صرافی کراکن بانک خود را راه‌اندازی می‌کند

مدیر بخش حقوقی صرافی کراکن اعلام کرد این صرافی به دنبال راه‌اندازی یک بانک است. این در حالی است که اخیرا کراکن با مشکلات حقوقی و قانونی متعددی در آمریکا مواجه شده و توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار این کشور (SEC) جریمه شده است.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

کراکن,صرافی,آمریکا,SEC

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «theblock»، مارکو سانتوری، مدیر ارشد حقوقی صرافی کراکن، در گفتگویی از راه‌اندازی بانک کراکن در آینده نزدیک خبر داد. وی در این رابطه گفت:

«بانک کراکن در مسیر راه‌اندازی است و به زودی عرضه می‌شود. به زودی هزاران عدد از آن خودکارها با زنجیرهای توپ‌های کوچک با لوگوی خود خواهیم داشت و به میز بانک‌های وال استریت وصل خواهیم کرد.»

تولد بانک جدیدی از آغوش صنعت ارز دیجیتال همزمان با برهه‌ای رخ می‌دهد که این صنعت همچنان با مشکلات ناشی از ورشکستگی صرافی FTX دست و پنجه نرم می‌کند. علاوه بر این، اقدامات اجرایی قانونی متعددی در چند هفته گذشته علیه این صنعت صورت گرفته است. گری گنسلر رئیس کمیسیون بورس آمریکا ماه گذشته پس از جریمه ۳۰ میلیون دلاری صرافی کراکن خاطرنشان کرد این جریمه، باید توجه همه را در این بازار به خود جلب کند.

مدیر حقوقی کراکن در این گفتگو در رابطه با توافق این صرافی با کمیسیون بورس صحبتی نکرد، با این حال، وی مدعی شد استیکینگ، تنها درصد کمی از درآمد کراکن را تشکیل می‌داده است. وی همچنین اعلام کرد صرافی کراکن هیچ یک از اتهامات وارده را نه می‌پذیرد و نه رد می‌کند.

سانتوری خاطرنشان کرد این تصمیم کمیسیون بورس آمریکا مشتریان آمریکایی که به دنبال استفاده از خدمات استیکینگ هستند را به سمت صرافی‌ها و پلتفرم‌های خارجی خطرناک سوق خواهد داد. وی در این رابطه گفت:

«البته این به طور چشمگیری بر ترکیب خدمات ما در آمریکا تاثیر می‌گذارد.»

وی افزود:

«این واقعا نشان‌دهنده وضعیتی ناگوار در آمریکاست. ما یک محیط نظارتی داریم که اساسا کاربران را مجبور به استفاده از صرافی‌های خارج کشور و استفاده از VPN می‌کند.»

لینک کوتاه:

 

 

صرافی بایننس از کمپین تبلیغاتی کریستیانو رونالدو پرده‌برداری کرد!
کمک بایننس به ایالات متحده برای توقیف ۴.۴میلیون دلار از دارایی‌های دیجیتال مرتبط با کره شمالی
صرافی هات بیت تعطیل شد؛ کاربران دارایی‌های خود را برداشت کنند
وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید احتمالا بانک‌های بیشتری با یکدیگر ادغام می‌شوند
افشاگری جدید از ایمیل‌های مقامات آمریکایی به نفع ریپل

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

توسعه مدل هوش مصنوعی جدیدی که می‌تواند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهد

title

محققان بریتانیایی مدل هوش مصنوعی جدیدی را توسعه داده‌اند که می‌تواند با دقت بالایی سرطان ریه را در مراحل اولیه تشخیص دهد. این مدل می‌تواند منجر به تشخیص سریع‌تر بیماری و شروع زودتر درمان شود. سرطان سالانه جان نزدیک به ۱۰ میلیون نفر را در سراسر جهان می‌گیرد. در بسیاری از مواقع، درصورت تشخیص به‌موقع بیماری و شروع درمان می‌توان جان افراد را نجات داد. بنابراین دانشمندان زیادی می‌خواهند این بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهند.

