شبکه هلیوم در ماه مارس (فروردین) به بلاک چین سولانا منتقل خواهد شد

بر اساس پست وبلاگی در ۱۷ فوریه (۲۸ بهمن)، شبکه هلیوم در ۲۷ مارس (۷ فروردین)، طی یک دوره انتقال ۲۴ ساعته، تحت نظارت کارگروه داوطلبانه‌ای از سوی جامعه با هدف بهبود مقیاس‌پذیری و قابلیت اطمینان شبکه، به بلاک چین سولانا منتقل خواهد شد. در روند این انتقال، با استقرار اوراکلز در سولانا، بلاک چین فعلی هلیوم متوقف و فعالیت‌های انتقال داده‌ها و الگوریتم اثبات پوشش بی‌تغییر باقی خواهند ماند.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

هلیوم,بلاک‌چین,سولانا,مقیاس‌پذیری

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین تلگراف، بنیاد هلیوم در پستی اعلام کرد این پروژه در یک انتقال ۲۴ ساعته، احتمالا در تاریخ ۲۷ مارس (۷ فروردین) به شبکه بلاک چینی سولانا منتقل خواهد شد و از این پس کیف پول اختصاصی این پروژه نیز در زمره کیف پول‌های اختصاصی شبکه سولانا به شمار خواهد رفت.

بنیاد هلیوم در این پست اعلام کرد در حال تشکیل کارگروهی داوطلبانه برای نظارت بر فرآیند انتقال به شبکه سولاناست. ۲۷ مارس (7 فروردین) تنها یک تاریخ حدودی برای انتقال به شبکه سولاناست و در نهایت این کارگروه تاریخ قطعی را مشخص خواهند کرد.

چرا هلیوم به سولانا مهاجرت می‌کند؟

بنیاد هلیوم چند ماه پیش اعلام کرد تمرکزش بین حفظ بلاکچین لایه ۱ هلیوم و توسعه بیشتر شبکه تقسیم شده است و به منظور توسعه شبکه، قصد دارد این پروژه را به شبکه بلاک چینی سولانا منتقل کند.

به گفته این بنیاد، شبکه سولانا، سرعت بالا، مقیاس‌پذیری بهتر، سازگاری با کیف پول‌ها و همچنین اکوسیستمی مطمئن را برای کمک به توسعه و پیشرفت هلیوم فراهم خواهد کرد.

شایان ذکر است فرآیند مهاجرت شبکه هلیوم به بلاکچین سولانا بر تمامی کیف پول‌ها و هات اسپات‌ها تاثیر خواهد گذاشت و انتظار می‌رود ۲۴ ساعت به طول بیانجامد.

در حال حاضر، گروه‌های مختلفی برای عضویت در کارگروه نظارتی هلیوم داوطلب شده‌اند. با این حال، بنیاد هلیوم اعلام کرد همچنان منتظر داوطلبان بیشتر است. طی این انتقال، کل اطلاعات شبکه هلیوم از جمله حساب‌ها، توکن‌ها و هات اسپات‌ها به شبکه سولانا منتقل خواهد شد.

تیم توسعه هلیوم مدعی است تمامی خطرهای احتمالی را درنظر گرفته و آنها را تحت کنترل دارد، با این حال، ممکن است بنا به دلایل مختلفی از جمله بروزرسانی نرم‌افزاری پیش از انتقال و یا پیدا شدن آسیب‌پذیری در قرارداد هوشمند، تاریخ انتقال کمی به تعویق بیفتد.

در همین حال، توکن HNT در ۲۴ ساعت اخیر، ۰.۶۵ درصد افزایش یافته و در حوالی ۲.۸۳ دلار معامله می‌شود. گفتنی است بهای این توکن در طول هفت روز اخیر، حدود ۱۲ درصد افزایش یافته است.

علت مهاجرت شبکه هلیوم به بلاکچین سولانا چیست؟

توسعه‌دهندگان هلیوم اعلام کردند با توجه به گسترش زیرساخت‌ها در فضای ارزهای دیجیتال و زیرساخت مناسب شبکه سولانا و هزینه پایین تراکنش‌ها در آن، توجیهی برای صرف زمان و هزینه برای توسعه و بهبود لایه ۱ این شبکه وجود ندارد. البته ظاهرا این شبکه با مشکلات مالی روبرو است و احتمال دارد توان مالی کافی برای بهبود لایه ۱ خود را در اختیار نداشته باشد.

تکلیف ماینرهای هلیوم پس از مهاجرت به سولانا چه خواهد بود؟

بنیاد هلیوم اظهار داشته است با این مهاجرت، ماینینگ در این شبکه دستخوش تغییر نمی‌شود و تنها نیاز به یک به‌روزرسانی نود از طرف آن‌ها خواهد بود.

لینک کوتاه: b2n.ir/a87074 

 

حمایت ویتالیک بوترین از بلاک‌چین سولانا
ارز دیجیتال سویی (SUI) در صرافی کوین بیس لیست شد
سازمان توسعه تجارت الکترونیکی تأیید کرد؛ اعطای اینماد به صرافی‌ها اولین تجربه خودتنظیم‌گری در کشور
بیش از ۴میلیون بیت کوین‌ حداقل ۷ سال است که جابه‌جا نشده‌اند
نرخ تسلط بیت‌کوین در بازار ارزهای دیجیتال به ۴۸.۵۸ درصد رسیده است

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

توسعه مدل هوش مصنوعی جدیدی که می‌تواند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهد

title

محققان بریتانیایی مدل هوش مصنوعی جدیدی را توسعه داده‌اند که می‌تواند با دقت بالایی سرطان ریه را در مراحل اولیه تشخیص دهد. این مدل می‌تواند منجر به تشخیص سریع‌تر بیماری و شروع زودتر درمان شود. سرطان سالانه جان نزدیک به ۱۰ میلیون نفر را در سراسر جهان می‌گیرد. در بسیاری از مواقع، درصورت تشخیص به‌موقع بیماری و شروع درمان می‌توان جان افراد را نجات داد. بنابراین دانشمندان زیادی می‌خواهند این بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهند.

