تتر، اکنون یکی از بزرگ‌ترین خریداران جهانی اوراق خزانه‌داری ایالات متحده است

به گفته پائولو آردوینو، مدیر ارشد فناوری تتر، این شرکت با سرمایه‌گذاری ۷۲.۵میلیارد دلار، اکنون یکی از بزرگ‌ترین خریداران جهانی اوراق خزانه‌داری ایالات متحده است. ناشر استیبل کوین تتر بالاتر از کشورهایی مانند امارات متحده عربی، مکزیک، استرالیا و اسپانیا در جایگاه ۲۲ بزرگ‌ترین مشتریان این اوراق قرار دارد. به نظر می‌رسد که این خبر به‌دنبال ازدستن‌رفتن نرخ برابری تتر با دلار آمریکا در ۱۷ اوت (۱۶ مرداد)، در نتیجه خروج ۱۰۰میلیارد دلار از بازار ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

تتر,اوراق خزانه‌داری ایالات متحده,ایالات متحده,استیبل کوین,دلار

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «beincrypto»، در حالی که تتر به افزایش دارایی‌های موجود در ذخایر خود و خرید اوراق خزانه‌داری آمریکا ادامه می‌دهد، دولت چین در حال فروش این اوراق و تبدیل آن‌ها به طلاست.

کارشناسان مدت‌ها پیش‌بینی می‌کردند دولت چین با توجه به وضعیت اقتصادی خود از فروش اوراق خزانه‌داری آمریکا خودداری می‌کند. با این حال، آخرین آمار نشان می‌دهد چین با سرعت بالایی در حال فروش اوراق خزانه‌داری آمریکاست.

ایوان بایوخی (Ivan Bayoukhi)، بنیان‌گذار شرکت وال استریت سیلور (Wall Street Silver) در این رابطه گفت:

«اوراق بدهی خزانه‌داری آمریکا در خزانه دولت چین تقریبا ۴۸۱ میلیارد دلار از بیشترین مقدار آن کاهش یافته است. سرعت فروش این اوراق در حال افزایش است.»


اوراق خزانه‌داری آمریکا دولت چین به پایین‌ترین سطح ۱۴ سال اخیر رسیده است

علیرغم فروش گسترده اوراق خزانه‌داری آمریکا توسط دولت چین، شرکت تتر در حال افزایش سهم خود از بازار این اوراق است. آردوینو در توییتی ضمن توصیف استیبل کوین تتر به عنوان یک راه نجات برای جوامعی که با تورم بسیار زیاد سروکار دارند، اظهار داشت:

«تتر پر استفاده‌ترین استیبل کوین در جهان است که تمرکز زیادی بر بازارهای نوظهور دارد. برای بسیاری از این جوامع، تتر راه نجاتی برای محافظت از خود و خانواده‌هایشان در برابر تورم دیوانه‌کننده ارزهای ملی است.»

علیرغم ریزش ۱.۲ درصد مارکت کپ تتر در ماه گذشته، این استیبل کوین همچنان دامیننس خود را در بازار حفظ کرده است. در حال حاضر۷ مارکت کپ تتر ۸۲.۹ میلیارد دلار است و فاصله بسیار زیادی با رقیب خود یعنی «USDC» دارد.

در عین حال، ذخایر تتر در طول سه‌ماه گذشته، ۸۵۰ میلیون دلار افزایش یافته و به ۳.۳ میلیون دلار رسیده است. این امر باعث بهبود نقدینگی و ثبات تتر می‌شود.

آردوینو افزود:

«تتر ۷۲.۵ میلیارد دلار اوراق خزانه‌داری آمریکا دارد و بالاتر از امارات، مکزیک، استرالیا و اسپانیا، ۲۲ امین خریدار برتر جهان است.»

با توجه به بازار در حال تحول استیبل کوین‌ها، خرید اوراق خزانه‌داری توسط تتر این شرکت را از سایر رقبای آن متمایز می‌کند.  «BUSD» بایننس در ماه‌های اخیر در تیررس قانون‌گذاران قرار گرفته و دامیننس «USDC» بر بازار نیز طی یک سال گذشته نصف شده است. با این حال، تتر همچنان بیش از ۶۰ درصد از بازار استیبل کوین‌ها را در اختیار دارد.

آردوینو در پایان گفت:

«با بهبود مستمر فرآیند مرتبط با گواهی ذخایر شرکت تتر، هدف ما تعیین استانداردهای جدید در صنعت و الهام‌بخشیدن به دیگران برای پیروی از این مسیر است.»

