اتحادیه اروپا قصد دارد بخشی را برای مبارزه با پول‌شویی‌های مربوط به ارز دیجیتال راه‌اندازی کند

اتحادیه اروپا قصد دارد دپارتمانی را راه‌اندازی کند که هدف آن، مبارزه با پول‌شویی و دیگر جرایمی است که امکان استفاده از ارزهای دیجیتال در آنها وجود دارد.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

اتحادیه اروپا قصد دارد بخشی را برای مبارزه با پول‌شویی‌های مربوط به ارز دیجیتال راه‌اندازی کند

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از ارز دیجیتال، اتحادیه اروپا قصد دارد دپارتمان جدیدی را راه‌اندازی کند که مسئولیت مبارزه با پول‌شویی در مرزهای این اتحادیه را بر عهده بگیرد. وظیفه این دپارتمان که «سازمان مبارزه با پول‌شویی» (AMLA) نام دارد، شفاف‌سازی قوانین مالی، مبارزه با پول‌شویی و حتی جلوگیری از تأمین مالی تروریسم در این محدوده است.

این سازمان همچنین توجه ویژه به مقوله ارزهای دیجیتال را در دستور کار خود خواهد داشت. کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا معتقد است که ارزهای دیجیتال نیازمند مقرراتی دقیق‌تر هستند؛ چراکه احتمال به‌کارگیری این ارزها در فعالیت‌های مرتبط با پول‌شویی زیاد است. علاوه بر این، این دارایی‌ها ممکن است در تأمین مالی سازمان‌های تروریستی هم مورداستفاده قرار بگیرند.

کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا در همین رابطه گفته است:

«کمبود قوانین مشخص، دارندگان ارزهای دیجیتال را در معرض خطر پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم قرار می‌دهد؛ چراکه [حجم زیادی از] پول‌های غیرقانونی می‌تواند با استفاده از ارزهای دیجیتال منتقل شود.»

اسوِن گیگولد (Sven Giegold)، نماینده حزب سبز آلمان در پارلمان اروپا، ضمن اشاره به تلاش‌های اتحادیه اروپا در زمینه مبارزه با جرایم مالی، ابراز امیدواری کرده که همکاری تمامی اعضای اتحادیه منجر به دستیابی به نتایج بهتری در این راستا شود.

به‌عقیده اسوِن گیگولد:

«با استانداردهای یک‌پارچه و نظارت متمرکزتر، کمیسیون اروپا در حال دستیابی به پیشرفت‌های مهمی است تا بتواند با جرایم مالی برخورد کند و اقدامات مشخصی را در برابر این جرایم انجام دهد. این اتحادیه همچنین باید با اعضایی که قوانین مبارزه با پول‌شویی را به درستی اجرا نمی‌کنند برخورد کند.»

فرانسویس ویلروی (Francois Villeroy)، رئیس بانک مرکزی فرانسه، اخیراً به اتحادیه اروپا هشدار داده بود که اگر این سازمان مقررات مشخصی را برای ارزهای دیجیتال تنظیم نکند، حاکمیت ارزی اروپا با روزهای سختی مواجه خواهد شد.

ویلروی در‌این‌باره گفته بود:

«فرقی نمی‌کند که مسئله موردبحث، ارزهای دیجیتال باشند یا پرداخت‌های دیجیتال. در هر صورت، اروپا باید آماده باشد تا هرچه سریع‌تر اقدام کند و یا آن‌ که خطر تحلیل‌رفتن حاکمیت ارزی خود را به جان بخرد.»

ویلروی زمانی که در رابطه با استفاده از ارزهای دیجیتال صحبت می‌کرد، اشاره‌ای به مسائل مربوط به پول‌شویی نکرد. او تنها معتقد بود که بدون وجود یک چهارچوب قانونی مشخص برای بیت کوین و آلت کوین‌ها، موقعیت بین‌المللی اتحادیه اروپا در معرض خطر قرار می‌گیرد. او اعتقاد داشت که اتحادیه اروپا باید طی ماه‌های آتی، تغییرات موردنظر را اعمال کند. در غیر این صورت، اتحادیه اروپا «قدرت خود را از دست خواهد داد».

ویلروی گفته است:

«باید تأکید کنم که این موضوع اضطراری است. زمان زیادی باقی نمانده است، ۱ یا [نهایتاً] ۲ سال.»