منبع :

مطالب مرتبط

بیت‌کوین,نرخ تسلط,اتریوم,تتر,بایننس کوین,سولانا

نرخ تسلط بیت‌کوین در بازار ارزهای دیجیتال به ۴۸.۵۸ درصد رسیده است

داده‌های موجود نشان می‌دهد که نرخ تسلط بیت‌کوین در بازار ارزهای دیجیتال هم‌اکنون به ۴۸.۵۸ درصد رسیده است و اتریوم با نرخ تسلط ۱۹.۵۸ درصدی خود بعد از آن قرار دارد. تتر و بایننس کوین نیز به‌ترتیب با نرخ تسلط ۷ و ۴.۳۱ درصدی خود رتبه‌های سوم و چهارم را از آن خود کرده‌اند.

خبر - ۴ هفته پیش
بیت‌کوین,استارت‌آپ,بلاک‌چین

یکی از توسعه‌دهندگان اصلی بیت‌کوین Core از این پروژه جدا شد تا استارت‌آپ ارز دیجیتال خود را آغاز کند

دهوکاران مهتا، یکی از مشارکت‌کنندگان برجسته بیت‌کوین کور (Core)، نرم‌افزار منبع باز اولیه برای اتصال به بلاک‌چین، اعلام کرد که از این پروژه کناره‌گیری می‌کند تا روی یک ایده جدید استارت‌آپی مرتبط با بیت‌کوین تمرکز کند.

خبر - ۱ ماه پیش
آپتوس,APT,ارز دیجیتال,مقاله آموزشی,مقیاس‌پذیری,Diem,فیسبوک,برنامه‌های غیرمتمرکز,

ارز دیجیتال آپتوس (APT) چیست؟

آپتوس (Aptos) یک بلاک‌چین امن، مقیاس‌پذیر و یک زیرساخت قابل ارتقا است. این پروژه توسط تیم سازنده «Diem» (پروژه بلاک‌چینی فیسبوک) ساخته شده است. آپتوس می‌خواهد تبدیل به امن‌ترین شبکه بلاک‌چینی شود و زیرساختی آماده کند که برنامه‌های غیرمتمرکز (Dapp) به‌راحتی روی آن ساخته شوند. در این ادامه به معرفی شبکه لایه ۱ آپتوس، بررسی ایده و هدف، نحوه کارکرد اپتوس، سرویس‌های شبکه، معرفی کوین «APT»، نقشه راه، همکاری‌ها و سرمایه‌گذاران پروژه و تیم سازنده آپتوس می‌پردازیم. با ما همراه باشید...

مقاله - ۱ ماه پیش
سولانا,ساگا,گوشی‌ هوشمند,سولانا لبز‌

تاریخ عرضه تلفن همراه سولانا به بازار مشخص شد

شرکت سولانا لبز‌(Solana Labs) ، سازنده اکوسیستم بلاک‌چینی سولانا، اعلام کرده که گوشی‌ هوشمند ساگا (Saga) از تاریخ ۸ می (۱۸ اردیبهشت) برای خرید عموم در دسترس خواهد بود و دستگاه‌های پیش‌فروش شده نیز از تاریخ ۲۰ آوریل (۳۱ فروردین) ارسال خواهند شد.

خبر - ۱ ماه پیش
مولتی‌کوین کپیتال,صندوق تأمینی مولتی‌کوین کپیتال,ضرر,FTX,سولانا,سروم

صندوق تأمینی مولتی‌کوین کپیتال در سال ۲۰۲۲ بیش از ۹۰درصد ضرر کرده است

نامه‌ای که صندوق تأمینی مولتی‌کوین کپیتال (Multicoin Capital) به سرمایه‌گذارانش فرستاده، نشان می‌دهد که این شرکت در سال ۲۰۲۲ حدود ۹۱.۴درصد از سرمایه‌گذاری‌های خود را از دست داده است. مولتی‌کوین کپیتال دلیل ضرر شدید خود را به سال پرتلاطم ۲۰۲۲ و همچنین تأثیرات مستقیم و غیرمستقیم ناشی از سقوط صرافی «FTX» نسبت داده است. به‌طور دقیق‌تر، این صندوق ۱۰درصد از دارایی‌های خود را در صرافی مذکور قرار داده بود و با بودجه زیادی روی ارزهای دیجیتال سولانا، اف‌تی‌ایکس توکن و سروم سرمایه‌گذاری کرده بود.

خبر - ۲ ماه پیش
سولانا,اختلال

راه‌اندازی مجدد شبکه سولانا بعد از توقف ۲۴ ساعته

شبکه سولانا در تاریخ ۲۵ فوریه (۶ اسفند) پس از تلاش برای ارتقای نرم‌افزار نودها با کاهش سرعت تولید بلاک مواجه شد. این حادثه منجر به اختلال در تایید تراکنش‌ها شد و اعتبارسنج‌ها را وادار کرد تا در تلاش برای بازگرداندن عملکرد شبکه، نرم‌افزار نودها را به نسخه قبلی برگردانند.

خبر - ۳ ماه پیش