صرافی نوبیتکس از ایردراپ فلر به هولدرهای ریپل (XRP) پشتیبانی می‌کند

صرافی نوبیتکس در اطلاعیه‌ای اعلام کرد از ایردراپ توکن شبکه فلر به کاربران واجد شرایطی که هولدر XRP بوده‌اند پشتیبانی می‌کند.

XRP,ریپل,صرافی,نوبیتکس,ایردراپ,فلر,هولدرهای ریپل

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از میهن بلاکچین، این ایردراپ که در آن ۴.۲۷۹ میلیارد توکن FLR بین میلیون‌ها کاربر توزیع شده است، یکی از بزرگ‌ترین ایردراپ‌ها در تاریخ ارزهای دیجیتال است.

صرافی نوبیتکس در اطلاعیه خود اعلام کرد:

«۱۵ درصد از ایردراپ فلر، بین دارندگان ریپل در تاریخ ۱۲ دسامبر ۲۰۲۰ (۲۲ آذر ۱۳۹۹)، توزیع شد. تقسیم باقیمانده ایردراپ با متد جدیدی به رای گیری گذاشته شده و تاریخ ۲۰ ژانویه (۳۰ دی) برای رای‌گیری تعیین گردیده است. در صورتی که پروپوزال این مدل به تصویب برسد عملا دارایی در اسنپ شات ۱۲ دسامبر ۲۰۲۰ دیگر معیار ایردراپ نبوده و صرفا کسانی که توکن فلر را در کانترکت خاصی قفل نموده و در اصطلاح دارایی رپد شده دریافت کنند واجد شرایط برای دریافت جایزه‌های آتی شبکه خواهند بود.
در صورتی که پروپوزال جدید رای نیاورد همچنان همان اسنپ شات اشاره شده از دارایی‌های ریپل در تاریخ ۱۲ دسامبر ۲۰۲۰ (۲۲ آذر ۱۳۹۹) معیار دریافت باقیمانده ایردراپ به حساب می‌آید.»

دریافت ایردراپ فلر در صرافی نوبیتکس

نوبیتکس عنوان داشت از آنجایی که این صرافی ایرانی در فرآیند ایردراپ عنوان شده تعهد پشتیبانی از آن را داشته است، لذا در فاز اول مقادیر دریافتی از فلر را به نسبت دارایی‌های اسنپ شات گرفته شده در تاریخ عنوان شده مصادف با ۲۹ آذر سال ۱۳۹۹ ساعت ۳:۳۰، توزیع خواهد نمود.

شارژ فلر به کیف پول کاربران واجد شرایط برای ایردراپ، یعنی افرادی که در ساعت ۳:۳۰ دقیقه مورخ ۲۹ آذر سال ۱۳۹۹، در کیف پول نوبیتکس خود ریپل داشتند، تا پنجشنبه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد.

کاربران مشمول این ایردراپ امکان برداشت توکن دریافتی را خواهند داشتبازار معاملاتی این توکن در نوبیتکس پشتیبانی نمی‌شود. لذا فروش یا رپد کردن این توکن برای دریافت جوایز احتمالی آتی، به عهده شخص کاربر است. همچنین این فرصت برای دارندگان توکن فلر در روز ۲۰ ژانویه (۳۰ دی) برای شرکت در رای گیری پروپوزال شبکه وجود خواهد داشت.

نوبیتکس هشدار داد از واریز این توکن به نوبیتکس جدا خودداری فرمایید چرا که واریز به نوبیتکس منجر به از دست رفتن توکن های فلر شما خواهد شد.

در صورتی که پروپوزال اشاره شده تصویب شود، عملا با توزیع همین فاز، پشتیبانی از ایردراپ فلر به پایان می‌رسد و سایر مراحل دریافت جایزه منوط به رپدکردن توکن‌های دریافتی و نگهداری در کیف پول شخصی است.

