یک ماینر چینی اخیراً تمام بیت کوین‌های خود را به بایننس منتقل کرده است

داده‌های درون‌زنجیره‌ای نشان می‌دهد شرکت چینی «1Thash» که در زمینه استخراج ارزهای دیجیتال فعال است، در روزهای ۱۷ و ۱۹ ژانویه (۲۷ و ۲۹ دی) به‌ترتیب ۲٬۳۹۶ و ۳٬۳۳۶ واحد بیت کوین را به ارزش ۱۲۴میلیون دلار، از حساب خود به صرافی ارز دیجیتال بایننس منتقل کرده است. این رقم تقریباً برابر با کل بیت کوین‌های «1Thash» بوده است. داده‌های پلتفرم تحلیلی کریپتو کوانت نیز نشان می‌دهد موجودی کل ماینرهای بیت کوین اکنون برابر با ۱.۸۳۶میلیون واحد بوده و به پایین‌ترین سطح خود در بیش از یک سال گذشته رسیده است.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

ماینر,بیت کوین‌,بایننس,صرافی,کریپتو کوانت

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین دسک، داده های بلاک چینی نشان می دهد که یک ماینر چینی نزدیک به ۵,۶۰۰ واحد بیت کوین (BTC) به ارزش ۱۲۴ میلیون دلار را به صرافی ارز دیجیتالی بایننس (Binance) ارسال کرده است که ممکن است به عنوان اقدامی برای فروش دارایی ها تعبیر شود.

براساس داده های شرکت تجزیه و تحلیل «CryptoQuant»، استخراج کننده بیت کوین «1Thash» تقریباً کل سبد بیت کوین خود را در اوایل این هفته در یک سری تراکنش به بایننس ارسال کرده است. بایننس بزرگترین صرافی ارز دیجیتال از نظر حجم معاملات روزانه است.

معامله گران ارزهای دیجیتال بر این باور هستند که ورودی‌های بزرگ بیت‌کوین از استخراج‌کنندگان به صرافی‌هایی مانند بایننس، یک سیگنال نزولی است. ماینرها ممکن است برای فروش بیت‌کوین آماده شوند. بنابراین این اتفاق می توناد قیمت‌ها را به سطحی برساند که مقاومت در برابر آن غیرممکن است.

 

طبق داده‌های «CryptoQuant»، استخراج کننده «1Thash» در در روزهای ۱۷ و ۱۹ ژانویه (۲۷ و ۲۹ دی) به‌ترتیب ۲٬۳۹۶ و ۳٬۳۳۶ واحد بیت کوین انتقال داده است.

نقل و انتقالات در این دو روز بالاترین جریان خروجی در تاریخ ردیابی «CryptoQuant» برای این استخراج کننده بوده که ثبت رسیده است.

 

داده های «CryptoQuant» نشان می دهد که جریان خروجی «1Thash» دارایی های ماینر را به صفر رساند، در حالی که موجودی ذخیره بیت کوین برای همه ماینرها به پایین ترین سطح خود در یک سال گذشته یعنی ۱.۸۳۷ میلیون کاهش یافته است.

لینک کوتاه:

 

مدیرعامل بایننس اتهامات دست‌کاری در بازار را رد کرد
کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده از بایننس و مدیر عامل آن شکایت کرد
بالاجی: قیمت بیت کوین تا ۹۰ روز دیگر به ۱ میلیون دلار می‌رسد!
ونزوئلا تأسیسات استخراج ارزهای دیجیتال و صرافی‌ها را در بحبوحه تحقیقات فساد تعطیل می‌کند
نظر بنیان‌گذار ترون درباره فروپاشی بانک‌های دوستدار ارزهای دیجیتال

نظرات

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

تدوین دستورالعمل اجرایی واردات خودرو آغاز شد/ عرضه خودروی اقتصادی از نیمه دوم ۱۴۰۲

title

امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت از آغاز تدوین دستورالعمل اجرایی واردات خودرو توسط وزارت صمت خبر داد و گفت:

«هدف از واردات خودرو تنظیم بازار خودروهای مورد تقاضای دهک‌های درامدی متوسط و پایین، انتقال فناوری و ایجاد رقابت است و حقوق ورودی نیز بر همین اساس تعیین می‌شود؛ بر این اساس نقدهایی که مبنای تعیین حقوق ورودی را درآمدزایی دولت عنوان می‌کنند وارد نیست.»

طبق برنامه ریزی انجام شده، خودروی اقتصادی تولید داخل از نیمه دوم سال آینده روانه بازار خواهد شد.

منبع : ایرنا

مطالب مرتبط

کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده,CTFC,شکایت,بایننس,چانگ پنگ ژائو

کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده از بایننس و مدیر عامل آن شکایت کرد

بایننس، بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال جهان، و مدیر عامل آن چانگ پنگ ژائو، به اتهام نقض قوانین معاملات و مشتقات، با شکایت کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CTFC) روبرو هستند. کمیسیون معاملات آتی کالا، بایننس و ژائو را به اتهام نقض قوانین متهم و در دادگاه فدرال شیکاگو شکایت خود را ثبت کردند.

