قزاقستان به استفاده از انرژی هسته‌ای برای مقابله با کمبود برق ناشی از فعالیت ماینرهای ارزهای دیجیتال فکر می‌کند

دولت قزاقستان در حال بررسی ساخت یک نیروگاه هسته‌ای برای غلبه بر کسری برق است که گفته می‌شود ناشی از شکوفایی صنعت استخراج ارزهای دیجیتال است.

محسن عبادی

نویسنده : محسن عبادی

عضو تحریریه‌ی آسان بیت کوین

قزاقستان,استخراج,ارز دیجیتال,ماینر

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «bitcoin.com»، مشکلات مربوط به تامین برق، ناشی از مهاجرت استخراج‌ کنندگانی است که با سرکوب این صنعت در چین، به عنوان یک خانه جدید به این کشور آسیای مرکزی آمده‌اند.

مقامات قزاقستان اکنون در فکر اجرای یک طرح ده ساله برای ساخت نیروگاه هسته‌ای (NPP) هستند تا مشکلات مبرم این کشور با کسری فزاینده برق را حل کنند. با محدودیت تعرفه‌ها و نگرش دوستداران ارزهای دیجیتال، جمهوری شوروی سابق انبوهی از ماینرهای چینی را جذب کرد که با حمله پکن علیه صنعت ارزهای دیجیتال که در ماه مه (اردیبهشت) سال جاری آغاز شد، رانده شدند.

ماگزوم میرزاگالیف، وزیر انرژی قزاقستان، این هفته فاش کرد که در حال حاضر دو مکان به عنوان سایت‌های بالقوه برای یک ایستگاه هسته‌ای در دست بررسی هستند. روستای اولکن در منطقه آلما آتا و شهر کورچاتوف در منطقه قزاقستان شرقی. به نقل از خبرگزاری روسی تاس، میرزاگالیف توضیح داد:

«ما تا سال ۲۰۳۵ آماده تراز تولید و مصرف هستیم. ما به وضوح نیاز به ساخت نیروگاه هسته‌ای را برای تامین برق مردم و اقتصاد خود می‌بینیم.»

قزاقستان یک رهبر جهانی در استخراج سنگ معدن اورانیوم است و بیش از یک دهه است که به ساخت یک نیروگاه هسته‌ای فکر کرده است. میرزاگالیف اذعان کرد که برای ساخت آن ۱۰ سال دیگر نیاز است. دولت نورسلطان اکنون در حال مذاکره با شرکت دولتی انرژی اتمی روسیه، روس اتم، است که نیروگاه‌های اتمی را در چین، هند و بلاروس ساخته است. این مقام خاطرنشان کرد که نیروگاه هسته‌ای همچنین به قزاقستان کمک می‌کند تا به اهداف بی‌طرفی کربن تا سال ۲۰۶۰ برسد.

این کشور در تابستان گذشته با کمبود برق مواجه شد، زمانی که هجوم استخراج کنندگان چینی باعث کسری تامین برق ۷درصدی در سه فصل اول سال شد. مراکز داده تشنه انرژی به سرعت مقصر کمبودها شناخته شدند و مقامات تخمین زدند که یک مزرعه ارزهای دیجیتال به اندازه ۲۴,۰۰۰ خانه به انرژی نیاز دارد. این کسری قزاقستان، یک تولید کننده عمده سوخت‌های فسیلی، را مجبور کرد تا برای پر کردن این شکاف، برق گران قیمت از روسیه خریداری کند.

قزاقستان نگرش کلی مثبتی نسبت به صنعت ارزهای دیجیتال حفظ کرده است. از استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال استقبال کرد و اقداماتی را برای تنظیم این بخش انجام داد. برآوردهای منتشر شده اخیر نشان می‌دهد که استخراج ارزهای دیجیتال می‌تواند در پنج سال آینده حدود ۱.۵ میلیارد دلار به اقتصاد آن سرازیر کند که پیش بینی می‌شود بیش از ۳۰۰ میلیون دلار به عنوان درآمد مالیاتی باشد. هزینه‌ای معادل ۰.۰۰۲۳ دلار به ازای هر کیلووات ساعت برق مصرفی توسط شرکت‌های معدنی ثبت شده اخذ خواهد شد.