درصورتی که پروپوزال اشاره شده تصویب نشود، باقیمانده توکن‌هایی که در فازهای بعد تخصیص داده خواهد شد نیز، مشابه همین فاز بین دارندگان ریپل در تاریخ اسنپ شات توزیع خواهد شد. توجه شود، مقادیر توزیعی در فازهای آتی منوط به مقدار دریافتی نوبیتکس در هر فاز خواهد بود.

لینک کوتاه: b2n.ir/p24319 

 

مدیرعامل بایننس اتهامات دست‌کاری در بازار را رد کرد
بالاجی: قیمت بیت کوین تا ۹۰ روز دیگر به ۱ میلیون دلار می‌رسد!
ونزوئلا تأسیسات استخراج ارزهای دیجیتال و صرافی‌ها را در بحبوحه تحقیقات فساد تعطیل می‌کند
نظر بنیان‌گذار ترون درباره فروپاشی بانک‌های دوستدار ارزهای دیجیتال
بایننس به درخواست سناتورهای آمریکایی برای شفاف‌سازی پاسخ داد؛ اطلاعات مالی گزارش نشده است

نظرات

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

تدوین دستورالعمل اجرایی واردات خودرو آغاز شد/ عرضه خودروی اقتصادی از نیمه دوم ۱۴۰۲

title

امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت از آغاز تدوین دستورالعمل اجرایی واردات خودرو توسط وزارت صمت خبر داد و گفت:

«هدف از واردات خودرو تنظیم بازار خودروهای مورد تقاضای دهک‌های درامدی متوسط و پایین، انتقال فناوری و ایجاد رقابت است و حقوق ورودی نیز بر همین اساس تعیین می‌شود؛ بر این اساس نقدهایی که مبنای تعیین حقوق ورودی را درآمدزایی دولت عنوان می‌کنند وارد نیست.»

طبق برنامه ریزی انجام شده، خودروی اقتصادی تولید داخل از نیمه دوم سال آینده روانه بازار خواهد شد.

منبع : ایرنا

مطالب مرتبط

قیمت بیت کوین,بالاجی سرینی‌واسان,صرافی,کوین بیس,بیت کوین

بالاجی: قیمت بیت کوین تا ۹۰ روز دیگر به ۱ میلیون دلار می‌رسد!

بالاجی سرینی‌واسان (Balaji Srinivasan)، یکی از مدیران ارشد سابق صرافی کوین بیس معتقد است قیمت بیت کوین طی ۹۰ روز آتی به ۱ میلیون دلار خواهد رسید. ظاهرا سرینواسان آنقدری به پیش‌بینی خود اعتقاد دارد که حاضر شده ۲ میلیون دلار روی آن شرط ببندد.

خبر - ۶ روز پیش
ونزوئلا,استخراج,ارزهای دیجیتال,صرافی,فساد,تعطیلی

ونزوئلا تأسیسات استخراج ارزهای دیجیتال و صرافی‌ها را در بحبوحه تحقیقات فساد تعطیل می‌کند

تامین کننده انرژی ونزوئلا تاسیسات استخراج ارزهای دیجیتال در سراسر کشور را به عنوان بخشی از سازماندهی مجدد دپارتمان ملی ارز دیجیتال این کشور در بحبوحه تحقیقات فساد تعطیل می‌کند.

خبر - ۷ روز پیش
ترون,جاستین سان,بانک سیلیکون ولی,صرافی هوبی,چانگ پنگ ژائو

نظر بنیان‌گذار ترون درباره فروپاشی بانک‌های دوستدار ارزهای دیجیتال

جاستین سان، بنیان‌گذار شبکه ترون، در یک توییت گفت که فروپاشی اخیر بانک سیلیکون ولی نشان‌دهنده «مضرات بالقوه برای بسیاری از افراد در این صنعت» است. به همین دلیل، او مایل به همکاری با هر کسی است که «یک زیرساخت بانکی قوی که پول‌های مالی سنتی و ارزهای دیجیتال را ایجاد می‌کند» بسازد.

