title
به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین تلگراف، زولینگ فارما میگوید که سیستم مدیریت جدید ایزیتِرَکر (eZTracker) میتواند به جلوگیری از استفاده از واکسنهای نادرست ذخیرهشده یا تقلبی کمک کند و به مشتریان خود اجازه میدهد فوراً منشأ و اصالت واکسنهای خود را از طریق یک برنامه تلفن همراه تأیید کنند.
دانیل لاوریک، معاون رئیس کل و رئیس راه حلهای دیجیتال و داده در زولینگ فارما گفت: «ما میتوانیم از حوادث مربوط به واکسنهای تاریخ مصرف گذشته یا نگهداری نادرست اجتناب کنیم.»
ایزیتِرَکر از بلاک چین «SAP» برای گرفتن و ردیابی چندین نقطه داده برای بهبود شفافیت زنجیره تامین استفاده میکند. وب سایت ایزیتِرَکر نحوه عملکرد آن را توضیح میدهد: «به سادگی کد QR روی بسته بندی را اسکن کنید تا فوراً بررسی کنید که آیا محصول شما از یک توزیع کننده مجاز است یا خیر.»
لاوریک اضافه کرد: «بیماران میتوانند ماتریس دادههای دوبعدی روی بستهبندی محصول را اسکن کنند تا اطلاعات کلیدی محصول مانند تاریخ انقضا، دما و منشأ را از طریق برنامه آن که توسط بلاک چین پشتیبانی میشود، تأیید کنند.»
بلاک چین SAP عملیاتها را بهعنوان یک بلاک چین برای یک سرویس یا (Blockchain-as-a-Service) یا (BaaS)، اجرا میکند و به مشتریان خود اجازه میدهد تا افزونههای بلاک چین سفارشیسازی شده را برای برنامههای موجود خود توسعه دهند. بر اساس گزارش SAP، ۷۷درصد از درآمد تراکنشهای جهان مربوط به یکی از سیستمهای آنهاست.
در سال ۲۰۲۰ (۱۳۹۹)، زولینگ فارما با شرکت داروسازی «MSD» برای استقرار ایکیو ترکر (eQTrakcer) در هنگ کنگ شریک شد، جایی که از آن برای ردیابی واکسنهای ویروس پاپیلومای انسانی استفاده شد.
لاوریک در آن زمان توضیح داد: «همانطور که واکسنها از طریق نقاط تحویل مختلف در زنجیره تامین حرکت میکنند، نقاط داده محصولات در دفتر کل بلاک چین امن ایزیتِرَکر بارگذاری میشود و این تضمین میکند که نمیتوان آن اطلاعات را دستکاری کرد.»
کاربرانی مانند متخصصان مراقبتهای بهداشتی و بیماران میتوانند با اسکن یک کد ماتریس داده منحصر به فرد روی بسته محصول، صحت واکسن را تأیید کنند.
زولینگ فارما که ۱۰۰ سال پیش تأسیس شد، یکی از بزرگترین گروههای ارائه دهنده خدمات بهداشتی در آسیا است. زولینگ فارما همچنین محصولی به نام ایزیوکس (eZVax) دارد که به طور خاص مدیریت واکسن را به دولتها، مقامات بهداشتی محلی و بخش خصوصی ارائه میدهد. بر اساس گزارش دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد، آسیای جنوب شرقی کانون داروهای تقلبی است که هر ساله بین ۵۲۰ تا ۲.۶ میلیارد دلار برای داروهای تقلبی هزینه میشود.
لینک کوتاه:b2n.ir/b81454