واکنش انجمن فین تک به گزارش تسنیم: اینماد اجباری ارتباطی با درگاه ارز دیجیتالی ندارد

خبرگزاری تسنیم مطلبی را منتشر کرده است که ادعا دارد اجباری شدن اینماد برای کسب و کارهای اینترنتی به دلیل معاملات غیر قانونی ارز دیجیتال به ارزش ۹۰ هزار میلیارد تومان است. این در حالی است که مصطفی نقی‌پور دبیر انجمن فین‌تک آن را یک رپورتاژ آگهی خوانده است.

انجمن فین تک,تسنیم,اینماد,درگاه ارز دیجیتال

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از میهن بلاکچین، خبرگزاری تسنیم صبح روز شنبه ۲۷ آذر ماه مطلبی را منتشر کرده است که نشان می‌دهد ماجرای مخالفت برخی پرداخت یارها با الزامی شدن اینماد برای ارائه درگاه پرداخت به این دلیل است که گردش مالی بیش از ۷۰ پرداخت یار فعال در ۸ ماه ابتدایی سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بوده و بیش از ۹۰ درصد این گردش مالی مربوط به معاملات غیرقانونی ارزهای دیجیتال است و با نرخ کارمزد ۱ تا ۲ درصدی که پرداخت یارها از این معاملات دریافت می‌کنند، پای حدود ۲ هزار میلیارد تومان سود بادآورده در میان است.

تسنیم در ادامه گزارش خود عنوان کرده است برخی از پرداخت یارها در فرایند ارائه خدمت به معاملات غیرقانونی ارز دیجیتال تخلفاتی را هم انجام می‌دهند، مثلاً در حالی که تسویه آنی در نظام پرداخت اینترنتی ممنوع است،  برخی از این پرداخت یارها برای معاملات ارزهای دیجیتال تسویه آنی انجام می‌دهند.

اعتراض انجمن فین‌تک به گزارش خبرگزاری تسنیم

مصطفی نقی پور، دبیر انجمن فین‌تک با رپورتاژ آگهی دانستن این خبر تسنیم برای اجباری شدن اینماد به خبرنگاری عصربانک اطلاع داده است:

«معاملات ارزهای دیجیتال بر اساس مصوبه هیئت وزیران غیرقانونی نیست! بنابراین اگر معاملات ارز دیجیتال غیرقانونی است باید درگاه ارزهای دیجیتال مسدود شود نه همه استارتاپ‌ها!»

وی با تاکید بر تبدیل شدن نماد اعتماد از یک نماد اختیاری به اجباری گفت:

«اینماد اجباری چه ارتباطی به درگاه ارزهای دیجیتال دارد! چون طبق گفته مسئولین، فقط پذیرنده‌های جدید باید ای‌نماد داشته باشند نه پذیرنده‌های قبلی! مگر اینکه برنامه قطع درگاه همه پذیرنده‌ها را هم داشته‌اند و تا الان کتمان کرده‌اند!»

نقی پور افزود:

«اگر ۹۰ درصد مجموع ورودی ریالی پرداخت‌یارها مربوط به پلتفرم‌های ارزدیجیتالی است، ۹۹ درصد تعداد پذیرنده‌های پرداختیارها مربوط به کسب و کارها و استارتاپ‌های غیر ارز دیجیتالی است، یعنی مسئولین اینماد برنامه‌ریزی کرده‌اند که ۹۹ درصد استارتاپ‌ها و کسب و کارها را با اینماد اجباری قربانی کنند تا به آن ۱ درصد باقیمانده ارزدیجیتالی برسند! این چه منطقی است پشت این تصمیم غلط؟ اجباری کردن یک نماد اعتماد کار بسیار غلطی است که با هیچ توجیهی قابل پذیرش نیست.»



بر اساس قانون، ارائه درگاه‌‌های پرداخت اینترنتی از طرف شرکت‌های PSP و پرداخت‌یار به متقاضیان درگاه به داشتن اینماد به عنوان مجوز کسب‌و‌کارهای اینترنتی الزامی است و این تکلیف قانونی از اواخر سال ۱۳۹۸، در مورد شرکت‌های PSP اجرایی شد، اما در مورد پرداخت‌یارها به عنوان درگاه واسط، با توجه به شرایط خاص و لزوم ایجاد برخی زیرساخت‌‌ها، تا سال ۱۴۰۰ به تاخیر افتاد تا اینکه شاپرک تیر ماه سال جاری طی ابلاغیه‌ای شرکت‌های پرداخت‌یار را موظف کرد که از این پس صرفاً به متقاضیانی که دارای مجوز نماد اعتماد الکترونیکی و یا همان اینماد هستند، درگاه پرداخت اینترنتی ارائه کنند. بر اساس اعلام شاپرک، اخذ ای نماد برای پذیرندگان پرداخت‌یارها از ۳ آذر ماه اجباری شد.