لینک کوتاه: b2n.ir/f11223 

کوین‌بیس ۳.۶ میلیون پوند به برینک کمک می‌کند
صدور حکم ژائو تا پایان آوریل به تعویق افتاد؛ ۱۸ ماه زندان احتمالی
آلمان ۵۰هزار بیت کوین را در جریان تحقیقات در مورد فعالیت‌های غیرقانونی ضبط کرد
مدیرعامل نوبیتکس: به یک فرانهاد برای تنظیم‌گری فین‌تک نیاز داریم
دولت روسیه قصد دارد قوانینی ویژه «صادرات» ارزهای دیجیتال وضع کند

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

خبر خوب برای متقاضیان وام / سقف وام افزایش یافت

title

حداکثر مجموع اصل تسهیلات خرد قابل پرداخت به هر مشتری در هر مؤسسه اعتباری به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد را ابلاغ کرد در این بخشنامه آمده است، از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری موظف هستند، تسهیلات خرد اعطایی را بر اساس شرایط، امتیاز اعتباری، رتبه اعتباری داخلی و سقف اعتبار مشتری در قالب قراردادهای فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک، مرابحه، جعاله و قرض‌الحسنه به مشتری پرداخت نماید.

مطالب مرتبط

وزارت دادگستری ایالات متحده,پول‌شویی,جریمه,بایننس,چانگ پنگ ژائو

صدور حکم ژائو تا پایان آوریل به تعویق افتاد؛ ۱۸ ماه زندان احتمالی

طبق گزارش‌ها، دادستان‌های ایالات متحده تاریخ صدور حکم چانگ پنگ ژائو، بنیان‌گذار صرافی بایننس را به ۳۰ آوریل (۱۱ اردیبهشت) موکول کردند. وزارت دادگستری ایالات متحده پس از سال‌ها تحقیق در ماه نوامبر (آبان) او را به پول‌شویی و نقض تحریم‌ها متهم کرد. ژائو قبلاً ۵۰میلیون دلار جریمه پرداخت کرده، اما انتظار می‌رود که به ۱۸ ماه زندان محکوم شود.

خبر - ۲ ماه پیش
آلمان,پول‌شویی,کپی‌رایت,پلیس,بیت کوین

آلمان ۵۰هزار بیت کوین را در جریان تحقیقات در مورد فعالیت‌های غیرقانونی ضبط کرد

مقامات آلمانی با انتشار بیانیه‌ای رسمی از توقیف ۵۰٬۰۰۰ بیت کوین به ارزش حدود ۲.۱۳میلیارد دلار خبر داند که از طریق نقض قانون کپی‌رایت و پول‌شویی به دست آمده بود. دفتر دادستان عمومی در درسدن، پلیس جنایی ایالت زاکسن و واحد تحقیقات مالیاتی اداره مالیات لایپزیگ دوم در این تحقیقات با یکدیگر همکاری کرده‌اند. این بیشترین حجم بیت کوینی است که توسط مقامات جمهوری فدرال آلمان تاکنون توقیف شده است.

خبر - ۲ ماه پیش
نوبیتکس,فین‌تک,بانک مرکزی,داخلی,قانون‌گذاری

مدیرعامل نوبیتکس: به یک فرانهاد برای تنظیم‌گری فین‌تک نیاز داریم

مدیرعامل نوبیتکس با بیان اینکه بانک مرکزی نمی تواند رگولاتور خوبی برای تنظیم‌گری فین‌تک باشد، گفت: «نوآوری بدون ریسک غیرممکن است، از این رو باید در ساختار تنظیم‌گری بانک مرکزی بازنگری کرد و یک فرانهاد تنظیم‌گر در تمام حوزه‌های فین‌تک تشکیل داد.»

خبر - ۳ ماه پیش
روسیه,صادرات,ارزهای دیجیتال,قانون‌گذاری,ایوان چبسکوف

دولت روسیه قصد دارد قوانینی ویژه «صادرات» ارزهای دیجیتال وضع کند

دولت روسیه قصد دارد مقرراتی برای فروش ارزهای دیجیتال وضع کند که به ماینرها اجازه می‌دهد دارایی‌های خود را مثل صادرات کالاهایی نظیر گاز به فروش برسانند. ایوان چبسکوف، معاون وزیر دارایی روسیه گفت است این گزینه به‌عنوان بخش از لاحیه قانون‌کردن استخراج ارزهای دیجیتال در این کشور در سال ۲۰۲۲ ارائه شده است.