خبر - ۵ روز پیش
قیمت بیت کوین,بالاجی سرینی‌واسان,صرافی,کوین بیس,بیت کوین

بالاجی: قیمت بیت کوین تا ۹۰ روز دیگر به ۱ میلیون دلار می‌رسد!

بالاجی سرینی‌واسان (Balaji Srinivasan)، یکی از مدیران ارشد سابق صرافی کوین بیس معتقد است قیمت بیت کوین طی ۹۰ روز آتی به ۱ میلیون دلار خواهد رسید. ظاهرا سرینواسان آنقدری به پیش‌بینی خود اعتقاد دارد که حاضر شده ۲ میلیون دلار روی آن شرط ببندد.

خبر - ۶ روز پیش
ونزوئلا,استخراج,ارزهای دیجیتال,صرافی,فساد,تعطیلی

ونزوئلا تأسیسات استخراج ارزهای دیجیتال و صرافی‌ها را در بحبوحه تحقیقات فساد تعطیل می‌کند

تامین کننده انرژی ونزوئلا تاسیسات استخراج ارزهای دیجیتال در سراسر کشور را به عنوان بخشی از سازماندهی مجدد دپارتمان ملی ارز دیجیتال این کشور در بحبوحه تحقیقات فساد تعطیل می‌کند.

خبر - ۷ روز پیش
ترون,جاستین سان,بانک سیلیکون ولی,صرافی هوبی,چانگ پنگ ژائو

نظر بنیان‌گذار ترون درباره فروپاشی بانک‌های دوستدار ارزهای دیجیتال

جاستین سان، بنیان‌گذار شبکه ترون، در یک توییت گفت که فروپاشی اخیر بانک سیلیکون ولی نشان‌دهنده «مضرات بالقوه برای بسیاری از افراد در این صنعت» است. به همین دلیل، او مایل به همکاری با هر کسی است که «یک زیرساخت بانکی قوی که پول‌های مالی سنتی و ارزهای دیجیتال را ایجاد می‌کند» بسازد.

خبر - ۱ هفته پیش
بایننس,بلومبرگ,صرافی,پاتریک هیلمن,پولشویی

بایننس به درخواست سناتورهای آمریکایی برای شفاف‌سازی پاسخ داد؛ اطلاعات مالی گزارش نشده است

صرافی بایننس به نامه سناتورهای آمریکایی که اوایل ماه مارس خواسته بودند جزئیاتی در رابطه با عملیات این شرکت از جمله ترازنامه آن را اطلاع دهد پاسخ داد.

خبر - ۱ هفته پیش
صرافی,کوین بیس

صرافی کوین بیس پلتفرم معاملات بین‌المللی راه‌اندازی می‌کند

صرافی آمریکایی کوین بیس در حال بررسی راه‌اندازی پلتفرمی بین‌المللی برای معاملات قراردادهای دائمی ارزهای دیجیتال است. به گفته دو منبع آگاه، این برنامه به منظور رقابت با بازار تحت تسلط صرافی بایننس انجام خواهد شد.

خبر - ۲ هفته پیش
کریپتولند,صرافی,BRG,سینا استوی,کلاهبرداری

سخنگوی قوه قضاییه: ۱۹۵ میلیارد تومان از اموال مدیر عامل صرافی کریپتولند توقیف شده است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده صرافی کریپتولند و اخباری مبنی بر متواری شدن سینا استوی مدیرعامل این صرافی گفت ۱۹۵ میلیارد تومان از اموال استوی توقیف شده است.

خبر - ۲ هفته پیش
کوین بیس,تعلیق,دلار بایننس,BUSD

کوین بیس رسما معاملات دلار بایننس را به حالت تعلیق درآورد

روز گذشته صرافی ارزهای دیجیتال کوین‌بیس به طور رسمی معاملات استیبل کوین دلار بایننس را به حالت تعلیق درآورد. این صرافی قصد خود را برای حذف «BUSD» در بهمن‌ماه اعلام کرده بود و حال این تعلیق به‌صورت رسمی اتفاق افتاد.

خبر - ۲ هفته پیش
بایننس,بیت کوین,بی‌ان‌بی,اتریوم,BTC,ETH,BNB,چانگ پنگ ژائو

بایننس یک میلیارد دلار دارایی خود را به بیت کوین، بی‌ان‌بی و اتریوم تبدیل می‌کند

چانگ پنگ ژائو (CZ)، مدیرعامل صرافی بایننس اعلام کرد که با توجه به شرایط کنونی استیبل کوین‌ها و بانک‌ها، قصد دارد ۱ میلیارد دلار از صندوق بازیابی صنعت این صرافی را به بیت کوین، اتریوم و بی‌ان‌بی تبدیل کند. این ۱ میلیارد دلار به شکل استیبل کوین BUSD نگهداری می‌شد.

خبر - ۲ هفته پیش