معرفی زنان ایرانی فعال در حوزه ارزهای دیجیتال؛ نرگس مرادآبادی، نگار اخوان و عسل علیزاده

از آموزش و معامله‌گری گرفته تا فعالیت‌های شرکتی، هر روز زنان ایرانی بیشتری به عرصه ارزهای دیجیتال می‌پیوندند. در این گزارش با 3 تن از زنان فعال در اکوسیستم ارزهای دیجیتال ایران گفت‌و‌گو کرده‌ایم. زنانی که در این حوزه شناخته شده‌اند و با فعالیت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال کسب درآمد می‌کنند.

mammad

نویسنده : محمد امین علی یاری

عضو تحریریه‌ی آسان بیت کوین

معرفی زنان ایرانی فعال در حوزه ارزهای دیجیتال؛ نرگس مرادآبادی، نگار اخوان و عسل علیزاده

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از الجزیره، با رشد جامعه فعالان حوزه ارز دیجیتال در ایران، زنان و تاثیر آنها بر این جامعه در حال رشد است. این زنان که اغلب جوان و خودآموخته هستند، درحال بالا بردن رتبه معامله‌‌گران فعالان ایرانی‌ اند. هدف این زنان کسب درآمد و محافظت از پس‌انداز خود در برابر تورم و بلاتکلیفی اقتصادی است.

برخی از این زنان در حال به اشتراک گذاشتن بینش خود درباره حوزه ارزهای دیجیتال هستند، به‌علاوه آنها با استفاده از مزیت‌های فعالیت در این حوزه، ازجمله ساعات کاری انعطاف‌پذیز، در تلاشند تا تعادل بهتری بین کار و زندگی خود داشته باشند.

مانند دیگر فعالان عرصه ارز دیجیتال، بسیاری از این زنان در این بازار پرنوسان و غیرقابل پیشبینی ضرر کرده‌اند. اما هر یک از آنها به نوبه خود در حال رسیدن به موفقیت هستند.



نرگس مرادآبادی؛ هیجان معامله‌گری!

نرگس مرادآبادی یک معامله‌گر و مشاور سرمایه‌گذاری تمام وقت است، او در سال ۹۷ مشغول به بازاریابی دیجیتال در یک شرکت ارز دیجیتالی در تهران شد و از آنجا به این حوزه وارد شد.

در سال گذشته با شیوع ویروس کرونا و وارد شدن ضربه سختی به اقتصاد تحت تحریم ایران، او به معامله‌گری تمام وقت روی آورد، اول از کم شروع کرد و هم‌زمان با یادگیری چم و خم بازار، سرمایه خود را افزایش داد.

برای مرادآبادی که مهندسی فناوری خوانده و مدرک مدیریت بازرگانی (MBA) دارد، پرنوسان بودن بازار بهترین نکته درباره آن است.

او در مصاحبه‌ای که با الجزیره داشت گفت: «چیزی که بیشتر از همه من را به معامله‌گری علاقه‌مند کرد، سختی آن، متمایز بودن آن و هیجان آن است. به گونه‌ای که آدم وقتی به نمودار‌ها نگاه می‌کند حساب زمان را از دست می‌دهد.»

این خانم ۳۴ ساله انعطاف‌پذیری شغل معامله‌گری را دوست دارد، زیرا به او این فرصت را می‌دهد تا بیشتر با همسر و دختر ۴ ساله خود وقت بگذراند.

مرادآبادی به گونه‌ای «تقسیم ثروت» نیز می‌کند. وی تحلیل‌های تکنیکال خود را در شبکه‌های اجتماعی با ده‌ها هزار دنبال کننده به اشتراک می‌گذارد.

فعالیت وی در شبکه‌های اجتماعی خالی از مشکل نبوده و برخی به تمسخر او می‌پردازند و به این اشاره می‌کنند که تنها دلیل موفقیت او این است که زنان یک اقلیت جنسی در این حوزه هستند.

