title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوینتلگراف، بزرگترین بانک در ایالات متحده،جی پی مورگان(JPMorgan)، گامی عظیم در متاورس برداشته است و پس از آن که این بخش را به عنوان «فرصت ۱ تریلیون دلاری» نامگذاری کرد، یک سالن مجازی در دنیای محبوب مبتنی بر بلاکچین دیسنترالند افتتاح کرد.
بازدیدکنندگان از سالن، واقع در مرکز خرید «Metajuku» در دیسنترالند، با یک ببر رومینگ و یک پرتره دیجیتالی از جیمی دیمون(Jamie Dimon)، مدیر عامل جیپی مورگان ، استقبال میشوند. اگر بازیکنان در طبقه بالا راه بروند، میتوانند سخنرانی یک مدیر اجرایی در مورد اقتصاد ارزهای دیجیتال را تماشا کنند.
سالن «onyx»، که نام آن از سیستم پرداخت بلاکچین داخلی جیپی مورگان گرفته شده است، همراه با گزارشی از بانک رونمایی شد که انواع فرصتهای تجاری را که شرکتها میتوانند انتظار داشته باشند در متاورس پیدا کنند، شرح میدهد.
در این گزارش آمده است: «متاورس احتمالاً در سالهای آتی به نوعی در هر بخش نفوذ خواهد کرد، با فرصت بازار که بیش از ۱ تریلیون دلار درآمد سالانه تخمین زده میشود» و همچنین تأکید میکند که در حال حاضر سالانه ۵۴ میلیارد دلار برای کالاهای مجازی هزینه میشود. دو برابر مبلغی که برای خرید موسیقی صرف شده است.
این گزارش اشاره میکند که میانگین قیمت زمین مجازی بین ژوئن تا دسامبر سال گذشته(خرداد تا آذر و دی ۱۴۰۰) از ۶,۰۰۰ دلار به ۱۲,۰۰۰ دلار دو برابر شده است و پیشبینی میکند که هزینههای تبلیغات درون بازی تا سال ۲۰۲۷ به ۱۸.۴ میلیارد دلار در سال خواهد رسید.
جیپی مورگان هجوم خالقان فردی را شناسایی کرده است که از وب ۳ برای کسب درآمد از کار خود به روشهای جدید به عنوان نیروی محرکه اقتصاد جدید در حال ساخت در متاورس استفاده میکنند.
جیپی مورگان خاطرنشان میکند که افزایش استقبال از متاورس به دلیل علاقه برندهای بزرگ است و به حرکت آدیداس و نایک برای ایجاد محصولات و فروشگاه های مبتنی بر NFT و همچنین افتتاح فروشگاه متاورس توسط سامسونگ به عنوان گامهای بزرگ رو به جلو در پذیرش اشاره میکند.
دیزنی امروز صبح اعلام کرد که مایک وایت(Mike White) را بهعنوان مدیر اجرایی جدید بهعنوان هدایتکننده نفوذ خود در متاورس، رسماً منصوب کرده است. بر اساس یادداشتی از باب چاپک(Bob Chapek)، مدیرعامل دیزنی، این شرکت به دنبال گسترش قدرت داستان گویی خود به حوزه دیجیتال است. چاپک گفت: «امروز، ما فرصتی داریم تا آن جهانها را به هم متصل کنیم و یک الگوی کاملاً جدید برای نحوه تجربه و تعامل مخاطبان با داستانهای ما ایجاد کنیم. »
لینک کوتاه: b2n.ir/f27437