در طول ریزش اخیر بازار ارزهای دیجیتال، قیمت تتر برای مدت کوتاهی پگ ۱ دلاری خود را از دست داد. با این حال، حجم معاملاتی این استیبل کوین خیلی سریع بهبود یافت و در بازه ۲۴ ساعته از ۵۰ میلیارد دلار عبور کرد.

لینک کوتاه: B2n.ir/d74786 

صرافی کوکوین شاهد خروج ۱۱۸ میلیون دلاری سرمایه در ماه گذشته بوده است
کنگره لایحه بودجه ۴۵ روزه را برای جلوگیری از تعطیلی دولت تصویب کرد
لایحه جدید ایالات متحده نظارت بیشتر بر تراکنش‌های ارزهای دیجیتال را پیشنهاد می‌کند
کمیسیون بورس تصمیم‌گیری در مورد ETF‌های اسپات بیت کوین بلک‌راک، اینوسکو و بیت‌وایز را بار دیگر عقب انداخت
کمیسیون بورس آمریکا اعلام نتیجه ۲ درخواست ETF بیت کوین را به تعویق انداخت

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

مجلس سنا,ایالات متحده,تعطیلی,جو بایدن

مجلس سنای ایالات متحده لایحه بودجه ۴۵ روزه را برای جلوگیری از تعطیلی دولت تصویب کرد

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، مجلس سنای ایالات متحده در لحظه آخر، لایحه جدید بودجه را تصویب کرد و به این ترتیب، از تعطیلی دولت که می‌توانست یک دومینوی فاجعه‌بار برای مردم و اقتصاد آمریکا ایجاد کند، جلوگیری نمود. این لایحه پس از تصویب سنا، توسط جو بایدن، رئیس جمهور کشور هم امضا شد.

خبر - دیروز
ایالات متحده,نظارت,قانون‌گذاری,ارزهای دیجیتال, کمیسیون معاملات آتی کالا,CFTC

لایحه جدید ایالات متحده نظارت بیشتر بر تراکنش‌های ارزهای دیجیتال را پیشنهاد می‌کند

نمایندگان آمریکا پیشنهادهای تازه‌ای ارائه کردند که به‌دنبال افزایش نظارت و شفافیت در صنعت ارزهای دیجیتال است. این پیشنهاد که با عنوان «قانون گزارش تراکنش‌های کالاهای دیجیتال خارج از زنجیره» رونمایی شده است، ارائه دهندگان خدمات ارزهای دیجیتال را موظف می‌کند همه تراکنش‌های بلاک‌چین را به یک منبع تعیین شده توسط دولت در کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) گزارش کنند.

خبر - دیروز
کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده,ETF‌های اسپات بیت کوین,بلک‌راک,اینوسکو,بیت‌وایز

کمیسیون بورس تصمیم‌گیری در مورد ETF‌های اسپات بیت کوین بلک‌راک، اینوسکو و بیت‌وایز را بار دیگر عقب انداخت

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده تصمیم خود را در مورد تأیید یا رد درخواست شرکت‌های بلک‌راک، اینوسکو، بیت‌وایز و والکری برای عرضه ETF اسپات بیت کوین پیش از تعطیلی احتمالی دولت به تعویق انداخت. جیز سیفارت، تحلیلگر ETF در بلومبرگ، انتظار دارد که این آژانس مهلت پاسخ‌گویی درخواست‌های ون‌اک، فیدلیتی و ویدسام‌تری را نیز به عقب بیندازد.

خبر - ۲ روز پیش
ETF بیت کوین,کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده

کمیسیون بورس آمریکا اعلام نتیجه ۲ درخواست ETF بیت کوین را به تعویق انداخت

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده با انتشار اطلاعیه‌هایی جداگانه اعلام کرد که تصمیم‌گیری در مورد تأیید یا رد درخواست‌های «آرک ۲۱شیرز» و «ون‌اک» و برای عرضه ETF اسپات اتریوم را به تعویق انداخته است. این کمیسیون گفت که هیچ نظر عمومی در مورد هر یک از این پیشنهادها دریافت نکرده است و در نتیجه، مهلت تصمیم‌گیری را به‌ترتیب به ۲۵ و ۲۶ دسامبر (۴ و ۵ دی) موکول خواهد کرد.