ولی مراد آبادی اهمیتی به این حرف ها نمی‌دهد. او در این باره گفت: «با این نظر مخالفم. تمرکزم روی این است که به گونه‌ای محتوا تولید کنم تا طیف وسیعی از مردم بتوانند از آن استفاده کنند و علاوه بر این با جنبه‌های مختلف شخصیت من آشنا شوند.»

همانند تمام معامله‌گران، مرادآبادی هم در این بازار هم سود کرده هم ضرر. اما او به این ضرر‌ها به عنوان تجربه و یادگیری نگاه می‌کند و از این تجربیات برای معامله‌های بعدی استفاده می‌کند.

او در این باره گفته است: «معامله‌گری می‌تواند مهارت‌هایی به شما یاد بدهد که در دیگر زوایای زندگی نیز می‌توانید از آنها استفاده کنید. برای مثال، من همیشه آدم عجولی بودم اما مهارت صبور بودن و کنترل کردن احساسات خود را از این بازار یاد گرفتم.»



نگار اخوان؛ فراز و نشیب‌های ارز دیجیتال!

روند یادگیری اخوان درباره ارزهای دیجیتال روندی پر فراز و نشیب بوده است. او فارغ التحصیل اقتصاد است و ۳۰ سال سن دارد و اولین بار در سال ۹۶ با بیت کوین آشنا شد.

او در ابتدا شک داشت که می‌توان با تعدادی کامپیوتر ارز دیجیتال استخراج کرد و پول درآورد. اما با فرارسیدن سال ۹۸ نظر او دراین‌باره عوض شد. طی آن مدت اخوان با چگونگی استخراج بیت کوین آشنا شده بود و علاوه بر این، دوره‌های تحلیل بازار را نیز گذرانده بود. پس از آن اخوان به وارد کردن دستگاه‌های استخراج بیت کون چینی از دوبی روی آورد.

او با دیدن کسب درآمد این دستگاه‌ها، وسوسه شد تا خودش نیز شروع به استخراج بیت کوین کند. اخوان برای شروع سه و نیم بیت کوین که در آن زمان ۲۰,۰۰۰  دلار ارزش داشت، از پدرش قرض گرفت و قول داد در زمان کمی این پول را ۲ برابر کند. متاسفانه پس از مدتی یک شرکت کلاهبردار فرانسوی تمام پول او را بالا کشید.

اخوان در این باره می‌گوید:

«فرآیند خرید دستگاه‌ها از این شرکت بیش از انداره طول کشید و فشار روانی بسیاری بر من وارد کرد، در آخر نیز سر من را کلاه گذاشتند و من هیچ دستگاهی دریافت نکردم.»

پس از این تراژدی، اخوان به معامله‌گری بازگشت تا ضرر خود را جبران کند. او در ابتدا بسیار موفق بود و سرمایه اولیه خود را حدود ۵۰ درصد افزایش داد. اما همانطور که برای خیلی از معامله‌گران اتفاق می‌افتد، وقتی روند بازار نزولی شد، اخوان جای این‌که از بازار بیرون بیاید سوار بر این روند شد و به جز سودی که کسب کرده بود، ۴۰ درصد از سرمایه اصلی خود را نیز از دست داد. پس از این او فکر می‌کرد دیگر معامله‌گری را برای همیشه بوسیده و کنار می‌گذارد، اما طمع ارزهای دیجیتال قوی‌تر از این حرفا بود.

اخوان دراین‌باره گفته است: «این بازار وسوسه‌های مخصوص خودش را دارد. بنابراین پس از چند ماه دوباره معامله کردن را آغاز کردم. اما این بار مطالعه‌ام را افزایش دادم و بیشتر به جنبه فنی پروژه‌های ارزدیجیتال پرداختم.»

این امر موجب شد اخوان یک شرکت سرمایه‌گذاری ارزدیجیتال راه‌اندازی کند، اما این شرکت توجه لازم را دریافت نکرد، زیرا هم‌زمان با راه‌اندازی این شرکت، همه‌گیری کرونا در ایران رخ داد و پس از آن رویداد‌های مرتبط با افزایش قیمت بنزین در ایران اتفاق افتاد.