لینک کوتاه:b2n.ir/j21784 

رئیس کل بانک مرکزی: دلار، شمش طلا و ارز دیجیتال جایگزین ریال شده، نهاد قضایی ورود کند
نهنگی ۵۴هزار اتریوم را به ارزش ۱۵۴میلیون دلار در ۳۲ ساعت جمع‌آوری کرد
خرید استیبل‌کوین‌ها در آرژانتین ۶۰ درصد از خریدهای ارز دیجیتال را تشکیل می‌دهد
طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا در سال ۲۰۲۳ صنعت استخراج ارزهای دیجیتال جهانی به اندازه کل مصرف استرالیا برق مصرف کرده است
ونزوئلا ارز دیجیتال ملی خود را بعد از ۶ سال کنار می‌گذارد

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

نهنگ,اتریوم,لوک‌آن‌چین,ارز دیجیتال,بایننس,Lookonchain

نهنگی ۵۴هزار اتریوم را به ارزش ۱۵۴میلیون دلار در ۳۲ ساعت جمع‌آوری کرد

یک نهنگ ارزهای دیجیتال در کمتر از یک روز و نیم به سرعت ۵۴٬۷۲۱ اتریوم را خریداری کرد. طبق گزارش «Lookonchain»، یک نهاد ناشناخته ۵۴٬۷۲۱ اتریوم به ارزش ۱۵۴.۴میلیون دلار از صرافی ارز دیجیتال بایننس و صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) برداشت کرد.

خبر - ۹ ماه پیش
استیبل‌کوین,آرژانتین,ارز دیجیتال,تتر,USDC,کلمبیا,برزیل

خرید استیبل‌کوین‌ها در آرژانتین ۶۰ درصد از خریدهای ارز دیجیتال را تشکیل می‌دهد

در مواجهه با بحران شدید اقتصادی و کاهش ارزش پزو، ۶۰ درصد از خریدهای ارز دیجیتال آرژانتین شامل استیبل کوین‌های تتر و USDC بوده و تنها ۱۳ درصد از خریدها برای بیت‌کوین بود. آرژانتین رتبه یک را در مقایسه با کلمبیا، برزیل و مکزیک، جایی که خرید استیبل کوین بین ۳۱ تا ۴۰ درصد از کل خرید ارزهای دیجیتال متغیر بوده، دارا است.

خبر - ۹ ماه پیش
آمریکا,استرالیا,استخراج,اداره اطلاعات انرژی

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا در سال ۲۰۲۳ صنعت استخراج ارزهای دیجیتال جهانی به اندازه کل مصرف استرالیا برق مصرف کرده است

گزارش اخیر اداره اطلاعات انرژی (EIA) نشان داد که در سال ۲۰۲۳، صنعت استخراج ارزهای دیجیتال جهانی مقداری برق مصرف کرده است که با کل مصرف استرالیا قابل مقایسه است. این گزارش همچنین بر رشد قابل توجه این صنعت در ایالات متحده تاکید کرد و دولت را بر آن داشت تا مصرف انرژی خود را از نزدیک بررسی کند. انرژی مصرف شده توسط استخراج ارزهای دیجیتال در سطح جهان ۰.۲ درصد تا ۰.۹ درصد از تقاضای برق جهان را تشکیل می‌دهد. در ایالات متحده، این رقم از ۰.۶ درصد تا ۲.۳ درصد از تقاضای برق کشور، معادل استفاده از ایالتی مانند یوتا یا ویرجینیای غربی است.

خبر - ۹ ماه پیش
ونزوئلا,ارز دیجیتال ملی,تحریم‌های آمریکا,پِترو,نفت

ونزوئلا ارز دیجیتال ملی خود را بعد از ۶ سال کنار می‌گذارد

دولت ونزوئلا اعلام کرده است فعالیت پِترو، ارز دیجیتال ملی این کشور از روز ۱۵ ژانویه (۲۵ دی) متوقف می‌شود. پترو یک ارز دیجیتال با پشتوانه نفت است که در سال ۲۰۱۸ و با هدف مقابله با تحریم‌های آمریکا راه‌اندازی شده بود، اما هرگز به‌طور گسترده موردپذیرش قرار نگرفت و با وجود تلاش‌های دولت برای تشویق مردم به استفاده از آن، به‌عنوان یک ارز رسمی معرفی نشد.

