title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «Bitcoin.com»، کمیسیون نظارت بر پرداختها و زیرساختهای بازار، مرکز نوآوری BIS ، صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در ۹ ژوئیه (۱۸ تیر) گزارش مشترکی را به گروه ۲۰ (20G) با عنوان «ارزهای دیجیتال بانک مرکزی برای پرداخت های برونمرزی» منتشر کردند.
در این گزارش آمده است که «پرداختهای برونمرزی معمولاً به دلیل گرانی، سرعت کم، دسترسی محدود و شفافیت ناکافی مورد انتقاد قرار میگیرند.» برای مقابله با این چالشها ، کشورهای عضو گروه ۲۰، راهکارهایی را در اکتبر (مهر) سال گذشته ارائه دادند که توسط کمیسیون ثبات مالی (FSB) و سایر نهادهای تنظیم کننده استاندارد مربوطه توسعه داده شد.
در این گزارش، صورتهای مختلف ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که شامل طرحهای داخلی و بالقوه، نوع تفکر فعلی بانکهای مرکزی در مورد استفاده برونمرزی از این نوع ارزهای دیجیتال و مزایا و معایب احتمالی استفاده از آنها برای پرداختهای برونمرزی است.
در ادامه این گزارش آمده است که پرداختهای برونمرزی پیشرفته «میتواند از طریق درجات مختلف ادغام و همکاری حاصل شود». «این تجزیه و تحلیل هم، نیاز به همکاری چند جانبه در مورد عواقب کلان مالی و هم اهمیت همکاری بین ارزهای دیجیتال بانک مرکزیها را برجسته میکند.»
در انتها در نتیجهگیری به دست آمده این گزارش مشترک آمده است:
«ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) تا زمانی که کشورها با هم، همکاری داشته باشند، توانایی افزایش کارایی پرداختهای برونمرزی را دارند.»
در حال حاضر بسیاری از بانکهای مرکزی در حال بررسی خطرات، مزایا و طرحهای مختلف برای ارز دیجیتال بانک مرکزی خود هستند. بررسیها نشان میدهد که هیچ حوزه قضایی معتبری تاکنون ارز دیجیتال بانک مرکزی را راه اندازی نکرده است و بسیاری از تصمیمات مربوط به طراحی و سیاستهای استفاده از آنها هنوز حل نشده است. برخی از بانکهای مرکزی در حال حاضر در مرحله آزمایش هستند ، مانند چین. گزارش کامل مشترک را می توان در اینجا یافت.
لینک کوتاه: