title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین تلگراف، در حال حاضر بیش از ۴٬۰۰۰ شرکت در مرکز مالی بینالمللی دبی فعالیت میکنند. ریپل نیز در سال ۲۰۲۰ دفتر مرکزی خود در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) را در این مرکز افتتاح کرد.
شرکت ریپل در بیانیهای اعلام کرد حدود ۲۰ درصد از مشتریانش را شرکتهای فعال در DIFC تشکیل میدهند. برد گارلینگهاوس (Brad Garlinghouse)، مدیرعامل ریپل در این رابطه گفت:
«دیدن تلاش اداره خدمات مالی دبی برای پذیرش و استفاده از داراییهای دیجیتالی مثل ریپل برای تبدیل دبی به یک مرکز خدمات مالی پیشرو، با هدف جذب سرمایهگذاری خارجی و تسریع رشد اقتصادی مسرتبخش است.»
لیست ارزهای دیجیتال دارای مجوز از DFSA اکنون شامل پنج ارز دیجیتال است:
بیت کوین (BTC)
اتر (ETH)
لایت کوین (LTC)
تون کوین (TON)
ریپل
دو ارز تون و ریپل در ۲ نوامبر ۲۰۲۳ (۱۱ آبان ۱۴۰۲) به این لیست اضافه شدند؛ در حالی که بیت کوین ،اتریوم و لایت کوین در ۱ نوامبر ۲۰۲۲ (۱۰ آبان ۱۴۰۱) اضافه شده بودند.
اداره خدمات مالی دبی مسئول قانونگذاری «DIFC» است. این اداره در ماه اکتبر سال ۲۰۲۱ قوانینی را برای ارزهای دیجیتال در این منطقه وضع و در نوامبر سال ۲۰۲۲ آن را بهروزرسانی کرد. اواخر ماه سپتامبر نیز مرکز مالی بینالمللی دبی قوانین پیشنهادی خود را برای داراییهای دیجیتال منتشر کرد و پیشنهاد داد قانون اوراق بهادار سال ۲۰۰۵ و قوانین وثیقه مالی لغو و قوانین بهروزشدهای به جای آنها تصویب شود.
قانون پیشنهادی داراییهای دیجیتال ویژگیهای حقوقی این داراییها، ماهیت اختصاصی آنها، شیوه کنترل، انتقال و برخورد با آنها توسط اشخاص ذینفع را مشخص میکند. قانون جدید اوراق بهادار این کشور بر اساس مدل معاملات تضمینشده کمیسیون حقوق معاملات بینالملل سازمان ملل متحد به همراه برخی اصلاحات در حال بررسی است.
علاوه بر این، بازار جهانی ابوظبی به تازگی قوانین بنیادی مربوط به فناوری دفتر کل توزیعشده (DLT) را تصویب کرده و آن را از روز نخست ماه نوامبر به اجرا در آورده است.
سازمان تنظیم قوانین داراییهای مجازی دبی در ماه مارچ سال ۲۰۲۲ تاسیس شد. این سازمان میتواند قوانین مربوط به ارزهای دیجیتال را برای تمام مناطق کشور امارات و مناطق آزاد تجاری به جز DIFC وضع کند. در همان زمان نیز قوانین داراییهای مجازی در امارات تصویب شدند.
لینک کوتاه: B2n.ir/u82289