اما این اتفاقات باعث نشدند تا اخوان بیخیال ارزهای دیجیتال شود، او به رشد و ارتقا خود ادامه داد و اکنون مدیر ارشد مالی شرکت بیتستان است.



عسل علیزاده؛ ایده‌آل‌گرایی ارزهای دیجیتال

عسل علیزاده به طور مستقیم با هیجان یک سرمایه‌گذاری موفق در ارزهای دیجیتال آشنا است. اما این دختر ۲۲ ساله می‌گوید سود گرفتن از بازار دلیل علاقه‌مند شدن او به ارزهای دیجیتال نبوده است، بلکه دلیل اصلی علاقه‌مندی او این ایده است که امور مالی بر بستر بلاک چین انجام شود و غیرمتمرکز باشد.

عسل در این باره می‌گوید: «اکنون که تجربه بیشتری کسب کردم، درآمدم نیز بالا رفته است، اما اولین چیزی که من را به این عرصه جذب کرد، استقلال فناوری و انقلابی بودن طبیعت آن است. این‌که جدا از دخالت‌های دولت و مدیریت متمرکز، یک فناوری در تلاش است تا به اهداف مختلف خود دست یابد و به رسیدن به عدالت و برابری کمک ‌کند واقعا قابل تحسین است.»

علیزاده مهندسی کامپیوتر خوانده و اولین بار در سال ۹۷ با بلاک چین و ارزهای دیجیتال آشنا شده است. پس از آن به فعالیت در عرصه ارزهای دیجیتال پرداخته و علاوه بر معامله‌گری، به صورت دور‌کاری به تحلیل و تحقیق در رابطه با بلاک چین پرداخته است. علاوه بر این او در دوره‌های آموزشی آنلاین ارز دیجیتال نیز تدریس می‌کند.

همانند مراد آبادی، علیزاده هم مورد حمله برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته که موفقیت او را مدیون جنسیتش می‌دانند. اما خود عسل می‌گوید بیشتر همکاران وی از او همایت می‌کنند.

چیزی که بسیار بیشتر از مسائل جنسیتی عسل را نگران می‌کند، نبود قوانین واضح در عرصه ارزهای دیجیتال در ایران است. دستور ممنوعیت مبهم ارزهای دیجیتال که سه سال پیش صادر شده هنوز لغو نشده است. استخراج کنندگان نیز به دلیل آلودگی هوا و قطعی برق مورد حمله قرار گرفته‌اند و در ابتدا سال مسئولین شروع به بستن صرافی‌های خصوصی کردند.

علیزاده در توییتر فعال است و در پادکست‌های مربوط به ارزدیجیتال نیز شرکت می‌کند. او امید دارد که مسئولین ایرانی از فناوری ارزهای دیجیتال عقب نمانند و قوانین واضحی را پیش‌نویس کنند تا این فناوری در ایران خاموش نشود.

او در این باره گفت: «کمبود نظارت و قوانین مشکلات متنوعی را به وجود می‌آورد. من فکر می‌کنم تمام افرادی که در حوزه ارزهای دیجیتال در ایران در حال فعالیت هستند مشتاق‌اند تا برای رسیدن به محیطی امن و نظارت شده کمک کنند. این هم برای دولت مفید است هم باعث می‌شود افرادی که می‌خواهند در این زمینه فعالیت کنند احساس امنیت داشته باشند.»

زنان موفق بسیاری هستند که در اکوسیستم ارزهای دیجیتال ایران فعالیت می‌کنند. قطعاً نمی‌توان در گزارشی این چنینی تمامی این زنان موفق را معرفی کرد و به گفت‌و‌گو با آنها پرداخت. با این حال آسان بیت کوین تلاش می‌کند تمامی زنان، مردان و گروه‌های موفق فعال در حوزه ارزهای دیجیتال را معرفی کند و قدمی در جهت رشد اکوسیستم ارزهای دیجیتال ایران بردارد.

