title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از راه پرداخت، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در این همایش عنوان کرده است که با پدید آمدن ابزارهای پرداختی مانند ارزهای دیجیتال، کلاهبرداران و مجرمان نیز به استفاده از این ابزارها تمایل پیدا میکنند. او افزوده است که:
«تصمیمگیری در این حوزه سخت است و کشورهای متعدد، رویکردهای گوناگونی به آن دارند. مثلا چین همهچیز را در این حوزه ممنوع کرد اما اتحادیه اروپا و آمریکای شمالی محدودیتهای چندانی برای تبادل ارزهای دیجیتال در نظر نگرفتهاند، اما در این کشورها با داشتن سیستم مالیاتی آهنین، برای مبادلات و ماینینگ، بسته به ارزش دارایی، مالیاتهای سنگین ۳ تا ۳۷ درصدی وضع شده است.»
محرمیان تاکید کرد که باید با دقت به سمت حوزه ارزهای دیجیتال رفت و به همین دلیل در کشور ما نیز هنوز تصمیم جدی درباره آن گرفته نشده است:
«به طور خاص شاید در بحث مالیات بر عایدی سرمایه، شاهد جدیترین تصمیم در این حوزه باشیم که از ارزهای دیجیتال هم مالیات اخذ شود. در نظر داریم مشابه تصمیمهای اتحادیه اروپا در رگولاتوری حوزه رمزارزی ایران نیز انجام دهیم. در سال ۹۵ در بانک مرکزی یک سناریونگاری انجام شد و بر اساس آن ۴ سناریو برای اقبال عمومی و پذیرش ارزهای دیجیتال از سوی حاکمیت مورد بررسی قرار گرفت.»
این مقام بانک مرکزی در انتها اذعان کرد که در حال حاضر با توجه به مطرح شدن بحث ارز دیجیتال ملی بانک مرکزی (CBDC)، رویکرد حاکمیتها به این حوزه، مثبتتر شده است و ایران یکی از کشورهایی است که با ریال دیجیتال به جمع ۱۳۰ کشور این پروژه پیوسته و در حال آزمایش آن است.
لینک کوتاه: b2n.ir/a17098