خبر - ۱۰ ماه پیش
مزایده,ماینرهای ضبط‌شده,دولت,سعید غلامی باغی

ماینرهای ضبط‌شده توسط دولت در مزایده به فروش می‌رسند

سعید غلامی باغی، عضو هیئت‌مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، درباره تعیین تکلیف ماینرهای که رای محکومیت آنها صادر شده و به ضبط قطعی دولت درآمده‌اند گفته است: «سازمان در خصوص دریافت گواهی انطباق، کد رهگیری و شناسه کالا این دستگاه‌ها اقدام می‌کند و در مزایده‌های سازمان در یک فضای رقابتی و شفاف عرضه‌ می‌شوند.»

خبر - ۱۰ ماه پیش
استخراج,ارز دیجیتال,سرمایه‌گذاری,صنعت استخراج,ETF بیت‌کوین

سهام‌های مرتبط به استخراج ارزهای دیجیتال در بحبوبه احتمال تایید ETF بیت‌کوین رشد چشم‌گیری داشتند

روزهای گذشته بازار سهام منعکس کننده افزایش علاقه سرمایه‌گذاران به سهام مرتبط با بیت کوین قبل از تصویب بالقوه ETF بود. سهام شرکت‌های استخراج بیت‌کوین در بحبوحه پیش‌بینی تایید قریب‌الوقوع ETF بیت‌کوین، رشد بالایی را تجربه کردند. برای مثال شرکت استخراج ماراتون (MARA) با افزایش حجم معاملات و حتی پیشی گرفتن از تسلا در سطح معاملات، توجه‌های بسیاری را به خود جلب کرد.

خبر - ۱۱ ماه پیش
سرمایه‌گذاری,ارز دیجیتال,کوین‌شیرز,بیت کوین

ورود ۱۰۳میلیون دلار سرمایه به صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال در هفته گذشته

به گفته کوین‌شیرز، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر ارزهای دیجیتال در هفته منتهی به ۲۲ دسامبر (۱ دی) شاهد ورود ۱۰۳میلیون دلار سرمایه بودند. به‌جز خروج ۱۶میلیون دلار سرمایه در هفته پیش از آن، جریان سرمایه ورودی به ETP‌های ارز دیجیتال در ۱۲ هفته از ۱۳ هفته گذشته مثبت بوده است.

خبر - ۱۱ ماه پیش
قزاقستان,ارز دیجیتال بانک مرکزی,CBDC

قزاقستان موفقیت برنامه آزمایشی ارز دیجیتال بانک مرکزی خود را اعلام کرد

ارز دیجیتال بانک مرکزی قزاقستان (CBDC) پس از یک پروژه آزمایشی یک ماهه به موفقیت دست یافته است. به گفته بانک مرکزی پیشرفت‌های مختلف تجاری، نظارتی و فنی برای ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی می‌شود. در مرحله آزمایشی، این ارز دیجیتال با تسهیل تراکنش‌هایی مانند ارائه ناهار رایگان به دانش‌آموزان مدرسه از طریق کارت محلی «Onay» ، کاربرد خود را نشان داد.

خبر - ۱۱ ماه پیش
انجمن بلاکچین ایران,داخلی,وزارت نفت,تخلف,ماینر,ساماندهی و توسعه رمز دارایی‌ها

انتقاد انجمن بلاکچین از پیش‌نویس طرح «ساماندهی و توسعه رمز دارایی‌ها» از سوی مجلس

کمیسیون اقتصادی مجلس در روزهای گذشته پیش‌نویس طرح «ساماندهی و توسعه رمز دارایی‌ها» را تدوین کرده و آن را در اختیار نهادهایی مثل وزارت اطلاعات، بانک مرکزی، مرکز ملی فضای مجازی و نصر کشور، وزارت ارتباطات و قوه قضاییه قرار داده است. این پیش‌نویس هنوز نهایی نشده و در انتظار نظرات این نهادها برای بررسی جهت تصویب است. اما مُهر آنی که در این طرح به چشم می‌خورد، متخصصین بازار رمزارزها را نگران کرده است که بدون بررسی‌های دقیق به تصویب برسد.

خبر - ۱۱ ماه پیش