title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین گپ، چند دقیقه پس از این اظهارات ژائو، سم بنکمن-فرید، مدیرعامل FTX نیز تأیید کرد که این معامله انجام خواهد شد. به گفته بنکمن-فرید، صرافی او در تلاش است تا انباشتگی برداشتها ناشی از وحشت گسترده پیرامون FTX را حل کند و این، یکی از دلایل اصلی بوده که او از ژائو کمک خواسته است.
البته لازم به ذکر است که قرارداد میان بایننس و FTX، غیرالزامآور بوده و بایننس به صورت لحظهای در حال نظارت بر وضعیت FTX است و میتواند بنا به صلاحدید خود از این معامله خارج شود.
حتی اگر چند روز پیش در توییتر شاهد درگیری لفظی بین دو مدیر صرافیهای بایننس و FTX بودیم، ولی بنکمن-فرید اکنون با تشکر از ژائو مینویسد:
«ژائو یک کار باورنکردنی برای ایجاد اکوسیستم ارز دیجیتالی جهانی و ایجاد یک دنیای اقتصادی آزادتر انجام داده و خواهد داد.»
با این حال، هنوز مشخص نیست که چرا بنکمن-فرید پیشتر ادعا کرده بود که حال FTX و همه داراییها خوب است. چه به خاطر کنترل فروش وحشتناک باشد و چه برای پنهان کردن کامل حقایق از مردم، این دومین شکست بزرگ در دنیای ارزهای دیجیتال، پس از سقوط تاریخی ترا (لونا) در زمانهای اخیر محسوب میشود.
بحران نقدینگی فعلی چرا شروع شد؟
مشکلات صرافی FTX پس از آن شروع شد که ژائو اعلام کرد که بایننس توکنهای FTT خود را به عنوان یک حرکت مدیریت پس از ریسک، به فروش میرساند. پس از این اظهارات، معاملهگران احساس کردند که صرافی FTX ممکن است در آستانه ورشکستگی قرار داشته باشد. به همین دلیل، حجم زیادی از درخواستهای برداشت از FTX به بایننس ارائه شد. طبق گزارشها، FTX در هفته گذشته نزدیک به یک میلیارد دلار خروجی ثبت کرده است.
گزارشهای دیگر حاکی از آن هستند که نام بنکمن-فرید، پس از اینکه ثروت شخصی تخمینی وی در یک روز تقریباً ۹۴ درصد کاهش یافت و به ۹۹۱٫۵ میلیون دلار رسید، دیگر در فهرست میلیاردرهای بلومبرگ به چشم نمیخورد.
قبل از بحران نقدینگی شرکتش، ثروت بنکمن-فرید حدود ۱۵٫۲ میلیارد دلار ارزش داشت، اما طبق گزارش بلومبرگ، ۱۴٫۶ میلیارد دلار از آن یک شبه از بین رفت. موفقیت سریع بنکمن-فرید در بخش مالی، همراه با جوانی و شخصیت عجیب و غریبش، او را به یکی از عزیزان صنعت ارزهای دیجیتال تبدیل کرده بود.
به دنبال فروش گسترده و سقوط قیمتها در بازار ارزهای دیجیتال در روز سهشنبه ۸ نوامبر، ۱۰ صرافی برتر ارزهای دیجیتال شاهد افزایش حجم معاملات خود، از ۱۲۶ تا ۳۰۵ درصد، بودهاند. در بازه زمانی ۲۴ ساعته روز سهشنبه، پنج صرافی برتر به تنهایی بیش از ۶۰ میلیارد دلار حجم معاملات را ثبت کردند.
همزمان با افزایش حجم معاملات، صرافیهایی همچون کوین بیس و کراکن نیز گزارش دادند که از برخی مشکلات اتصال رنج میبرند.
به دنبال سقوط قیمت ارزهای دیجیتال، ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال با بیش از ۷ درصد افت به ۹۰۵ میلیارد دلار رسیده است.
لینک کوتاه: b2n.ir/m54747