شناسایی ۲ پرونده کلاهبرداری ارز دیجیتالی در ایران

رئیس پلیس فتای استان فارس از شناسایی جوانی که اقدام به برداشت غیرمجاز ۱۶ میلیارد ریال رمز ارز از کیف پول دیجیتالی برادر خود کرده بود، خبر داد.

vahab_svrm

نویسنده : وهاب مسعودی

سردبیر تحریریه‌ی آسان بیت کوین

پلیس فتا,کلاهبرداری,رمزارز

title

به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «cyberpolice»، سرهنگ «امیرحسین سلیمانی» رئیس پلیس فتای استان فارس اعلام کرد که پس از شکایت مردی ۲۹ ساله مبنی بر برداشت غیرمجاز رمزارز از کیف پول دیجیتالی‌اش، اقدامات لازم برای شناسایی متهم توسط کارشناسان پلیس فتا آغاز شده است.

در ادامه، رئیس پلیس فتا استان فارس افزود که متهم ابتدا تلاش کرد تا اقدامات خود را منکر شود، اما پس از مواجهه با مستندات و ادله دیجیتالی، به اقدامات خود اعتراف کرد و هدف از این کار را برداشت غیرمجاز پول از حساب برادر خود عنوان کرد.

سرهنگ سلیمانی همچنین به شهروندان توصیه کردند که دانش و آگاهی خود را درباره خرید رمز ارز و نگهداری آن در کیف‌های الکترونیکی بالا ببرند و در تراکنش‌های انتقال از صرافی‌ها، از رمز‌های یک‌بار مصرف ایمیلی استفاده کنند.

در خبر دیگر، رئیس پلیس فتای استان اردبیل از شناسایی و دستگیری فردی که در پوشش سرمایه‌گذاری و سوددهی از طریق ارز دیجیتال کلاهبرداری می‌کرد خبر داد. سرهنگ علی قهرمان طالع، رئیس پلیس فتای استان اردبیل، اعلام کرد که این فرد با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌ها، به افرادی که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال بودند، نزدیک می‌شد و آنها را برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های تقلبی و کلاهبرداری متقاعد می‌کرد.

طالع افزود که پلیس فتا با دریافت شکایت‌ها و اقدامات محرمانه، به شناسایی فرد متهم پرداخت و در نهایت با هماهنگی با دادستانی، عملیات دستگیری صورت گرفت و متهم به عنوان اصلی‌ترین عنصر یک گروه کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال شناسایی شد.

رئیس پلیس فتای استان اردبیل همچنین از شهروندان خواست تا هوشیاری و دقت لازم را در انتخاب پروژه‌ها و صرافی‌های ارزهای دیجیتال داشته باشند و عملیات انتقال و سرمایه‌گذاری خود را با دقت بیشتری انجام دهند و از تبعات احتمالی کلاهبرداری‌ها پیشگیری کنند.

این مقام انتظامی گفت که توصیه‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و همواره مراقب ترفند کلاهبرداران و سودجویان باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ یا سایت رسمی پلیس فتا به نشانی «www.cyberpolice.ir» اعلام کنند.

لینک کوتاه: b2n.ir/u60976 

جلسه دادگاه رسیدگی به کلاهبرداری ۱۰۷٬۰۰۰٬۰۰۰ یورویی کینگ مانی برگزار شد
آغاز به کار اتحادیه پایاپای آسیا در تهران؛ استفاده از رمزارز بانک‌های مرکزی در دستور کار
اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کینگ مانی فردا برگزار می‌شود
چرا کلاهبرداری هزاران میلیاردی آمیتیس اثبات نمی‌شود؟ اتهام متهم متواری به نهادهای نظارتی!
رییس شورای فقهی بانک مرکزی: رمزارز را پول نمی‌دانم و از نظر قانون اعتبار ندارد

نظرات

در نوبیتکس می‌توانی از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم درآمد داشته باشی.

ثبت‌نام و شروع سرمایه‌گذاری

با‌توجه به این‌که اکثر اخباری که در طول روز به گوش ما میرسن خبرای خوبی نیستن، تحریریه آسان بیت کوین تصمیم گرفته که با انتشار روزانه یک خبرِ «واقعا خوب» حال شمارو هم کمی خوب بکنه. درضمن این خبر هیچ ربطی به حوزه ارز دیجیتال نداره...

توسعه مدل هوش مصنوعی جدیدی که می‌تواند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهد

title

محققان بریتانیایی مدل هوش مصنوعی جدیدی را توسعه داده‌اند که می‌تواند با دقت بالایی سرطان ریه را در مراحل اولیه تشخیص دهد. این مدل می‌تواند منجر به تشخیص سریع‌تر بیماری و شروع زودتر درمان شود. سرطان سالانه جان نزدیک به ۱۰ میلیون نفر را در سراسر جهان می‌گیرد. در بسیاری از مواقع، درصورت تشخیص به‌موقع بیماری و شروع درمان می‌توان جان افراد را نجات داد. بنابراین دانشمندان زیادی می‌خواهند این بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهند.

منبع :

مطالب مرتبط

رمزارز,قانون گذاری,ارز دیجیتال,ایران,داخلی,ACU,اتحادیه پایاپای آسیا

آغاز به کار اتحادیه پایاپای آسیا در تهران؛ استفاده از رمزارز بانک‌های مرکزی در دستور کار

پنجاه و یکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیا (ACU) به میزبانی بانک مرکزی ایران با حضور اعضای اتحادیه در بانک مرکزی آغاز به کار کرد.