منبع :

مطالب مرتبط

ایالات متحده,کره شمالی,صرافی,همکاری,بایننس,هک

کمک بایننس به ایالات متحده برای توقیف ۴.۴میلیون دلار از دارایی‌های دیجیتال مرتبط با کره شمالی

صرافی بایننس اعلام کرده که به قانون‌گذاران آمریکایی در توقیف ۴.۴میلیون دارایی دیجیتال مرتبط با جرایم سایبری کشور کره شمالی کمک کرده است. طبق گفته‌های این صرافی، تیم تحقیقاتی بایننس در همکاری با قانون‌گذاران آمریکایی سعی کرده است جلوی فعالیت‌های غیرقانونی ۴ نهاد تحریم‌شده در کره شمالی را بگیرد.

خبر - ۳ روز پیش
صرافی,هات بیت,Hotbit,کیف پول

صرافی هات بیت تعطیل شد؛ کاربران دارایی‌های خود را برداشت کنند

صرافی هات بیت (Hotbit) در بیانیه‌ای از توقف فعالیت‌های خود و تعطیلی این پلتفرم معاملاتی پس از ۵ سال خبر داد. کاربران تا ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) فرصت دارند دارایی‌های خود را به کیف پول یا صرافی دیگری منتقل کنند.

خبر - ۶ روز پیش
خزانه‌داری آمریکا,جانت یلن,آمریکا,بانکداری

وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید احتمالا بانک‌های بیشتری با یکدیگر ادغام می‌شوند

جانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید که صنعت بانکداری احتمالاً در غول‌های بزرگ‌تر ادغام خواهد شد، زیرا این صنعت همچنان روزهای سختی می‌گذرد. این هفته، یلن با بیش از بیست مدیر اجرایی مؤسسه سیاست بانکی (BPI) ملاقات کرد تا در مورد وضعیت فعلی اقتصاد و دستور کار اقتصادی بایدن گفتگو کند.

خبر - ۶ روز پیش
ریپل,ارزهای دیجیتال,آمریکا,SEC,کمیسیون بورس و اوراق بهادار

افشاگری جدید از ایمیل‌های مقامات آمریکایی به نفع ریپل

شواهد جدیدی که بر اساس ایمیل‌های داخلی سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) به دست آمده، نشان می‌دهد که ارز دیجیتال «XRP» شرکت ریپل ممکن است به عنوان «اوراق بهادار» طبقه‌بندی نشود. این اطلاعات توسط جان دیتون، یک نظریه‌پرداز حقوقی معروف، منتشر شده‌اند. دیتون در مورد اینکه چرا تیم حقوقی ریپل به پیامدهای احتمالی این ایمیل‌ها اهمیت بیشتری نداده است، ابراز سردرگمی کرد.

خبر - ۶ روز پیش
جو بایدن,ارزهای دیجیتال,قانون گذاری,ایالات متحده,سقف بدهی,آمریکا

بایدن: من قراردادی را امضا نمی‌کنم که باعث سودآوری معامله‌گران ارزهای دیجیتال شود

جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده گفته است که مایل به امضای قرارداد سقف بدهی نیست که به سود معامله‌گران ارزهای دیجیتال باشد. در آخرین روز مذاکرات گروه ۷ در ژاپن، بایدن به مذاکرات بودجه پرداخت و مدعی شد که شرایط پیشنهادی رهبران جمهوری خواه «غیرقابل قبول» است. رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: «من با قراردادی موافقت نمی‌کنم که از تقلب‌های مالیات بر ثروت و معامله‌گران ارزهای دیجیتال محافظت می‌کند و در عین حال کمک‌های غذایی را برای نزدیک به یک میلیون آمریکایی به خطر می‌اندازد.»

خبر - ۶ روز پیش
ریاست‌جمهوری آمریکا,کمک‌های مالی,بیت کوین,رابرت اف کندی جونیور,ایالات متحده آمریکا

نامزد ریاست‌جمهوری آمریکا برای کمک‌های مالی به کمپین خود بیت کوین می‌پذیرد

رابرت اف کندی جونیور، اولین نامزد ریاست‌جمهوری در تاریخ ایالات متحده آمریکاست که اعلام کرده برای کمک‌های مالی به کمپین خود، بیت کوین می‌پذیرد. طبق گفته‌های او، بیت کوین نماد دموکراسی و آزادی است و قدرت، دوام و انعطاف‌پذیری آن به دنیا ثابت شده است.

خبر - ۱ هفته پیش