title
یه گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین تلگراف، دولت پاکستان پس از دریافت شکایات متعدد علیه یک کلاهبرداری مداوم که شامل گمراه کردن سرمایه گذاران برای ارسال وجوه از کیف پول بایننس به کیف پولهای شخص ثالث ناشناس بود، تحقیقات جنایی را آغاز کرد. طبق پوشش محلی، بخش جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال پاکستان، دستور احضار حمزه خان، مدیر کل بایننس پاکستان را صادر کرده است تا پیوند این صرافی با برنامههای موبایل سرمایه گذاری آنلاین جعلی را شناسایی کند.
در این اطلاعیه آمده است: «پرسشنامه مربوطه نیز برای توضیح همین موضوع به دفتر مرکزی بایننس جزایر کیمن و بایننس ایالات متحده ارسال شده است. کلاهبرداریهای سرمایه گذاری در پاکستان با درخواست از کاربران برای ثبت نام در بایننس و انتقال وجوه به کیف پولهای شخص ثالث به بهانه بازده غیر واقعی انجام شده است.»
طبق اطلاعیه آژانس تحقیقات فدرال پاکستان: «این طرحها با ارائه و دریافت سود به نفع مشتریان قدیمی از مشتریان جدید است و در نهایت زمانی که پایه سرمایه قابل توجهی به ارزش میلیاردها روپیه ایجاد کردهاند، از بین میروند.»
بر اساس شکایات مطرح شده توسط شهروندان، آژانس پاکستانی حداقل ۱۱ اپلیکیشن موبایل کلاهبردار را شناسایی کرد که پس از سرقت موفقیت آمیز وجوه کاربر، ناگهان از کار افتادند. برنامههای شناسایی شده توسط آژانس تحقیقات فدرال پاکستان عبارتند از: «MCX»، «HFC»، «HTFOX»، «FXCOPY»، «OKIMINI»، «BB001»، «AVG86C»، «BX66»، «UG»، «TASKTOK» و «91fp».
کلاهبرداران علاوه بر هدایت کاربران به ثبت نام در بایننس برای انتقال وجوه، قربانیان را به دلیل ارائه سیگنالهای خرید تخصصی در یک گروه تلگرامی اضافه کردند. هر یک از این برنامهها به طور متوسط میزبان حدود ۵,۰۰۰ مشتری بود.
این اطلاعیه افزود: « حداقل ۲۶ آدرس کیف پول بلاکچین مشکوک (آدرس کیف پول بایننس) شناسایی شده است که ممکن است مبالغ جعلی منتقل شده باشد. در همین راستا نامهای به بایننس نوشته شده است تا جزئیات این حسابهای کیف پول بلاک چین را ارائه کند و این آدرسها را مسدود کنند.»
همچنین از بایننس جزئیاتی از جمله اسناد رسمی پشتیبانی و مکانیسم یکپارچهسازی ثبت نام و ثبت پروفایلهایی که توسط کلاهبرداران برای ارتباط با خدمات بایننس استفاده میشد، درخواست شده است. در حالی که آژانس تحقیقات فدرال پاکستان به طور فعال حسابهای بانکی مرتبط با برنامههای مشکوک را مسدود کرده است، در این اخطار هشدار داده شده است:
«در صورت عدم انطباق اطلاعات ارائه شده، آژانس تحقیقات فدرال پاکستان توجیه میشود تا جریمههای مالی را از طریق بانک دولتی پاکستان برای بایننس اعمال کند.»
در دسامبر ۲۰۲۱ (آذر ۱۴۰۰)، نصیر حیات ماگون، رئیس فدراسیون اتاقهای بازرگانی و صنعت پاکستان (FPCCI)، فاش کرد که شهروندان پاکستانی ارزهای دیجیتال به ارزش تقریبی ۲۰ میلیارد دلاری دارند. رئیس فدراسیون اتاقهای بازرگانی و صنعت پاکستان این اعداد را بر اساس یک مقاله تحقیقاتی منتشر شده توسط اتاق بازرگانی تایید کرد. در تأیید این ادعا، شاخص پذیرش ارزهای دیجیتال جهانی چینالیسیس (Chainalysis) در سال ۲۰۲۱، پاکستان را از نظر امتیاز شاخص پس از ویتنام و هند در رتبه سوم قرار داد.
لینک کوتاه:b2n.ir/n17090