۲ بانک دیگر در انگلیس خرید ارز دیجیتال با کارت اعتباری را ممنوع می‌کنند
انجمن بلاک چین ایران، نقشه اکوسیستم بلاک چین کشور را طراحی می‌کند
بانک تجارت و ایران کیش اولین محصول مبتنی بر ریال دیجیتال را معرفی کردند
تغییر مقررات برق ماینینگ توسط وزارت نیرو؛ برق برای ماینرها گران‌تر می‌شود؟

نظرات

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

تدوین دستورالعمل اجرایی واردات خودرو آغاز شد/ عرضه خودروی اقتصادی از نیمه دوم ۱۴۰۲

title

امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت از آغاز تدوین دستورالعمل اجرایی واردات خودرو توسط وزارت صمت خبر داد و گفت:

«هدف از واردات خودرو تنظیم بازار خودروهای مورد تقاضای دهک‌های درامدی متوسط و پایین، انتقال فناوری و ایجاد رقابت است و حقوق ورودی نیز بر همین اساس تعیین می‌شود؛ بر این اساس نقدهایی که مبنای تعیین حقوق ورودی را درآمدزایی دولت عنوان می‌کنند وارد نیست.»

طبق برنامه ریزی انجام شده، خودروی اقتصادی تولید داخل از نیمه دوم سال آینده روانه بازار خواهد شد.

منبع : ایرنا

مطالب مرتبط

انجمن بلاک چین ایران,بلاک چین,نقشه اکوسیستم,ارز دیجیتال,داخلی,ایران,رمزارز

انجمن بلاک چین ایران، نقشه اکوسیستم بلاک چین کشور را طراحی می‌کند

انجمن فناوران زنجیره بلوک (انجمن بلاکچین) قصد دارد جهت گردآوری اطلاعات فعالین و کسب‌وکارهای فعال حوزه‌ی بلاکچین و رمزارز این داده‌ها را جمع آوری و نقشه‌ اکوسیستم بلاکچین و رمزارز کشور را طراحی و هرچند مدت یک‌بار به‌روز‌رسانی کند.

خبر - ۳ هفته پیش
هندوستان,قانون گذاری,ارز دیجیتال

بررسی مقررات ارزهای دیجیتال این بار در هندوستان

جانت یلن، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده در حاشیه نشست گروه ۲۰ (G20) گفت که برای وزرای دارایی و رؤسای بانک‌های مرکزی کشورهای این نشست، ایجاد یک چارچوب نظارتی قوی برای ارزهای دیجیتال بسیار مهم است. او افزود: «ما ممنوعیت کامل فعالیت‌های ارزهای دیجیتال را پیشنهاد نکرده‌ایم.»

خبر - ۴ هفته پیش
بانک تجارت,ایران کیش,ریال دیجیتال,بانکداری الکترونیک,اپلیکیشن زمرد,ارز دیجیتال ملی ایران

بانک تجارت و ایران کیش اولین محصول مبتنی بر ریال دیجیتال را معرفی کردند

در جریان نهمین نمایشگاه بانکداری الکترونیک و پرداخت، در کارگاهی با عنوان «ارائه محصول ریال دیجیتال» درباره امکان جدید اپلیکیشن زمرد بانک تجارت صحبت شد که به پروژه ریال دیجیتال، ارز دیجیتال ملی ایران مربوط می‌شود.

خبر - ۱ ماه پیش
ماینینگ,وزارت نیرو,قانون گذاری,برق,استخراج,ارز دیجیتال

تغییر مقررات برق ماینینگ توسط وزارت نیرو؛ برق برای ماینرها گران‌تر می‌شود؟

نرخ برق ماینرهای ارز دیجیتال کشور از سال ۱۳۹۸ تاکنون، در ۸ ماه از سال نصف متوسط نرخ صادراتی (۲٬۵۳۰ تومان) و در ۴ ماه پرمصرف سال، ۲ برابر نرخ صادراتی محاسبه می‌شود. اکنون اما، ظاهراً وزارت نیرو تصمیم گرفته است این روش را که پرداخت هزینه‌های انرژی را برای ماینرها آسان‌تر می‌کرد، کنار بگذارد و در عوض برای تمام طول سال از همان نرخ صادراتی به‌صورت ثابت استفاده کند.