خبر - ۱ هفته پیش
بایننس,بلومبرگ,صرافی,پاتریک هیلمن,پولشویی

بایننس به درخواست سناتورهای آمریکایی برای شفاف‌سازی پاسخ داد؛ اطلاعات مالی گزارش نشده است

صرافی بایننس به نامه سناتورهای آمریکایی که اوایل ماه مارس خواسته بودند جزئیاتی در رابطه با عملیات این شرکت از جمله ترازنامه آن را اطلاع دهد پاسخ داد.

خبر - ۱ هفته پیش
صرافی,کوین بیس

صرافی کوین بیس پلتفرم معاملات بین‌المللی راه‌اندازی می‌کند

صرافی آمریکایی کوین بیس در حال بررسی راه‌اندازی پلتفرمی بین‌المللی برای معاملات قراردادهای دائمی ارزهای دیجیتال است. به گفته دو منبع آگاه، این برنامه به منظور رقابت با بازار تحت تسلط صرافی بایننس انجام خواهد شد.

خبر - ۲ هفته پیش
کریپتولند,صرافی,BRG,سینا استوی,کلاهبرداری

سخنگوی قوه قضاییه: ۱۹۵ میلیارد تومان از اموال مدیر عامل صرافی کریپتولند توقیف شده است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده صرافی کریپتولند و اخباری مبنی بر متواری شدن سینا استوی مدیرعامل این صرافی گفت ۱۹۵ میلیارد تومان از اموال استوی توقیف شده است.

خبر - ۲ هفته پیش
صرافی,کوین بیس,سرمایه‌گذاران,آلت کوین‌,دیوید دونگ

یکی از محققان صرافی کوین بیس اعلام کرده است که سرمایه‌گذاران نهادی به آلت کوین‌ها روی آورده‌اند

دیوید دونگ (David Duong)، مدیر بخش تحقیقات سرمایه‌گذاری نهادی کوین ‌بیس، در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده است که تقریباً نیمی از سرمایه‌گذاران نهادیِ کوین ‌بیس روی دارایی‌هایی به‌جز بیت کوین و اتریوم سرمایه‌گذاری کرده‌اند. به‌عبارت دقیق‌تر ۵۵درصد از این سرمایه‌گذاران روی بیت کوین و اتریوم سرمایه‌گذاری کرده‌اند و ۴۵ درصد از آن‌ها به آلت‌ کوین‌ها علاقه‌مند هستند. او تأکید کرده است که به دلیل مسائل مربوط به اقتصاد کلان دارایی‌های پرریسک در دوره ضعیفی قرار دارند.

خبر - ۳ هفته پیش
کراکن,صرافی,آمریکا,SEC

صرافی کراکن بانک خود را راه‌اندازی می‌کند

مدیر بخش حقوقی صرافی کراکن اعلام کرد این صرافی به دنبال راه‌اندازی یک بانک است. این در حالی است که اخیرا کراکن با مشکلات حقوقی و قانونی متعددی در آمریکا مواجه شده و توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار این کشور (SEC) جریمه شده است.

خبر - ۳ هفته پیش
FBI,بایننس,صرافی,شایعه,قتل,چانگ پنگ ژائو

شایعه: FBI به مدیرعامل بایننس شلیک کرده است!

اخیراً شایعه نادرستی در پیام‌رسان چینی وی‌چت دست‌به‌دست شده است مبنی بر اینکه FBI به چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس، گلوله شلیک کرده است. ژائو اما به این شایعه در توییتر واکنش نشان داده و گفته است تیم بایننس از نزدیک با مقامات FBI همکاری می‌کند. هری دنلی، تحلیلگر امنیتی متامسک نیز پخش این شایعه را تلاشی برای دست‌کاری بازار ارزهای دیجیتال دانسته است.

خبر - ۴ هفته پیش