مهدی شریعتمدار رییس انجمن فین تک نیز در توییتر عنوان داشت گردش کل شبکه در همین بازه حدود ۶ میلیون میلیارد تومان بوده است و ۱۰۰ هزار میلیارد معادل ۱ درصد از آن است و رقم بزرگی محسوب نمی‌شود. همچنین کارمزد پرداخت‌یارها ۱ درصد با سقف «۳ هزار تومان» است و درآمد تمام ۱۵۰ شرکت مجموعا ماهیانه به ۸ میلیارد تومان نرسیده است. وی همچنین بر غیر قانونی نبودن موضوع ارزهای دیجیتال تاکید کرد.

لینک کوتاه:

 

آخرین وضعیت اینماد صرافی‌های ارز دیجیتالی
سازمان توسعه تجارت الکترونیکی تأیید کرد؛ اعطای اینماد به صرافی‌ها اولین تجربه خودتنظیم‌گری در کشور
جزییات دریافت اینماد توسط صرافی‌های ارز دیجیتال
صرافی‌های ارز دیجیتال اینماد اختصاصی می‌گیرند
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: قطع درگاه پرداخت کسب‌وکارهای فاقد اینماد شامل صرافی‌ها نمی‌شود

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

صرافی‌,تجارت الکترونیکی,اینماد,درگاه پرداخت

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: قطع درگاه پرداخت کسب‌وکارهای فاقد اینماد شامل صرافی‌ها نمی‌شود

یکی از مدیران مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعلام کرده است نامه اخیر شاپرک به مدیران پرداخت‌یارها و مهلت فعالیت پایانه‌های اینترنتی فاقد اینماد، در مرحله فعلی شامل فعالان حوزه ارزهای دیجیتال نمی‌شود.

مقاله - خیلی وقت پیش
وزیر صنعت,اینماد,درگاه‌های پرداخت,بانک مرکزی

وزیر صنعت: الزام اینماد برای درگاه‌های پرداخت تصمیم بانک مرکزی و کاملاً درست است

سیدرضا فاطمی‌امین وزیر صنعت، معدن و تجارت، به‌تازگی گفته است الزامی‌شدن اینماد برای کسب‌وکارهایی که از درگاه‌های پرداخت اینترنتی استفاده می‌کنند، تصمیم بانک مرکزی و الزامی کاملاً درست است. این در حالی است که فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال کشور، از جمله صرافی‌های داخلی، به‌خاطر نبود قانون‌گذاری مشخص در برخی حوزه‌ها، مانند مبادله ارزهای دیجیتال و نبود امکان دریافت اینماد برای تمام کسب‌وکارها، به این تصمیم بانک مرکزی اعتراض کرده بودند.

خبر - خیلی وقت پیش
اقتصاد دیجیتال,اینماد,شاپرک,نماد اعتماد الکترونیک

کارگروه اقتصاد دیجیتال: الزام اخذ اینماد برای درگاه‌های پرداخت متوقف شود

یک روز بعد از دستور شبکه الکترونیکی پرداخت کارت یا «شاپرک» به شرکت‌های پرداخت‌یار برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک (اینماد)، کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دستور به توقف الزام اخذ اینماد توسط پایانه‌های اینترنتی را داد.

خبر - خیلی وقت پیش
بلاکچین,انجمن بلاکچین,اینماد,ارزهای دیجیتال

انجمن بلاکچین: برخورد شاپرک با کسب‌وکارهای فاقد اینماد باعث نارضایتی ۵میلیون کاربر حوزه ارزهای دیجیتال خواهد شد

به‌دنبال انتشار اطلاعیه شاپرک مبنی بر غیرفعال‌شدن درگاه پرداخت کسب‌وکارهای فاقد اینماد از ۲۴ آبان، انجمن بلاکچین ایران در بیانیه‌ای به این تصمیم شاپرک اعتراض و پیامدهای مخرب آن را تشریح کرد.

خبر - خیلی وقت پیش
اینماد,داخلی,درگاه پرداخت,صرافی

درگاه پرداخت کسب‌وکارهای بدون اینماد از ۲۴ آبان قطع می‌شود؛ وضعیت صرافی‌های ارز دیجیتال در هاله‌ای از ابهام

شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت یا همان «شاپرک» که متولی شبکه پرداخت کشور محسوب می‌شود، به‌تازگی در نامه‌ای خطاب به شرکت‌های پرداخت‌یار گفته است درگاه پرداخت کسب‌وکارهای اینترنتی فاقد اینماد یا دارای هویت نامنطبق با مالک نماد از ۲۴ آبان، یعنی سه روز دیگر، از طرف خود شاپرک قطع خواهد شد. این در حالی است که وضعیت قانونی صرافی‌های ارز دیجیتال هنوز در کشور مشخص نشده است و این پلتفرم‌ها مانند گذشته امکان دریافت اینماد ندارند.

خبر - خیلی وقت پیش
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی,درگاه پرداخت,صرافی‌های ارز دیجیتال,اینماد

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: مانع ارائه درگاه پرداخت به صرافی‌های ارز دیجیتال نمی‌شویم

یکی از مسئولان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی که متولی ارائه اینماد به کسب‌وکارهای اینترنتی است، می‌گوید صرافی‌های ارز دیجیتال امکان دریافت اینماد ندارند؛ اما این سازمان دولتی جلو ارائه درگاه پرداخت به کسب‌و‌کارهای فعال در این حوزه را هم نگرفته است.

خبر - خیلی وقت پیش