خبر - ۱ ماه پیش
کره شمالی,صرافی‌,هک,ارز دیجیتال,تحریم‌

تحریم‌های جدید علیه کره شمالی به اتهام سرقت ارزهای دیجیتال

کره جنوبی هکرهای کره شمالی را با اولین تحریم‎های سایبری هدف قرار داد. طبق گزارش‌ها، کره جنوبی در رابطه با تعدادی از حملات سایبری که منجر به سرقت ارزهای دیجیتال شده، تحریم‌هایی را علیه کره شمالی اعمال کرده است.

خبر - ۱ ماه پیش
روسیه,ماینینگ,استخراج ارز دیجیتال,بوریاتیا,سیبری,مالیات,یارانه

روسیه مرکز ماینینگ جدیدی به ارزش ۱۲.۳ میلیون دلار را در ماه‌های آینده راه‌اندازی می‌کند

روسیه به دنبال راه‌اندازی یک مرکز استخراج ارز دیجیتال جدید به ارزش بیش از ۱۲.۳ میلیون دلار در ماه‌های آینده است. گزارش‌های موجود نشان می‌دهد که این مرکز در بوریاتیا و در شرق سیبری ساخته می‌شود. مرکز مذکور احتمالاً ۳۰,۰۰۰ دستگاه ماینینگ با توان مصرفی ۱۰۰ مگاوات خواهد داشت. هزینه‌های آن نیز از طریق سازوکارهای حمایتی مختلف دولتی، از جمله معافیت از مالیات زمین و دارایی و کاهش مالیات بر درآمد، پرداخت می‌شود.

خبر - ۱ ماه پیش
ارز دیجیتال,تهران,لندن,نیویورک,دبی

تهران میان ۲۰ شهر برتر دنیا در حوزه ارز دیجیتال قرار گرفت

بر اساس گزارش سالیانه «Recap»، لندن، دبی و نیویورک به‌عنوان سه شهر برتر دنیا در حوزه ارز دیجیتال معرفی شده‌اند و تهران نیز هفدهمین شهر برتر این رده‌بندی است. رده‌بندی منتشر شده، چند معیار کلیدی را برای شهرها در نظر گرفته است. این معیارها شامل وضعیت مالیات، شاخص کیفیت زندگی و تعداد کل شرکت‌های ارز دیجیتال و متخصصان این حوزه است. بر اساس این گزارش، ۴۹ شرکت تهرانی به‌صورت تخصصی روی ارزهای دیجیتال کار می‌کنند. لندن با داشتن ۸۰۸ شرکت تخصصی ارز دیجیتال، رتبه نخست را دارد.

خبر - ۱ ماه پیش
جسمی کوین,JASMY,ارز دیجیتال,اینترنت اشیا,IoT,مقاله آموزشی

ارز دیجیتال جسمی کوین (JASMY) چیست؟

پروژه جاسمی (Jasmy ) یک پروژه بازار داده یا مارکت پلیس است که در آن کاربران می توانند داده های تولید شده خود از دستگاه های اینترنت اشیا (IoT) را به مشاغل و کسب و کار های مختلف بفروشند. ارز JASMY توکن کاربردی بومی این پروژه است که به عنوان روش پرداخت در پلتفرم داده جاسمی مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه با معرفی کامل ارز جسمی کوین (JASMY) و کاربردهای آن با ما همراه باشید.

مقاله - ۱ ماه پیش
POND,مارلین,ارز دیجیتال,مقاله آموزشی

معرفی ارز دیجیتال مارلین (POND)

مارلین یک پروتکل منبع باز است که یک زیرساخت شبکه قابل برنامه‌ریزی با کارایی بالا را برای دی‌فای و وب۳ فراهم می‌کند. گره‌های شبکه مارلین که متانودز (Metanodes) نامیده می‌شوند و ماشین مجازی مارلین را راه‌اندازی می‌کنند که یک رابط روتر مجازی برای توسعه‌دهندگان فراهم می‌کند تا همپوشانی‌های سفارشی‌سازی شده را به کار گیرند.

مقاله - ۱ ماه پیش