خبر - ۴ روز پیش
وال استریت ژورنال,ایالات متحده,بایننس,اتهامات کیفری,صرافی,وزارت دادگستری ایالات متحده

وال استریت ژورنال: مدیرعامل بایننس ممکن است با اتهامات کیفری در ایالات متحده مواجه شود

به گزارش وال استریت ژورنال، چانگ پنگ ژائو و صرافی بایننس، ممکن است پس از تحقیقات طولانی‌مدت از سوی وزارت دادگستری ایالات متحده با اتهامات کیفری مواجه شوند. طبق این گزارش، تغییرات ماه‌های اخیر بایننس، ازجمله خروج مدیران ارشد و کارمندان آن، ظاهراً در پاسخ به شکایت احتمالی آژانس‌های ایالات متحده و کاهش فعالیت کسب‌وکار انجام شده است. وال استریت ژورنال خاطرنشان می‌کند که نگرانی‌های مربوط به مشکلات حقوقی بایننس ظاهراً معامله‌گران سازمانی را وادار کرده است تا برای خروج سریع دارایی‌های خود برنامه‌هایی اضطراری آماده کنند.

خبر - ۵ روز پیش
جی‌پی مورگان,تسویه‌حساب بین بانکی,بلومبرگ,بلاک‌چین,ایالات متحده,مجوز

جی‌پی مورگان در حال توسعه زیرساختی برای صدور توکن‌های سپرده باهدف تسویه‌حساب بین بانکی است

به گزارش بلومبرگ، جی‌پی مورگان در حال توسعه یک زیرساخت مبتنی بر بلاک‌چین برای صدور توکن‌های سپرده است که امکان تسویه‌حساب بین بانکی برای مشتریان سازمانی را فراهم می‌کند. با این حال، این سیستم تا زمانی که از رگولاتورهای ایالات متحده مجوز فعالیت دریافت نکند در دسترس نخواهد بود.

خبر - ۳ هفته پیش
ETF اسپات بیت کوین,کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده,بلک‌راک,ون‌اک,وایزاورجین,ویزدم‌تری,اینسکو

کمیسیون بورس آمریکا تصمیم‌گیری درباره هر ۷ ETF اسپات بیت کوین را به تعویق انداخت

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده اعلام کرد که برای بررسی تغییر قانون پیشنهادی برای صدور مجوز راه‌اندازی ETF‌های اسپات بیت کوین به زمان بیشتری نیاز دارد. طبق اطلاعیه منتشرشده، بررسی درخواست بیت‌وایز به ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر)، بلک‌راک، ون‌اک، وایزاورجین، ویزدم‌تری و اینسکو به ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر) و والکری به ۱۹ اکتبر (۲۷ مهر) موکول شده است. باتوجه به اینکه درخواست‌های پیشین این شرکت‌های برای عرضه ETF اسپات بیت کوین توسط کمیسیون بورس رد شده است، مشخص نیست که آیا این نهاد نظارتی پس از رسیدن به مهلت‌های مقرر جدید تصمیمات خود را دوباره به تعویق خواهند انداخت یا نه.

خبر - ۱ ماه پیش
ETF‌ اسپات بیت کوین,کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده,گری‌اسکیل

تحلیلگران بلومبرگ: احتمال تأیید ETF‌های اسپات بیت کوین در سال جاری ۷۵درصد است

تحلیلگران بلومبرگ پس از پیروزی اخیر گری‌اسکیل در برابر کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، شانس تأیید یک ETF‌ اسپات بیت کوین را تا پایان سال ۲۰۲۳ از ۶۵درصد به ۷۵درصد افزایش داده‌اند. اریک بالچوناس، تحلیلگر ارشد ETF در بلومبرگ دلیل این افزایش را اتفاق آرا و قاطعیت دادگاه استیناف ایالات متحده در مورد پرونده گری‌اسکیل عنوان کرد. جیمز سیفارت، یکی دیگر از تحلیلگران بلومبرگ عقیده دارد که عرضه ETF‌های اسپات بیت کوین احتمالاً تا سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۴ قطعی خواهد بود.

خبر - ۱ ماه پیش
بایننس,پشتیبانی,بی‌یو‌اس‌دی,FDUSD,استیبل کوین

بایننس توقف پشتیبانی از بی‌یو‌اس‌دی در بهمن ماه را تأیید کرد

صرافی بایننس با انتشار بیانه‌ای، توقف تدریجی پشتیبانی از استیبل کوین بی‌یو‌اس‌دی تا فوریه ۲۰۲۴ (بهمن ۱۴۰۲) را تأیید کرد. این صرافی از کاربران خواسته است تا توکن‌های بی‌یو‌اس‌دی خود را به فرست دیجیتال یو‌اس‌دی (FDUSD)، یک استیبل کوین تازه فهرست‌شده در این صرافی، منتقل کنند. این استیبل کوین جدید در ماه ژوئن توسط شرکت هنگ کنگی «فرست دیجیتال گروپ» معرفی و در اواخر ژوئیه (اوایل مرداد) در بایننس لیست شد.

خبر - ۱ ماه پیش