خبر - ۴ روز پیش
کینگ مانی,کلاهبرداری,ارز دیجیتال

اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کینگ مانی فردا برگزار می‌شود

علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران، گفته است «اولین جلسه رسیدگی به پرونده کینگ مانی در روز چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲ در شعبه دوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی توسط هیئت قضایی این شعبه برگزار خواهد شد». او گفته است دادگستری کل استان تهران این پرونده را تا حصول نتیجه نهایی و وصول مطالبات مالباختگان، با جدیت دنبال خواهد کرد.

خبر - ۵ روز پیش
کلاهبرداری,آمیتیس,رمزارز,فضای مجازی,اکبر داداشی

چرا کلاهبرداری هزاران میلیاردی آمیتیس اثبات نمی‌شود؟ اتهام متهم متواری به نهادهای نظارتی!

یکی از کلاهبرداری‌های بزرگ حوزه رمزارزها مربوط به شرکت آمیتیس بود که موسس آن به نام اکبر داداشی با عنوان سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال و فروش توکن لیام به مردم، تا کنون حدود چند هزار میلیارد تومان پول مردم را به جیب زده و اکنون متواری است. اما اکبر داداشی که بود و با سرمایه مردم چه کرد؟ اخیرا دادگاه تجدیدنظر ۲۵۸ نفر از شاکیان آمیتیس پس از یک سال و نیم و بدون حضور متهم اصلی متواری برگزار شد، به‌نحوی که همچنان کیفرخواست بیش از ۲ هزار ۵۰۰ نفر از سایر مالباختگان بلاتکلیف مانده است، این در حالی است که متهم مذکور در حین متواری بودن به دستگاه‌های نظارتی در فضای مجازی اتهام‌هایی را نسبت داده است...

خبر - ۲ هفته پیش
شورای فقهی بانک مرکزی,رمزارز,پول,حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم,وزارت صمت

رییس شورای فقهی بانک مرکزی: رمزارز را پول نمی‌دانم و از نظر قانون اعتبار ندارد

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم، رییس شورای فقهی بانک مرکزی، در اظهارنظری اعلام کرده است رمزارز را پول نمی‌دانم و از نظر قانون اعتبار ندارند. او مصوبه وزارت صمت در مورد استفاده از رمزارزها برای واردات کالا را به معنای تعیین تکلیف قانونی این حوزه ندانست.

خبر - ۲ هفته پیش
کریپتولند,صرافی,BRG,سینا استوی,کلاهبرداری,صرافی کریپتولند,مالباختگان کریپتولند,cryptoland

ماجرای بازگشایی صرافی کریپتولند و وعده تسویه با مالباختگان چیست؟

چند هفته‌ای است که شایعات مربوط به بازگشایی مجدد صرافی کریپتولند به گوش می‌رسد. در این شایعات وعده تسویه با مالباختگان کریپتولند آمده است و بسیاری از آن‌ها را امیدوار به بازگشت سرمایه‌شان کرده است. در این مطلب به صورت کامل این موضوع را بررسی می‌کنیم.

خبر - ۲ هفته پیش
هشدار,ایران,پیامک,کلاهبرداری,ارزهای دیجیتال

هشدار پیامکی بانک‌های ایرانی درباره کلاهبرداری‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال؛ ماجرا از چه قرار است؟

همشهری اخیراً در گزارشی به ارسال پیامک‌های هشداردهنده از برخی طرف بانک‌های داخلی به مشتریان، درباره کلاهبرداری‌های رایج در فضای ارزهای دیجیتال اشاره کرده است.

خبر - ۲ هفته پیش
انجمن بلاکچین ایران,ایران,کلاهبرداری,هشدار

انجمن بلاکچین ایران در مورد روش‌های جدید کلاهبرداری ارزدیجیتالی هشدار داد

انجمن فناوران زنجیره بلوک (انجمن بلاکچین) در مورد روش‌های جدید کلاهبرداری در فضای ارزهای دیجیتال بیانیه‌ای را منتشر کرد و به کاربران در مورد آن هشدار داد. این بیانیه شامل ۸ روش نوین کلاهبرداری است که یکی از جالب‌ترین آن‌ها شکایت فرد کلاهبردار از قربانی به اتهام خیانت در امانت است.

خبر - ۲ هفته پیش
رشیدی,رمزارز,ارز دیجیتال,داخلی

رشیدی: از جوانان فعال در حوزه پلتفرم‌های بومی رمزارز حمایت شود

یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم حمایت جدی از جوانان فعال در حوزه پلتفرم‌های بومی رمزارز و استارت‌آپ‌های مبتنی بر بلاک‌چین گفت: «با توجه به اینکه جوانان در مباحث تولید و اقتصاد دیجیتال کارهای بسیار خوب و ارزشمندی انجام می دهند باید حمایت جدی از آن ها برای تبدیل شدن ایده ها و طرح‌هایشان به مرحله اجرا صورت گیرد.»

خبر - ۲ هفته پیش
په‌په,میم‌کوین,PEPE,کلاهبرداری

آیا میم‌کوین په‌په (PEPE) یک کلاهبرداری است؟

در روزهایی که میم‌کوین په‌په (PEPE) توجه معامله‌گران زیادی را به خود جلب کرده و همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد، بسیاری از افراد فعال در حوزه ارزهای دیجیتال در مورد اینگونه توکن‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند...

خبر - ۲ هفته پیش