خبر - ۴ ماه پیش
توانگر,بانک مرکزی,ابراهیم رییسی,انجمن فین‌تک,رمزپول,قانون‌گذاری

توانگر: بانک مرکزی فقط تنظیم‌گر رمزپول‌ها و ابزارهای پرداخت است

به دنبال ابلاغ قانون جدید بانک مرکزی ایران در تاریخ ۱۱ آذر توسط ابراهیم رییسی، انجمن فین‌تک ابهامات قانون جدید در رابطه با تعریف رمزپول و نقش بانک مرکزی در قانون‌گذاری این دارایی‌ها را با مجتبی توانگر، رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس در میان گذاشت. حالا توانگر در نامه‌ای خطاب به محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، سعی کرده است این ابهامات را برطرف نماید.

خبر - ۴ ماه پیش
رمزپول,بانک مرکزی,داخلی,بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران,قانون‌گذاری

«رمزپول» در قانون بانک مرکزی کشور تعریف شد؛ تنظیم‌گری و نظارت بر مبادلات وظیفه بانک مرکزی

قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که در جلسه علنی ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در تاریخ ۱۷ آبان ماه مورد موافقت مجلس تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت، در تاریخ ۱۱ آذر ماه در نامه شماره ۱۶۳۸۸۰ توسط رییس جمهور ابلاغ شد. برای اولین بار در این قانون ارزهای دیجیتال تحت واژه «رمزپول» به صورت قانونی تعریف شده‌اند و مسئولیت قانون‌گذاری و نظارت بر مبادلات این دارایی‌ها بر عهده بانک مرکزی گذاشته شده است.

خبر - ۴ ماه پیش
بایننس,وزارت دادگستری ایالات متحده,صرافی,پول‌شویی,وزارت خزانه‌داری

بایننس باید به‌طور کامل از بازار ایالات متحده خارج شود

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که صرافی بایننس به‌طور کامل از این کشور خارج خواهد شد، ۴.۳میلیارد دلار جریمه پرداخت خواهد کرد و یک ناظر به‌مدت ۵ سال برای تسویه اتهامات مرتبط با شبکه مقابله با جرائم مالی و دفتر کنترل دارایی‌های خارجی، ناظران پول‌شویی و تحریم‌های وزارت خزانه‌داری منصوب می‌شود. این صرافی ۳.۴میلیارد دلار به شبکه مقابله با جرائم مالی و ۹۶۸میلیون دلار به کنترل دارایی‌های خارجی پرداخت خواهد کرد.

خبر - ۵ ماه پیش
نماینده مجلس,بانک مرکزی,رمزارز,قانون‌گذاری,حسین نوش‌آبادی

نماینده مجلس: بانک مرکزی نمی‌تواند در زمینه مسائل قانونی رمزارزها ورود کند

حسین نوش‌آبادی نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به عواقب و آسیب‌های اقتصادی، اجتماعی و امنیتی نگاه محدودیت‌زا در زمینه رمزارزها اظهار داشت که بانک مرکزی نمی‌تواند به مسائل قانونی این حوزه ورود کند.

خبر - ۵ ماه پیش
ترکیه,قانون‌گذاری,ارزهای دیجیتال,مالیات

ترکیه، مقررات حوزه ارزهای دیجیتال خود‌ را در سال ۲۰۲۴ نهایی می‌کند

پس از انتشار برنامه سالانه ریاست‌جمهوری ترکیه در ۲۵ اکتبر (۳ آبان)، به نظر می‌رسد که نهاییکردن مقررات ارزهای دیجیتال در این کشور یکی از اهداف تعیین‌شده برای سال ۲۰۲۴ باشد. ماده ۴۰۰.۵ این سند حدوداُ ۵۰۰ صفحه‌ای، مطالعات برنامه‌ریزی‌شده‌ای را برای تعریف ارزهای دیجیتال نشان می‌دهد که ممکن است بعداً مشمول مالیات شوند. ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های دیجیتال، مانند صرافی‌های ارز دیجیتال نیز به‌شکل قانونی تعریف خواهند شد.

خبر - ۶ ماه پیش