گروه G20 (متشکل از بیست اقتصاد بزرگ جهانی) روز سه شنبه 22 مهر در گزارشی اعلام کرد که با همکاری بانک جهانی، بانک تسویه حساب های بین المللی (BIS) و صندوق بین المللی پول (IMF) در حال تنظیم قوانین استفاده از ارز های دیجیتال دولتی (CBDC) در سیستم بانک داری جهانی است. بر اساس این گزارش، نهاد های نام برده شده تا پایان سال 2022 ایجاد چارچوب های نظارتی، آزمایش، طراحی و انتخاب فناوری توسعه ارز های دیجیتال دولتی را به پایان رسانده اند. همچنین در این گزارش آمده است که صندوق بین المللی پول و بانک جهانی تا پایان سال 2025 از توانایی فنی استفاده از ارز های دیجیتال دولتی برخوردار خواهد بود.
برنامه ریزی های گروه G20 به دنبال گزارش مشترکی است که هفت بانک مرکزی شامل بانک های مرکزی کانادا، بریتانیا، ژاپن، سوئد، سوئیس، اتحادیه اروپا و آمریکا از طریق بانک تسویه حساب های بین المللی، در مورد ارز های دیجیتال دولتی منتشر کرده اند.
در گزارش منتشر شده از سوی هفت کشور به زیر ساخت های لازم برای استفاده از ارز های دیجیتال دولتی اشاره شده است:
"ارز های دیجیتال دولتی باید با ارز های سنتی (Fiat) قابل تعویض باشند، استفاده از آنها باید کم هزینه یا بدون هزینه باشد، باید بتوانند حجم زیادی از معاملات را به صورت 24 ساعته پردازش کنند، در برابر حملات سایبری ایمن باشند و با مقررات بانک های مرکزی مطابقت داشته باشند."
همچنین در این گزارش آمده است که در سیستم استفاده از ارز های دیجیتال دولتی بر خلاف بیت کوین و سایر رمز ارز ها، اطلاعات تراکنش ها و هویت اشخاص در دسترس بانک مرکزی خواهد بود.