کمی کاهش یافت. با این حال، این شاخص همچنان نزدیک به اوج چهار دهه اخیر خود باقی مانده است.
علیرغم انتظار سرمایهگذاران مبنی بر کاهش سیاستهای انقباضی و توقف روند افزایش نرخ بهره، روز جمعه، جیم بولارد، رییس فدرال رزرو سنت لوئیس از احتمال افزایش ۷۵ واحدی نرخ بهره خبر داد و خاطرنشان کرد سرمایهگذاران نباید احتمال تداوم رشد نرخ بهره در سال ۲۰۲۳ را دست کم بگیرند.
لینک کوتاه: b2n.ir/b58981